28-8-2011
2de keer dat we hier kwamen, na een tip van vrienden (expert-kampeerders). Wederom een voortreffelijk weekend, hier is het gewoon genieten. Werkelijk fenomenaal uitzicht vanuit je tent op de glooiende landerijen rondom Groesbeek richting Duitsland. Maar het hele pakket boerderij / camping / koeien / voederen / melken / hooiberg / achter_op_de_tractor en nu ook de nieuwe skybox: moet ik nog meer zeggen ? We waren dit keer met een grote groep (ca. 30 - 35 personen), ook prima te doen. En onze kids? je hebt geen kind aan ze. Omgeving is trouwens ook geweldig, met veel activiteiten. Deze camping / boerderij is vergelijkbaar met de Mebel, in de achterhoek. En boer Theo doet tussen de bedrijven gezellig mee.
30-6-2011
Zo dicht bij huis zo'n mooie omgeving! Ondanks dat we een dag regenachtig weer hadden heeft iedereen zich uitstekend vermaakt, grotendeels te danken aan de familie Langeveld die met de nodige aandacht het onze kinderen maar ook ons inzicht hebben gegeven van het dagelijks leven op de boerderij. Ga zo door wij komen snel weer eens terug om te genieten in het mooie Groesbeek en de Skybox.
29-5-2011
Zeer leuke camping met goede sanitaire voorzieningen, veel avontuur voor de kids en een prachtig uitzicht over het Groesbeekse en Duitse landschap.
22-5-2011
Zoek je een camping waar de kinderen mee willen helpen op het bedrijf dan is deze camping een aanrader.