Hotel Pot in Groenlo Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pot

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Pot

Schoolstraat 7, 7141 BW, Groenlo
Hotel Pot scoort een 7,5 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pot? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pot in Groenlo, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Pot met andere accommodaties in Groenlo.

5 beoordelingen over Pot

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk voor een weekendtje weg"
herman1234512345
4-10-2011 het was een geslaagd weekend ter wel de kinderen boven lagen te slapen konden we rustig nog even genieten van een borreltje in het cafe.

"Goed te doen!!!"
JenK
5-5-2010 Gewoon voor een nachtje een goed hotel. Goed bed, zeer net sanitair.
Erg gastvrij.......

jeroen van ginkel
7-3-2008 het is echt gezelig kroeg waar ik en me maaat erg naaar ons zin hebt gehad wij komen zeker terug

Remco van Kuik
31-8-2007 Eenvoudig maar goed hotel voor een kort verblijf. Prima bedden en het personeel is erg vriendelijk. Beneden is een bar waar je gezellig 's-avonds wat kunt drinken. Goed ontbijt. Alleen de gang kan wel wat gezelliger, nu is het net een kostschool.

Marco
31-8-2007 Eenvoudig maar prima hotel. We werden gastvrij ontvangen en hebben heerlijk ontbeten. Het hotel ademt een oude jaren 70 stijl uit en de kamers waren zeer eenvoudig. De bedden daarentegen waren prima.