Hostel Stayokay Gorssel in Gorssel Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hostel Stayokay Gorssel

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hostel Stayokay Gorssel

Dortherweg 34, 7216 PT, Gorssel
Hostel Stayokay Gorssel scoort een 8,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hostel Stayokay Gorssel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hostel Stayokay Gorssel in Gorssel, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hostel Stayokay Gorssel met andere accommodaties in Gorssel.

6 beoordelingen over Stayokay Gorssel

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Pippi Langkoushuis tussen de boerderijen"
fam. P. Meijer- van...
17-10-2011 Wij kwamen met de fiets en wat is de omgeving er schitterend! Leuk om te fietsen van knooppunt naar knooppunt. Het hostel zelf is in Gorssel niet zo duidelijk aangegeven.
We hebben avond gegeten in Bathmen. De volgende dag met de veerpont naar Wilp, langs de Ijssel naar Zutphen.
De medewerkers van de Stayokay waren erg aardig. Het eten was prima.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldige plek met jonge kinderen!"
Johan
16-7-2010 Als je niet om de luxe van een hotel geeft is de Stayokay in Gorssel een geweldige plek voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen heerlijk buiten spelen, er zijn iedere avond activiteiten, en de service van de staf is prima in orde. Ook het eten is uitstekend!
Verwacht alleen niet de luxe van een hotel, maar de eenvoud heeft natuurlijk ook zijn charme. Alles is overigens heel netjes en schoon, en de locatie is schitterend. Lekker wandelen en fietsen in de omgeving, of leuke stadjes bezoeken.

Familie
"Ik ga wilde niet weg.."
peet
24-10-2008 Ik ga zeker nog een keer. We hadden een vakantiearrangement van 3 dagen en hebben het heel gezellig gehad met de andere gasten

De beste prijzen en lastminutes voor Hostel Stayokay Gorssel bij:

met jonge kinderen, Sept. 2008
"Zoals een hostel hoort te zijn"
chrisrich
17-8-2011 Wat een gezellig hostel. Het Noorse jachthuis/Villa Kakelbont ziet er super leuk uit zowel van buiten als van binnen. Jammer dat je er niet meer in slaapt maar in de barakken ernaast of in de stuga's (Zweedse blokhutten). Het ontbijt en avondeten in buffetvorm zijn prima van kwaliteit. Er is een heerlijk terras met zon en een leuke bar binnen. We zijn hier 2x geweest en hebben een privé-kamer gehad in een barak en een paar dagen een stuga. De stuga's zijn onverwacht ruim en netjes. Het is echt een overnachtplek zonder poespas, zithoeken ed. Je hebt een picknicktafel voor de deur van de stuga met uitzicht op de speelweide en het bos. Er is plek genoeg voor de kids om (op een natuurlijke wijze) te ravotten. Het hostel ligt heerlijk landelijk. We hebben fietsen met kinderzitje gehuurd en zijn kilometers gaan fietsen in de prachtige omgeving. Je bent zo (met de fiets) in Deventer. We zijn hier al 2x geweest en komen zeker terug!

met partner, Mei 2008
Delangen
11-9-2008 Een aanrader in een heel mooie streek!
Vriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel!

Familie
P. van Dijk
25-1-2008 Prima ontvangst met gezellige gastvrouw en -heer
Vooral voor gezinnen met (kleine) kinderen zeer geschikt. Deze kunnen hier leuk spelen en ravotten. Ontspannen sfeertje met goed ontbijt en diner.
Voor winkels e.d. moet je wel eventjes op de fiets of met de auto.