Camping Jong Amelte*** in Gorssel Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Jong Amelte***

6,3

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Jong Amelte***

Kwekerijweg 4, 7213 AX, Gorssel
Camping Jong Amelte scoort een 8,2 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Jong Amelte***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Jong Amelte*** in Gorssel, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Jong Amelte*** met andere accommodaties in Gorssel.

9 beoordelingen over Jong Amelte***

6,3
met jonge kinderen, Juni 2011
"Genieten geblazen!!"
Kelly
5-6-2011 Een beter hemelvaartsweekend kon niet, heerlijk ontspannen op deze gezellige camping in een prachtige omgeving met het mooiste weer dat je je maar kunt wensen.
Aardige mensen, leuke speeltuin voor de kids en een prachtig openlucht zwembad op 500 mtr. afstand.
Nu weer thuis en zien uit naar een volgend bezoek.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Super wederom!"
Erna
29-4-2011 Voor de tweede keer hier aanwezig. Helemaal fijn! Relaxte, rustige camping midden in de bossen. Kinderen vermaken zich prima met speeltuin, sproeier bij mooi weer en het zwembad naast de deur. Behalve paaseieren zoeken geen "animatiegedoe". Kortom heerlijk rustig en gezellig vertoeven hier.

met jonge kinderen, 2010
"Fijne camping"
Rianne
4-9-2010 Prima vakantiedagen doorgebracht op jong amelte te Gorssel.
mooie plaatsen en goed en schoon sanitair.
Prijzen ook in uitstekende verhouding.
Omgeving zeer mooi.

met jonge kinderen
"Prachtig gelegen rustige camping"
fam de Boer
8-7-2009 Dit jaar hemelvaart en pinksteren doorgebracht op deze camping. Gezellig veld met rustige gasten en goede sfeer. Grote speeltuin en zwembad op loop afstand ideaal voor de kinderen.

met partner, Juli 2009
"Een heerlijke week"
Fam. Wammes
4-8-2009 Een rustige camping waar je echt tot rust komt. We hebben heerlijk kunnen fietsen en wandelen. De camping ziet er goed uit, ruime tourplaatsen op een ruim veld. Het sanitaire is recent vernieuwd en ziet er keurig uit.
We hebben een heerlijke week gehad.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Belooft van alles maar maakt het niet waar"
jacqueline vieneriu...
30-7-2009 mooie kantine die erg weinig is geopent voor de camopinggasten wel veel besloten feestjes verder wordt er bijna niets meer georganiseert voor de gasten en is de keuken veel te vaak dicht als de keuken al open is sluit die meestal om 6 uur
ook wordt het eigen initiatief van gasten om zelf iets te organiseren heel negatief benadert
voor de kinderen is er een speeltuin en verder niets
eigenaar Fam. Jansen, 2-9-2010
Eigenaar zegt:  Ik wil u bedanken voor uw reactie maar wij hebben ons ook nooit geprofileerd als een camping waar van alles te doen is. Onze camping is juist bedoeld voor mensen die willen genieten van de rust.

met jonge kinderen, Mei 2009
"Fijne camping"
Fam. Jongsma
18-7-2009 Wij hebben dit jaar de voorjaarsvakantie doorgebracht op deze prettige rustige camping.
Er is een leuke speeltuin en sportveld aanwezig geen annimatie team maar wel: een mooi passanten veld, schitterende omgeving, rust, ruimte, en een correcte en vriendelijke leiding.
De kantine is dagelijks beperkt geopend.
Mooi sanitair gebouw aanwezig.
Een echt aanrader voor gezinnen met jonge kinderen, wandelaars en fietsers.

Familie, Mei 2008
"Wat een baggercamping"
Kim
24-9-2008 Zowel mijn ouders als mijn man en ik zijn hier op deze camping. De beheerder mist echt enig gevoel van medeleven met klanten. Bij mijn ouders is een rotte boom (die al 2 jaar geleden gekapt had moeten worden) op de caravan gevallen. De camping doet hier heel nonchalant over, terwijl als we het goed bekijken er doden hadden kunnen vallen (wat gewoon voorkomen had kunnen worden, want we hebben het er niet over dat de boom door een storm is omgevallen). Wat blijkt, in 2007 is er ook al een boom op een caravan gevallen. Het beheer interesseert zich er niet voor. Verder word je asociaal behandeld en word je horendol van de blaffende honden van de beheerder (!). De brasserie is nooit open, alleen voor feesten en partijen, dus niet voor de campinggasten.
eigenaar fam. Jansen, 2-9-2010
Eigenaar zegt:  Helaas is uw reactie geheel bezijden de waarheid. In een bosrijke omgeving kan er zonder dat je het merkt een boom door ziekte omvallen. In de 15 jaar dat we eigenaar zijn is dat inderdaad 1 keer gebeurd helaas. Uw ouders hebben de schade geheel en naar tevredenheid uitbetaald gekregen. Erg triest om vervolgens zo`n verhaal vol leugens geplaatst te zien. Jammer hoor!

irene
27-6-2006 Heerlijke,rustige,kindvriendelijke camping.
Je komt hier helemaal tot rust.
Eigenaars,vriendelijke en behulpzame mensen.
Hoop hier nog lang te komen!!!