Hotel De Roskam**** in Gorssel Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Roskam****

6,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Roskam****

Hoofdstraat 26, 7213 CW, Gorssel
Hotel De Roskam scoort een 8,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Roskam****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Roskam**** in Gorssel, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel De Roskam**** met andere accommodaties in Gorssel.

14 beoordelingen over De Roskam****

6,5
zakelijk, Okt. 2011
"Eigenaardige mengelmoes"
bert4u
7-10-2011 Hotel is in een (erg) oud gebouw gevestigd, een leuke geschiedkundige plek. He staat in het centrum van Gorssel, maar dit dorpje stelt niet veel voor. In de inrichting van de kamers lijkt gestreefd te zijn naar een moderne vorm van klassiek, ietwat Engels interieur. Naar mijn smaak is het vooral eigenaardig, meer dan smaakvol. Door veelvuldig gebruik van tapijt en kleedjes is het iets muffig. Douchegordijn...brrr...
Het conferentiecentrum overtreft de eigenaardigheid door een wat aparte uitbouw met in de corridors, naar het lijkt, barretjes en interieur dat is overgenomen van Yab Yum. Het restaurant is OK, geen grote klasse, maar niet ongezellig en redelijk eten. Bediening voor een groep soms iets stug, maar zeker niet vervelend.

"Prachtig hotel"
Willems
18-7-2011 Erg fijn hotel met zeer vriendelijk personeel. Alles netjes schoon en sfeervol.
Minpuntje is alleen de 'oude' kamers aan de wegzijde. Daarin lijkt het of je op straat ligt met al dat drukke verkeer. (enkel glas in 2011..!!??)
Verder is het een geweldig hotel!

met partner, Aug. 2010
"Prachtig hotel"
H. Meeuwsen
25-8-2010 De Roskam is een heel goed hotel, prachtig ingericht. De kamers zijn heel mooi, het ontbijt heel lekker, verse vruchten en eitje naar wens. ook de diners zijn van een prima kwaliteit. De mederwerkers zijn heel vriendelijk. Wij hebben gebruik gemaakt van een aanbieding en het was zijn geld dubbel en dwars waard. Als je het volle pond moet betalen is het wel duur.

met partner, Juli 2010
"Fantastisch"
Marianne
19-7-2010 Heerlijk weekend doorgebracht in dit sfeervolle hotel met zeer vriendelijk personeel.
We hadden een zomerarrangement geboekt met 2 overnachtingen + ontbijt + 2x 3-gangendiner (keuzemenu en verrassingsmenu) + fietshuur. We hebben zalig gegeten, buiten op het mooie terras. Het ontbijt werd persoonlijk aan tafel geserveerd en was ruim voldoende met o.m. verschilllende broodjes en vers fruit en yoghurt. De kamer was bijzonder sfeervol ingericht en had een prachtige badkamer met fijn bad en regendouche.

met partner, Jan. 2010
"Zeer goed hotel met zeer goede bediening."
Sander Huiskamp
16-1-2010 Wij zijn 1 nacht verbleven in dit mooie hotel. Wij hadden een bruidsarrangement geboekt wat zeer goed verzorgd was, compleet met champagne en een mooi boeket bloemen. De kamer was ruim mooi ingericht en schoon. De jacuzzi en stortdouche zijn een ware belevenis. Het diner was uitstekend wat werd geserveerd door zeer vriendelijke, maar toch niet 'stijve' bediening. Het restaurant was zeer mooi gedecoreerd met kerstversiering. Het luxe ontbijt werd de volgende ochtend geserveerd aan tafel. Het zeer uitgebreide verse ontbijt was zeer goed.
Wij zullen hier zeer zeker nog eens terug komen. Kortom een aanrader

Tip: neem ook eens de huisgemaakte appeltaart.

"Geweldig sfeervol hotel"
R. van den Bogaard
8-12-2008 Prachtige kamers. Zeer stijlvol ingericht met oog voor detail. Kamers van alle gemakken voorzien. Ook brandschoon. Prima ontbijt.

Sfeervol restaurant, ongedwongen sfeer. Leuke kaart.
Aangename niet "opgeprikte" relaxte sfeer! Heerlijk gegeten. Prettige bediening.

met partner, Juli 2008
"Zeer mooi hotel in brocante stijl"
Monique
5-8-2008 Ik had voor de verjaardag van mijn vriend een verrassingsweekend gepland. Ik had het lentearrangement via de website geboekt en dan is het altijd afwachten. Ik vond het een zeer aangename verrassing. Prachtig hotel in brocante stijl met een mooi groot terras ervoor, vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten was ook prima. Omdat wij het arrangement geboekt hadden kregen wij een vast menu. En dan zit er altijd wel iets tussen die je niet zo lekker vind. Dat was absoluut geen probleem en er werd zonder moeite iets anders geserveerd. Absoluut de moeite waard dit hotel.

met partner, Juni 2007
René Teunissen
12-6-2007 Wij hebben er drie dagen gelogeerd en waren zeer tevreden. De kamers zijn zeer bijzonder. De keuken is voortreffelijk. De bediening vriendelijk en toch professioneel.
Deze zaak behoort tot de top van de 4-sterrenklasse (en is dus geen 2-sterren, zoals Zoover vermeldt)

Familie, Juni 2007
Fam. Neuteboom-Bien...
10-6-2007 Een uitstekende keuken in een fraaie omgeving. Jammer dat de bediening steken laat vallen; wij hebben er nu een keer of vijf gegeten en telkens staan wachten totdat iemand je welkom heet en je naar je tafel brengt. De laatste keer ( 9 juni 2007) zijn we zelfs opgestapt, zo lang duurde het totdat iemand van de bediening zich liet zien... Heel jammer, vooral voor de 'witte brigade' die een prima prestatie weet neer te zetten. Echt een punt voor verbetering, management van 'De Roslam!'

Familie, Apr. 2007
Gerard Driehuis
7-5-2007 Heerlijk eten op een heel mooi terras, bediend door aardige mensen. Wat wil je nog meer?