Hotel Overbosch*** in Garderen Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.632 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Garderen > Hotel Overbosch***

Beoordelingen Hotel Overbosch***

-3  °C

8 februari 2012

6,7
Hotel Restaurant Overbosch

Hotel Overbosch scoort een 7,8 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Overbosch***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Overbosch*** in Garderen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Overbosch*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Overbosch*** met andere accommodaties in Garderen.

22 beoordelingen over Overbosch***

met jonge kinderen, 2011
Nooit meer!
Familie Mulder
13-11-2011 De medewerkers achter de receptie bij hotel Overbosch zijn "overdreven" vriendelijk en niet proffesioneel. De medewerkers in het restaurant waren vriendelijker, maar het eten in het restaurant was erg middelmatig. De kamers zijn klein en oudbollig, deze zijn zeker aan verbetering toe. Ik raad niemand aan hier te gaan boeken!

met partner, Okt. 2011
Fijn
CORRIEN
30-10-2011 Hotel Overbosch is voor een nachtje goed te doen, kamers zijn aan de
kleine kant maar zijn schoon.

met partner, Okt. 2011
Mooi domein
Nancy
23-10-2011 Hotel Overbosch is prachtig gelegen. Vanuit het hotel kan je wandelingen maken, fietsen of met de auto een stukje Veluwe verkennen.
Het personeel is zeer vriendelijk. Prijs/kwaliteit was voor ons in orde, mede omdat we een kortingsbon hadden, verkregen tijdens het Antwerpse vakantiesalon.
De maaltijden waren lekker, het diner werd fijn geserveerd. Echter, slechts één dame om het ontbijt te verzorgen, is wat weinig. De koffie niet echt warm omdat die in thermosbussen wordt bewaard en voor gebruik overgekapt in een kannetje. Dat kan echt beter.
Onze kamer was vrij klein, niet erg voor 2 nachten. De tv kan iets groter en moderner.
We hebben genoten van ons verblijf.

Mooi gelegen hotel
jwitting
27-9-2011 Keurig hotel,kamer wat aan de kleine kant.
Veel te kleine TV.(37cm)Badkamer ok.
Ontbijt was prima,en het Twist 3 gangen diner was goed en
betaalbaar. Prachtige omgeving om te fietsen en/of wandelen.

met partner, Mei 2011
Keurig hotel
Nelleke
29-5-2011 Wij hebben hier na 2 nachten nog 1 nacht bijgeboekt. Zeer vriendelijk personeel, vooral de dames bij de receptie waren erg klantgericht. Heel, héél schoon ook overal. Ik heb geen stof kunnen ontdekken, geen blaadje op het terras, dat maak je vaak anders mee in hotels.
Ja, de kamers beneden zijn klein en sober ingericht. Niet echt gezellig om 's avonds nog even te zitten. Maar er is daarentegen een schitterend terras en zelfs nog een binnenterras waar het goed toeven is. Het ontbijt was dik in orde. Wat betreft het diner laat de keuken nog wel een steekje vallen hier en daar. Dat kan beter. Maar toch zeker een heerlijk hotel om in te verblijven.

Prima hotel
rombeek
11-5-2011 Goed hotel met zeer prettige bediening.Ligt lekker rustig even buiten Garderen.Er was een tentoonstelling van zandsculpturen op 5 min. lopen afstand, dat was de moeite waard. Verder veel gewandeld. Het eten was prima. Kamer was ook goed, alleen bij een wat langer verblijf kun je beter een grotere kamer hebben i.v.m. de kastruimte, die was wat aan de krappe kant.

met partner, Apr. 2011
Uitstekend hotel, rustige ligging.
H.Rombeek
11-5-2011 In de omgeving hebben we heerlijk gewandeld en met de auto was het een kwartiertje rijden en dan zaten we weer in de bossen
om te wandelen. De kamer en badkamer waren netjes en schoon. Voor een langer verblijf is een grotere kamer aan te bevelen i.v.m de kastruimte.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
Heel mooi
Peter
3-5-2011 hotel overbosch is een prachtig hotel, voor jong en oud. wij hadden een 2 kamers 1 voor de kinderen en een voor ons, twee prachtige mooie ruime kamers en er was voor de kinderen een mooie grote speeltuin met zand en een groot speelhuis een schomel etc. het eten s'avonds was zeer uitmuntend. wij hebben hier zeker een hele mooie dag gehad

met partner, Sept. 2010
Aardig hotel
Joke Verra
29-9-2010 Wij hebben 1 nacht gebruik gemaakt van dit hotel omdat we al vroeg in Ermelo moesten zijn. Het avondeten vonden we niet geweldig maar ook niet slecht. We moesten al voor de ontbijt-tijd het hotel verlaten en daarom had men 2 ontbijtpakketten voor ons klaar gezet; deze waren echt zeer compleet. Al met al voor ons doel een prima adresje.

met partner, Aug. 2010
Zeer goed hotel
Wittenberg
31-8-2010 Hotel "OVERBOSCH" is ons zeer goed bevallen, vriendelijke medewerkers.
Wordt meteen overal een oplossing voor gezocht (was bij ons 1 keer nodig)
Eten was overheerlijk.
Ontbijt buffet ook voortreffelijk, voor elk wat wils.
Kamers iets minder, maar dat mag de pret niet drukken.
Gaan zeker nog een keer terug.

6,7

alleenreizend (1)