Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve**** in Garderen Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve****

6,6

Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve**** Garderen

Beoordelingen Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve****

Oud Millegenseweg 60-62, 3886 MJ, Garderen
Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve scoort een 7,5 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve**** in Garderen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bungalow DroomPark Residence Talmahoeve**** met andere accommodaties in Garderen.

32 beoordelingen over DroomPark Residence Talmahoeve****

6,6
met partner, Mrt. 2012
"Midweek/Fietsen/Bos/ Zon & heide."
Sjany
23-3-2012 Zeer rustige omgeving. Huisjes ietwat gedateerd, maar niet echt slecht
Uiteraard zeer mooie fietsomgeving. Veel leuke dorpjes.
Hei, bos en zon. Kan niet beter.
Redelijk eten in hotel op complex: Golden Tulip

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Hazelaar 8 persoons zijn prachtige huizen"
Bianca
11-3-2012 Vorige keer in een 4 persoons Caluna, maar deze keer in een 8 persoons Hazelaar. SUPERHUIS. Prachtige moderne inrichting, 2 badkamers,complete keuken en een mooie tuin met terras.
Bungalowpark rustig, geen entertainment, dat zijn de vogeltjes in de tuin en we hebben zelfs hertjes gezien.
Receptie van het hotel heel aardig en behulpzaam.
Wij komen zeker terug !!
Gewandeld in Garderen, prachtig bos en heuvelachtig.
Gewandeld in Kootwijk, mooie zandverstuiving met uitkijktoren.
Gemidgetgolfed bij Terra Nova in Putten, leuke baan en mooi aangelegd met vijver en veel bankjes en groen.
Gegeten bij Zondag langs de weg, ook heerlijk en gezellig.

met een groep, Jan. 2012
"Heerlijke plaats"
Fokke en Fernande
8-1-2012 Wij verbleven in huisje H4. Een heerlijk ruim huisje direct aan het begin van het park. Je wandelt zo het bos in en ook naar Garderen (half uurtje). Alleen het weer kon iets beter, maar ja... De ruimte in het huis maakte veel goed. Wel had de schoonmaak iets beter gekund. Toen we vertrokken stond de schoonmaak al te wachten, dat vonden wij ook niet erg prettig.

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow DroomPark Residence Talm...

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Heerlijke plek in het bos"
jdg
22-11-2011 Onze 14-persoonsbungalow was mooi ingericht met allemaal 1persoonsbedden en ook een grote kelder met aparte badkamer.
De ligging is heerlijk rustig en je wandelt vanuit het park zo de hei op en het bos in...heerlijk!
het dorpje Garderen heeft alles wat je nodig hebt om boodschappen te doen en ook Putten is heel leuk om te winkelen.
Geen vertier voor de jeugd, het is dan ook een echte rustvakantie.
Het naastgelegen hotel Golden Tulip is de verhuurder van de huizen en daar is ook het restaurant en verdere mogelijkheden van sauna ofzo, maar daar hebben wij geengebruik van gemaakt.
het huis was goed schoon en de slaap- en badkamers heel ruim.
alleen jammer dat je niet met 2 of 3 tegelijk kon douchen, dus dan heb je ook niet zoveel aan 3 badkamers.
Wij hebben een heerlijk weekend gehad met 12 volwassenen en 2 kinderen!

met vrienden, 2011
"Ramphuisje"
Corina
11-11-2011 Inventaris was minimaal. Het servies was erg smerig. De schuifpui sloot niet en de cv-ketel was kapot. We hebben een halve dag een monteur over de vloer gehad.

met partner, Okt. 2011
"Hier kom je voor de rust en de ruimte"
Ceesen Jolanda
1-11-2011 Zittten op dit moment in een heerlijk 4 persoons huisje, ruim van opzet, keurig verzorgt.
Het huisje is schoon, netjes en verzorgt.
Wij zijn hier gekomen voor rust en ruimte, en dat is hier volop.
Het is een ruim opgezet park, ideaal voor mensen die net als wij die graag in de natuur zijn en toch de luxe van een huisje willen hebben.
Het huisje is van alle gemakken voorzien, magnetron, vaatwasser, koffie apparaat, en een compleet uitset van eierdopjes tot stampotstamper.
Dit kan voor ons wel eens een park zijn waar we vaker gaan komen.
Niet echt voor kinderen geschikt, op het park is weinig tot niets voor ze te doen,

Wij genieten er in iedergeval met vollle teugen van.

met vrienden, Okt. 2011
"Mooie bungalow in rustig park"
Mary
25-10-2011 Wij hebben een lang weekend doorgebracht in Caluna C7. Deze bungalow was ruim, licht en schoon. Prima bankstel, Goede bedden met dekbed. Keuken volledig uitgerust en een prima sanitair. Jammer dat er op de 1e verdieping alleen een wastafel aanwezig is, er is ruimte genoeg voor een extra badkamer of toilet. Mooie rustige omgeving direct achter het Golden Tulip hotel en niet ver van het dorp Garderen.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prachtige lokatie, erg rustig !"
Familie van Houdt
21-10-2011 Wij verbleven een weekje in de herfstvakantie in een 8-persoons huisje, type Hazelaar. De ligging is erg leuk, midden in het bos. Ook de omgeving is leuk, mooie bossen en leuke dorpjes. Schoonmaak had wel wat beter gemogen en ook de dekbedden en kussens zijn wel aan schoonmaak of vervanging toe. De keukeninventaris is wat minimaal. Voor kinderen is er op dit park niets te doen, maar als je komt voor wandelen en fietsen is het prima.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Prima bungalowpark. prachtige omgeving !!"
Groote familie
21-10-2011 Wij hadden een leuke aanbieding, midweek in de herfstvakantie.
Prijs/kwaliteit voor ons dus goed.

Leuke bungalow Caluna 4 persoons C10, niks mis mee.
Beneden kleine slaapkamer,weinig kastruimte, boven ruime slaapkamer, veel bergruimte, maar wel met schuin dak, pas op je hoofd!
Kleine badkamer met toilet en douchecabine, moderne uitvoering.
De koekepan in het huisje kon echt niet meer, maar werd zo omgeruild voor een nieuwe bij de hotelreceptie. Keuken verder prima, magnetron en vaatwasser.
Televisie klein maar wel met ingebouwd DVD spelertje.

Omgeving super, lekker gewanded, gefietst, gewinkeld, gezwommen bij bosbad Putten.
Het park is niet meer dan 50 bungalows en een hotel, dus alleen boeken als je er op uit wilt gaan in de omgeving !!
Fietsverhuur via hotel.
Honden toegestaan, wel uitwerpselen opruimen, maar daar staan dan weer geen afvalbakken voor.
Supermarkt SPAR in Garderen 5 minuten met de auto.
Vond een midweek veel te kort, zou zo weer boeken!!

"Heerlijke plek, mooi, schoon huisje"
piet en jeannette
25-9-2011 zonder kinderen een aanrader, rustig, in het bos, fiets en wandelmogelijkheden te over