Camping De Hertshoorn***** in Garderen Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.559 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Garderen > Camping De Hertshoorn*****

Beoordelingen Camping De Hertshoorn*****

-2  °C

10 februari 2012

Camping De Hertshoorn***** Garderen

Camping De Hertshoorn scoort een 8,8 uit 10, op basis van 117 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Hertshoorn*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Hertshoorn***** in Garderen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Camping De Hertshoorn***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Hertshoorn***** met andere accommodaties in Garderen.

117 beoordelingen over De Hertshoorn*****

met partner, 2011
Een echte aanrader !
Jamo
12-8-2011 De camping ziet er zeer verzorgd uit met mooie en schone toiletgebouwen en het eten in het restaurant was heerlijk en de bediening was erg vriendelijk.
Een echte aanrader!

Supercamping!
MvanKooij
5-9-2011 De camping is ontzettend kindvriendelijk met een en al speeltuintjes en speeltoestellen. Toch is het voor jong en oud. Ze zijn ook heel gastvriendelijk. Wij komen volgend jaar weer terug want het is super.

Leuke camping voor de kids
veldje Haan
10-8-2011 Eind juli hebben wij 2 weken op de camping gestaan. Een nette camping met verschillende soorten veldjes. De toiletgebouwen werden netjes bijgehouden. Zelfs een keer extra schoongemaakt. Het weer werkte niet helemaal mee maar voor de kinderen is de speelzolder een uitkomst. Het zwembad is inderdaad een beetje aan de kleine kant. Mooie fiets- en wandelgelegenheden. Als enige minpuntje zou ik zeggen dat de heggen op de grote parkeerplaats gesnoeid mochten worden. Beter uitzicht met parkeren en het staat wat netter.
Maar verder een prima en leuke kindercamping.

Een hele mooie kindvriendelijke camping
fam.Luitjens
6-8-2011 Een mooie kindvriendelijke, autovrije en hondvrijecamping.
Onze kinderen vonden het prachtig en willen graag volgend jaar weer terug.
Een goed overzichtelijke camping, vooral voor onze zoon die autistisch is.
Alleen erg jammer dat het zwembad zo klein is,hopen dat dit nog veranderd wordt. Vooral als je bv. camping de Paal bent gewend.Het eten in de snackbar en restaurant was heel goed!!!.Het parkeren v/d auto's was soms slecht en waren mensen bij die hadden 2 plekken per plaats nodig.
Een hele mooie omgeving waar je heerlijk kunt fietsen.

Keurige camping
Y
3-8-2011 Wij zijn hier een lang lang weekend weekend geweest en zijn tot de conclusie gekomen dat het hier prima vertoeven is.

Wel hadden we de eerste dag veel regen en liep onze plek (en niet alleen onze) redelijk af, waardoor we veel water in de voortent hadden. Hier hadden meerdere gasten last van bleek later... Hierbij moet worden gezegd dat de ene plek de andere niet is; of geisoleerd op een 'eigen veldje', of gezellig met meerdere kampeerders op 1 veld (waar onze voorkeur naar uit gaat). De ligging is erg mooi in een bosrijk gebied, ook de vele speeltuintjes vielen bij onze mannetjes in goede aarde. Veel dezelfde bezoekers, maar zeker geen 'kliekvorming'.

Punt van kritiek; het restaurant en de snackbar. Het eten in het restaurant vonden wij -zeker gezien de prijs- onder de maat. Bij de snackbar moest en zelfs 45 minuten worden gewacht, terwijl er relatief weinig klanten waren tov 5 medewerkers...

We komen zeker nog eens terug, en hopen dan op beter weer!

Een echte aanrader
Ernst
9-12-2011 Mooie, groene, autovrije, hondvrije, super kindvriendelijke camping met veel faciliteiten. Genoeg wasmachines, speeltuinen en met minder weer de speelzolder. Goede en actieve animatie voor de kinderen met een uitgebreid en doorlopend programma. Ruime plekken met zon en schaduw. Door de zandgronden zakt het regenwater snel in de grond en heb je geen last van plassen en modder.
De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en behulpzaam. Van de receptionist tot de klusjesman.
Mijn kinderen gaan lekker zelf op pad en doordat er geen auto's op het park zijn laat je ze met gerust hart lekker gaan.
Om toch een minpuntje te noemen is het zwembad aan de kleine kant en is er weinig animatie voor volwassenen.

Een camping om regelmatig terug te komen
gerard paardekooper
27-7-2011 wanneer je op de camping komt is of je weer thuis komt

met jonge kinderen, Juni 2011
In 1 woord Fantastisch!
Weltevree
10-6-2011 Voor gezinnen met kinderen kan het eigenlijk bijna niet beter. Mooie camping, genoeg speelgelegenheden, animatie (maar niet opgedrongen) en ondanks het feit dat de Hertshoorn met Hemelvaart 2011 volgeboekt was hebben we geen moment het idee gehad dat het superdruk was. Zwembad mag wat groter (waarom niet de weide gebruiken om zwembad uit te breiden en die plekken erachter op te offeren voor ligweide??). Sanitair is goed, familiedouche helemaal geweldig. En een speciale vermelding voor restaurant De Herberg, heb nog nooit zo goed gegeten op een camping. Aardige bediening ook, en over de kwaliteit van de spareribs heeft de ober geen woord gelogen!
We gaan eigenlijk nooit 2 keer naar dezelfde camping maar ik weet nu al dat we hier vaker in het voorseizoen gaan komen.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
Heerlijke boscamping
Mirjam
24-6-2011 prima camping op de veluwe, goerde uitvalsbasis. Er zijn verspreid vele speelplekken voor de jongere kinderen, zand/waterspeeltuin is prachtig. Er is wel een tennisveld annex voetbalveld maar voor de tieners volstaat dit niet. Er zou een flinke lap gras beschikbaar moeten zijn voor hun. Parkeerplaatsen zijn er voor de kampeerders zelf wel voldoende zijn alleen de vakken zijn niet goed zichtbaar en daardoor wordt er niet netjes geparkeerd waardoor er 1 a 2 pl. per rij verloren gaan, 2 stoeptegels voldoen niet. Het bezoek moet in de berm langs de weg parkeren. Bij receptie veel fietsroutes beschikbaar en kortingskaartjes bosbad want zwembad camping stelt niks voor. Lekker ijs bij ijssalon de parel in Putten. In cafetaria mankeert een goed logis. proces, 1e keer frikandellen op en 2e keer liep het logistiek bakproces niet goed, jongeman met zijn pony in zijn neusgaten bedient, 2 bestellingen na elkaar bakken, opengebarsten kipnuggets, harde friet. Nee, daar valt nog veel te leren....

met oudere kinderen, 2011
Fantastische camping
willem
1-1-2011 Perfecte ligging midden in de mooiste bossen van Nederland.
Ideaal voor het hele gezin.

met een groep (1)