Vraag en Antwoord Gelderland

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Wie weet of je met 4 vriendinnen(13) mag kamperen? (0 reacties)
Camping De Hertshoorn*****
Maartje
23-5-2013
Ik en 3 vriendinnen willen gaan kamperen en de boomtent hier leek ons heel cool! Weet iemand met hoeveel personen je in zo'n tent kan? En hoeveel er zijn? En de belangrijkste vraag; mag je met zijn 4en (alle 13 jaar) zomaar kamperen? Wie weet dat? Please reactie!!!

waterkoker (0 reacties)
Hotel Golden Tulip de Wipselberg****
adsl769063-t
22-5-2013
Wie weet of er een waterkoker op de kamers staan

info (0 reacties)
Voorthuizen
j.a.hoek
20-5-2013
wij komen met de familie vanaf 07-06-2013 een weekend naar jullie camping. graag info over horeca,winkel en verdere mogelijkheden. met vriendelijke groeten, j.a.hoek Lelielaan 19 4382pb vlissingen 0118412717

Rooklucht in huisjes? (0 reacties)
Vakantiepark Marveld Recreatie*****
Flierefluiter
16-5-2013
Ik heb begrepen dat alleen de Hooiberghuisjes rookvrij zijn. De andere huisjes/bungalows niet. Kan iemand die niet rookt mij zeggen hoe het stond met de eventuele rooklucht in de huisjes/bungalows?

van wilgenburg
16-5-2013
Wij gaan in juni naar de schaapskooi in een chalet sk4 weet iemand of er een gelegenheid tot koffie zetten behoort tot de keuken inventaris?

Liliane
18-5-2013
Ja, er staat een normaal koffiezetapparaat. Wel zelf filters meenemen!

W.A.J. Wijnhoff
15-5-2013
Wie weet of er wifi aanwezig is in het hotel?

johan pierik
14-5-2013
is er een plate grond van de camping , dan kan ik al zien waar ik kom te staan. gr. Johan

cai (0 reacties)
Camping Den Borg***
Erwin
9-5-2013
is er cai aansliuting

boeking maar geen bevestiging gehad (0 reacties)
Hotel WestCord Hotel De Veluwe****
A.Visser
6-5-2013
Op 1 Mei een boeking gedaan voor 4 dagen (3 nachten) arrangement 139 euro maar nog steeds geen bevestiging gehad. Graag een reactie van uwerzijds.

ingrid
2-5-2013
Wie kan mij vertellen of het buitenbad al open is.

De Twee Bruggen
7-5-2013
Het buitenbad is vanaf 26 april geopend.

fietsen (1 reacties)
Camping Ackersate*****
van duin
1-5-2013
wij gaan naar deze camping toe in de zomer.maar zijn er leuke fiets routes over de veluwe vanaf de camping?

dennyflach
20-5-2013
bij de vvv kan je een fiets kaart kopen

Adresgegevens van Erve Klein Rosinck (0 reacties)
Vakantiehuis Erve Klein Rosinck
E.h.van pijlen
1-5-2013
Graag gegevens als postcode en adres zenden

Wie weet (1 reacties)
Camping De Waterjuffer***
Joke v Kester
30-4-2013
Wie weet of je bij het douche muntjes moet kopen.En of er in de omgeving verschillende dingen te bezichtigen te zijn met b.v een fietsroute of zo iets M.v.g. Joke

Erwin van der Kolk
12-5-2013
Je hebt geen douchemuntjes nodig op de camping en fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie

verschil 6 B en 6 D (0 reacties)
Vakantiepark Landal Landgoed 't Loo*****
anita
27-4-2013
Weet iemand wat het verschil is tussen de huisje 6B en 6D?

Elly Rikken
26-4-2013
Mag er ook een hond mee op weekend op De Zandig

Erik
11-5-2013
Ja. Je moet de hond wel buiten het park uitlaten.

Heeft u een vraag of een tip? (0 reacties)
Camping De Waay****
Sepp Willemsen
Eigenaar
23-4-2013
Hallo Beste Zoovers, Heeft u een vraag of een goede tip? Kunt u deze het beste mailen naar info@de-waay.nl. U krijgt dan dezelfde dag nog een reactie. Gr. Sepp Willemsen

Ledikantje (2 reacties)
Vakantiepark Marveld Recreatie*****
Esther
23-4-2013
Weet iemand hoe de ledikantjes / kinderbedden er in de (8 pers) huisjes eruit zien? Zijn ze schoon en stevig of zal ik over anderhalve week mijn eigen campingbedje meenemen? Alvast bedankt!

Monique
29-4-2013
campingbedje en kinderstoel in de duo4 (de helft van een duo 8) huisjes zien er schoon uit. Er is een traphek aanwezig. Huisjes zijn echt super schoon!

Esther
30-4-2013
Bedankt voor je reactie, mocht het niet meer mee kunnenlaat ik het bedje thuis ;-). Weet je toevallig ook of er niets van een kinderboerderij op het park is of leuke tips voor de omgeving? Bedankt!

drukte op badkleding dag (1 reacties)
Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve
a
22-4-2013
is het op badkleding dag drukker of rustiger dan op andere dagen? ik zit met mijn rug, moet regelmatig even liggen, en wil daarom graag weten of bepaalde dagen rustiger zijn, om zoveel mogelijk kans te hebben dat er ligbedden vrij zijn.

Dhr. Frerejean
24-4-2013
Badkledingdag is volgens mij zeker drukker, omdat er mensen zijn die t niet prettig vinden om heel de dag naakt te lopen. Bij binnenkomst is het heel druk maar dit verspreid zich snel.

Familiebungalow 12 pers (1 reacties)
Vakantiepark DroomPark Beekbergen**
Ellsje
22-4-2013
Hallo mijn vraag is of er iemand in de volgende bungalow gezeten heeft. Familiebungalow FB049 type Hw / wellness Heeft iemand foto's van de binnen in het huis, is deze groot genoeg voor een rolstoel liggen er ergens drempels. Ligt deze bungalow vlak bij het water. Wie heeft voor mij meer informatie over deze bungalow wij gaan er binnenkort naar toe. Groetjes van Ellsje

meer404
26-4-2013
Hoi Ellsje, misschien kun je de receptie van het park bellen? Zij hebben vast meer info over de toegankelijkheid. Anders zou je op de site de plattegrond kunnen bekijken en daar het huisje op zoeken. Je kunt dan zo zien waar het ligt. Succes!

Televisieaansluiting? (1 reacties)
Camping Het Eibernest*****
Judith
20-4-2013
Zijn er op deze camping televisieaansluitingen bij de standplaatsen? Er staat niets op de website. Weet iemand dit? Alvast bedankt!!

K.Beekman
23-4-2013
Dat vroegen wij ons ook al af. Er wordt wel aangegeven dat er WIFI is, maar niets over tv. Aangezien wij er ook met koninginnedag staan is het wel leuk als we het nog een beetje kunnen volgen via tv.....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?