Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo**** in Ermelo Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.632 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Ermelo > Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo****

Beoordelingen Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo****

30 januari 2012

Voorzijde hotel

Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo scoort een 8,1 uit 10, op basis van 136 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo**** in Ermelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo**** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo**** met andere accommodaties in Ermelo.

135 beoordelingen over Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo****

met partner, Jan. 2012
Hoe onvriendelijk
kris
10-1-2012 we keken uit naar ons weekendje, maar wat sloeg ons dit tegen! Het personeel aan de receptie waren ronduit onvriendelijk! Het was teveel dat ze moesten antwoorden op onze vragen. Ze voelden zich duidelijk veel meer waard dan die stomme toeristen!
De kamers waren basic en het bed was versleten. De jacuzzi in het zwembad te koud ,jacuzzi nog geen 30 graden, en 's avonds kon je niet naast het zwembad blijven liggen wegens te koud! Ik denk dat de ruimten van de sauna niet gepoetst werden want de dag erop lag er nog viezigheid van de dag ervoor...
Gelukkig was het kamerpersoneel wel vriendelijk en ook de dames aan het ontbijt hadden er duidelijk zin in. die straalden beiden!
Het ontbijt was voor een 3sterrenhotel, niet voor een 4 sterren!

Gewledig
Tom
13-1-2012 De Heerlickheid van Ermelo is een hotel dat luxe uitstraalt en dat waar maakt. Bijvoorbeeld het zwembad is niet zo'n klein badje, maar je kunt er zwemmen. Het hotel ziet er fraai verzorgd uit. Net als het eten. In een woord geweldig

"Slecht"
snuruardie
12-12-2011 We hadden ons verheugd op een heerlijk weekendje weg. Ik hoop dat het hotel dit zal lezen zodat ze hier wat mee kunnen, wellicht wordt het dan beter:
- Vieze en kleine badkamer
- Minibar in de kamer, zelf drankjes halen bij de receptie (zie je me al lopen met 8 flesjes water onder me arm ahah)
- Bedden waren heel slecht....
- Jacuzzi koud, op 30 graden
- Sauna en stoombad vies
- Receptie niet vriendelijk en weinig bereidheid tot service
- Eten in restaurant was smerig, spinazie heel zout, risotto druipend in vet en brokken zout erin
- Bar dicht, dus kon je in de lobby gaan zitten, boven de felle lampen
- Als je met de lift naar de 2e etage gaat, ligt er allemaal afval en rommeldozen, net een slachtveld

Goede dingen:
- Bediening in de brasserie was heel goed, deze mensen houden van hun vak!
- Fietsenhuur
- Groot zwembad
- Beauty center had een goede service, lieve dames!
- Ontbijt uitgebreid

En dat voor 100 euro per nacht....puur alleen voor de huur van je kamer.

Wel leuk...
Angela
5-2-2012 Kamers zijn zowat antiek, oude tv, opgepropt oud meubilair wat in de weg staat. 2-persoonsbed bestaat uit 2 losse bedden op wieltjes wat continu uit elkaar schuift, erg handig als je op 'de geul' ligt. Als je niet oplet knal je keihard op de grond. Het zwembad is zooo koud, niet normaal. Ook vieze douches daar en gedoe met handdoeken en badjas. Ontbijt is wel goed, lekker uitgebreid en vers.

met partner, Okt. 2011
Ligging is erg mooi
naa
9-10-2011 Dit hotel ligt er mooi. Is ook heel groot met mogelijk congresgangers, bruiloftsgasten etc. Geen last van gehad. Middag lekker in zwembad en sauna gelegen: beiden mooi groot voor een hotel. Comfortkamer (293) niet heel groot maar prima en leuk ingericht. Probleem met tv direct opgelost.
Tapas gegeten bij de Scout van Ermelo in het centrum.

met jonge kinderen, Juni 2011
sabine
16-6-2011 Vriendelijk personeel ,Ruime parkeerplaats, bosrijke omgeving , leuke zwembad .en nu de minder kanten van het hotel Wij vonden de hotelkamers tegenvallen. De kamers zijn niet groot, er staat te veel in voor zo'n kleine kamer. (tafeltje teveel, te grote tafel in het midden). Een klein raam dat achter het bed zit waardoor je weinig licht binnenkrijgt en ook niet naar buiten kijken kan , als je s'avonds nog even tv wou kijken dan moet je je inspannen want de tv is heel klein en staat hoog en nog eens ver van je bed, dit is de eerste maal dat we nog zo oude tv hadden in de kamer, de badkamer was niet netjes. De kamer rechtover ons had roomservice gedaan en de vuile borden hebben in de gang gestaan van s'middags tot de volgende dag in de late middag.

met vrienden, Mei 2011
Prima eten, maar wáárom...
leares
23-5-2011 staat er ganzenlever in het menu? Iedereen weet toch op welk een gruwelijke manier dit tot stand komt?
Het zou een goed restaurant mijns inziens sieren om de gasten duidelijk te maken dat zij hier niet meer aan mee willen werken en dit van de menukaart schrappen!

Prima!
paul_daisy
31-7-2011 vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten, prima bedden! Kamer wat aan de kleine kant. Mooie omgeving om te fietsen, prima fietsenstalling bij het hotel.
Wij hadden een arrangement geboekt met 1 x diner, zijn de 2e avond ook in het hotel gaan eten vanwege de prima bediening en het heerlijke eten.

met partner, Mei 2011
Heerlijke plek om bij te komen
M.V.
23-5-2011 Wij hebben afgelopen weekend erg genoten van het hotel. Na de eerdere berichten waren wij wat huiverig maar niets anders dan lof van onze kant.
Het eten in de brasserie is van hoog niveau, de bediening vriendelijk en hulpvaardig. Ontvangst bij de receptie prima in orde. Kamer (deluxe) is goed qua grootte en netjes ingericht.
Saunagedeelte is voor hotelbegrippen redelijk uitgebreid.

Kortom: wij gaan zeker nog een keer terug.

met partner, Mei 2011
Heel mooi gelegen, heerlijk rustig
henni
4-6-2011 Het hotel heeft een mooi zwembad , wij waren er met mooi weer konden zo uit het zwembad op lekkere zonnededden gaan liggen. Het personeel was uiters vriendelijk. Ontbijt was goed. Service prima. We hebben bij het hotel goede fietsen gehuurd en konden zo ook makkelijk naar Ermelo zelf om een hapje te gaan eten.
Het enig jammere is dat de binnenbar niet open was, en dan ga je toch weer snel naar je kamer en zet de T.v. aan.

zakelijk (2)
met een groep (1)