Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve

Nijkerkerweg 65, 3853 NV, Ermelo
Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve scoort een 8,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiehuis Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve met andere accommodaties in Ermelo.

3 beoordelingen over Groepsaccommodatie De Aalbertshoeve

met een groep, 2011
"Geweldige plek"
Marianne Pisa
8-5-2011 Wij zijn net terug van ons familieweekend hier, gebouw t Schot. Dit was al ons 2e jaar hier, en het is voor ons de perfecte plek voor dit jaarlijks terugkerend weekend.
Groot huis, veel speelgelegenheid, veel te doen in en om het huis.

met een groep
"Fantastisch familieonderkomen"
Corrie Faber
10-4-2009 Hebben een weekend met onze famile 32 man doorgebracht in deze groepsaccomodatie gebouw 't Schot.
Gebouw is ruim van opzet, schoon en er zijn voldoende speelattributen aanwezig voor iederen.
Heerlijk ruim overdekt terras met een enorm speelveld.
Zeker voor herhaling vatbaat.

met een groep, Aug. 2008
"Erg goede service"
Wouter
19-8-2008 Wij zaten hier met een kamp van 39 personen. Erg goede service, ligging en verzorgen. De inrichting kan beter. Er zijn wel veel vliegen, maar was niet heel erg.