Camping De Paalberg***** in Ermelo Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.800 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Ermelo > Camping De Paalberg*****

Beoordelingen Camping De Paalberg*****

-3  °C

10 februari 2012

Camping De Paalberg***** Ermelo

Camping De Paalberg scoort een 8,5 uit 10, op basis van 120 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Paalberg*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Paalberg***** in Ermelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Camping De Paalberg***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Paalberg***** met andere accommodaties in Ermelo.

120 beoordelingen over De Paalberg*****

met partner, 2011
Geweldig.Dit was de derde keer!
Frans Berggren
13-10-2011 Zeer luxe camping.Prachtige plaatsen.Sanitair uitstekend.Wordt iedere
dag schoongemaakt.Komen weer terug.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Prima herfstvakantieplek
Pieter
7-11-2011 Tijdens onze herfstvakantie was het erg rustig op de camping. Toch was het zwembad open en waren er verse broodjes te halen. Er was voor een handvol kinderen ook animatie. Fraaie ligging, heerlijk autovrij, keurig zwembad en twee goede toiletgebouwen. Een toiletgebouw verdient wat renovatie.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Zeer goede eetgelegenheid
Vaste gast
1-10-2011 In restaurant prima maaltijd voor schappelijke prijs: driegangen menu van de week voor 12,50 euro. Vriendelijke, goed oplettende bediening. Er waren veel gasten, die efficiënt door twee personen werden bediend. Klasse!

Prachtige camping, wel wat rumoerig.
fam.veul
24-8-2011 Afgelopen augustus hebben wij hier een week gestaan. De camping heeft mooie ruime staanplaatsen, het sanitair is netjes en heel schoon. Ook zijn er leuke faciliteiten en activiteiten voor de kids. Het personeel is erg behulpzaam. Enige minpunt was dat er mensen op de camping stonden die niet (wilden) weten dat je op een camping een beetje rekening met elkaar moet houden. Onze buurvrouw schetterde in plat amsterdams de hele camping over en zij was niet de enige.
Verder is het een prachtige camping, je staat zo op de hei of in het bos. Hoewel er veel honden waren had je hier geen enkele overlast van. De camping zelf ziet er ook netjes uit. Neem wel een zaklamp mee want het zodra het donker wordt zie je geen hand voor ogen op de bospaadjes. Wij komen zeker nog een keer terug.

Schitterend gelegen!
jeroen
20-8-2011 Voor korte vakanties gaan we graag naar de Paalberg. Je loopt zo vanuit de camping het bos in of de hei op en je kan er ook prima uit de voeten met een hond. Plaatsen zijn ruim en mooi gelegen, soms wat donker als je helemaal onder de bomen staat. Er zijn heerlijke douches en er is genoeg te doen.
We wat overlast gehad van luidruchtige families ( tot half 2 's nachts).

met oudere kinderen, Aug. 2011
Volgend jaar weer!!!
gea nieman
29-8-2011 wat een geweldige camping!!
wij stonden 2 weken op het D veld. ik en mijn vriend met 2 kinderen (15,10)
mijn broer en vrouw en 3 kinderen (9,10,14) stonden naast ons het was een hele grote plek.
alleen het weer was wat minder maar we hebben snel een party tent gekocht waar we lekker onder hebben gezeten elke avond :)
het toilet gebouw was super netjes en er was zelfs vloer verwarming SUPER!!
de douche was ook super.
de kinderen hebben zich lekker vermaakt in het zwembad. en we hebben een aantal keren een taart gewonnen zoals met het volleybal toernooi/tafeltennis toernooi.
de mensen bij de receptie waren super vriendelijk en helpen je graag.

de animatie was ook super leuk. genoeg te doen voor jong en oud!! je kon lekker eten in het restaurant en in de snackbar.
het enige minpunt is dat het heel erg donker is op de avond en er lopen dikke torren zie foto

we zijn ook nog naar het klimbos geweest naast de camping super leuk alleen een beetje duur. mooie omgeving mooie heidevelden !!!

Tot volgend jaar!
Miek
23-8-2011 Na twee teleurstellende vakanties in het zuiden van het land, hebben we nu onze ideale camping gevonden. Een prachtige camping tussen heide en bossen, zo mooi! Ruime plekken, schoon sanitair (heel belangrijk), prachtig zwembad en ga zo maar door. De speeltoestellen zijn wat verouderd en mogen best wat moderner, maar desalnietemin voldoet het prima. Leuk recreatieteam en goede snackbar. Het eten in het restaurant vonden wij wat minder, maar smaken verschillen. Leuke bingo-avond met prachtige prijzen (zoals kaartjes voor Walibi en Dolfinarium). Het enige minpuntje is dat er jongelui 's avonds rondhangen bij het toiletgebouw (De Piramide) en in de speeltuin. Het bankje bij het toiletgebouw nodigt natuurlijk ook uit tot rondhangen. Op zich is het niet heel erg, maar de meiden gillen en de jongens lopen te vloeken. En met twee jongere kinderen die dan proberen te slapen is dat niet prettig. Ook worden de speeltoestellen in de late avond door de jongeren misbruikt en dat is niet de bedoeling

Tot volgend jaar, deel 2
miekie22
23-8-2011 Nu sloot ik af met kritiek, doordat mijn regels op waren. Maar ik wilde nog melden dat wij, na een klacht te hebben ingediend bij de receptie, weinig last meer hebben gehad van de jongeren, omdat de eigenaar ze eigenhandig uit de speeltuin plukte. Complimenten daarvoor. Fijn dat er controle in het zwembad is, maar een badmeester die een boek leest is natuurlijk niet helemaal met zijn werk bezig. Maar hij greep wel snel in als het nodig was. De camping is zeker de moeite waard en we hebben echt genoten. En we komen absoluut weer terug. Dank jullie wel, mensen van de Paalberg!

met oudere kinderen
Schoon en mooie camping
wijntjes
31-7-2011 graag een extra lampje langs de paden savonds vinden we het te donker!
verder alles perfect.

met een groep, Juli 2011
Camping wordt minder.
inne
27-7-2011 in de afgelopen jaren wordt de camping minder. Geregeld last van muziek van mede campinggasten.
terrein is en blijft schitterend.

met een groep (4)
alleenreizend (1)