1-8-2009
Erg leuke en mooie camping met leuk animatieteam en erg aardige eigenaren. De camping ligt vlakbij Ermelo (centrum) dus erg goed per fiets te bereiken. De plaatsen waren ook erg mooi. Het enige minpuntje vond ik dat je binnen 7 min. moet douchen, en met de douchstraal kreeg ik de shampoo niet goed uit mijn haar.
26-7-2009
Wij hebben enkele dagen in een trekkershut verbleven op camping de Kriemelberg. Er waren plus en minpunten.
Pluspunt was zeker de omgeving, middenin de natuurlijk, vanuit de camping zijn direct verschillende uitgezette wandelingen te maken en zijn er veel fietsmogelijkheden. In de bossen op de wandelpaden was het erg rustig, aan de paden te zien werden zij relatief weinig gebruikt en dat in het hoogseizoen. Ermelo ligt op loopafstand, op de fiets 5 min. waarschijnlijk.
Minpunt op deze camping was zeker het sanitair, er is erg weinig sanitair en het wordt maar 1 keer per dag schoongemaakt. Er zijn veel vaste plaatsen op deze camping met caravans of stacaravans maar ook veel van die mensen maken gebruik van het sanitair. In de rij voor de douche dus en het rook vaak erg naar urine in het hele gebouw.
Personeel is vriendelijk, snackbar is goed. Onze trekkershut was niet schoon (zand op bedden, volle afvalbak etc) reactie was dat het te druk was geweest om dit te controleren. Jammer.
28-4-2009
Goede rustige en gemoedelijke sfeer.
Voor kinderen ook heel leuk
Prachtige omgeving. Zeer gunstig voor fietstochten. Vlakbij centrum Ermelo
Wij hebben een voorseisoenplek en hebben tot nu toe echt genoten op deze camping.