2-8-2012
Mooie camping in een bosachtige omgeving net buiten Ermelo. Bij aankomst werden we naar onze kampeerplaats gebracht. Luxe hoor. Bijzonder vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Gemoedelijk, maar toch professioneel. Mooie voldoende ruime kampeerplekken, de meeste met voldoende beschutting. Sanitair erg mooi en erg schoon. Er is ook een kindergedeelte, alleen vreemd dat het kinderbadje bij een ruit staat waar dan geen afdekfolie voor zit. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma, wat erg leuk is voor kinderen. Wel komt hier 's avonds soms nogal wat herrie vanaf (bijv. bij de Bingo). Kan belangrijk zijn om rekening mee te houden bij de keuze van een kampeerplek. Verlichting is op sommige delen van het park niet aanwezig en op sommige plekken is verkeer op de Drieërweg goed te horen, al hoewel het nooit echt storend wordt. Bij de receptie zijn brood, ijs, krant en nog wat kleine spulletjes te krijgen. Op deze camping ben je echt op vakantie. Super.
23-8-2012
hadden een comfortplaats wat zeer goed was en het toilet gebouw heb ik nergens anders gezien.Gewoon klasse
20-8-2012
wij zijn een week op de camping geweest en het beviel ons erg goed
bij aankomst zat er een vriendelijke receptioniste en we werden door een golfkarretje begeleid naar onze plaats, deze man vroeg of we hulp nodig hadden met het op de plek zetten, maar we hebben een vouwwagen dus dat is niet zo zwaar.
er word aandacht geschonken aan het geloof maar je bent tot niets verplicht.
het animatieteam deed erg veel voor de kinderen dus hadden wij ook rust.
het sanitair is om door een ringetje te halen, ruim, schoon, en modern
kortom het is ons goed bevallen en raden dit ook aan aan de medecampeerder