Camping De Hanenburg** in Ermelo Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Camping De Hanenburg**

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping De Hanenburg**

Fokko Kortlanglaan 101, 3853 KE, Ermelo
Camping De Hanenburg scoort een 8,9 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Hanenburg**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Hanenburg** in Ermelo, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Hanenburg** met andere accommodaties in Ermelo.

14 beoordelingen over De Hanenburg**

"Fantastisch vriendelijk gezellig"
rob en desiree en d...
1-9-2011 camping de hanenburg is echt fantastich gastvrij doen veel voor de kinderen , schoon en netjes prima sfeer

"Leuke camping, Kindvriendelijk"
J. Kardol
7-12-2010 We hebben een leuke vakantie gehad. Aardige eigenaren!

"Een fantastische camping"
Suzan Groenenberg
7-12-2010 mooie camping, fantastische plek, leuke activiteiten voor de kinderen en vriendelijke mensen... Kortom echt een camping om aan te raden.

"Gezellig en knus"
M. Dam Bakker
8-12-2010 Gezellige sfeer, camping is gelegen op een mooie plek. Dichtbij Harderwijk en prachtige omgeving van bossen en heide.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Kindvriendelijke en mooie camping"
K. Forrer
8-12-2010 Een mooie gezellige camping met een prachtig nieuw toiletgebouw & genoeg activiteiten voor groot en klein. Een aanrader!

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Leuke gezellige familie camping"
sabine klijn
9-12-2010 camping de hanenburg is een gezellige kindvriendelijke camping die heel centraal ligt dicht bij harderwijk en het centrum van ermelo zeker een aanrader

met partner, Apr. 2010
"Heel goed bevallen!"
Nicole
8-4-2010 Mooi nieuw sanitair, mooie speeltuin, honden zijn hier ook welkom en dat zie ik vaak anders..

met oudere kinderen, Mrt. 2010
"Mooi verzorgde en gezellige camping"
sandra de vries
22-5-2011 ik heb 8 jaar geleden een aantal jaren met mijn ouders met veel plezier op camping de Hanenburg gestaan. nu een aantal jaren later sta ik er weer nu zelf met mijn zoon en wederom met heel veel plezier. het is in alle opzichten vooruit gegaan en het sanitair is totaal vernieuwd. de eigenaren zijn vriendelijke mensen die echt interesse in je tonen en altijd voor je klaarstaan als je vragen hebt of als er iets gedaan moet worden. er wordt van alles georganiseerd voor groot en klein. de camping ziet er zeer netjes en verzorgd uit en een voordeel is dat de hond mee mag. de omgeving is mooi en centraal gelegen tussen Harderwijk en Ermelo. en er is een mooi nieuw winkelcentrum op loopafstand van de camping gekomen. kortom, een camping om nog jarenlang met veel plezier te camperen

met partner, Juni 2009
"Zeer mooi zomerhuis met vriendelijke camping"
Gerard
11-7-2009 Er aan nergens gebrek aan.
Klantvriendelijke benadering.
Kom volgende keer zeker terug

Joké
17-3-2007 Vorig jaar ben ik ook al op deze camping geweest en het beviel me zeer goed, daarom heb ik ook dit jaar weer besloten om op deze fantastische camping te gaan staan. De verschillende activiteiten die georganiseerd worden zijn zeer leuk en gezellig. Ook is deze camping niet verlegen voor een feestje, dat was vorig jaar ook super. Gewoon een top vakantie, op een top camping!