14-8-2011
De afgelopen 14 dagen op de vergarde gestaan met 2 kinderen maar veel regen gehad, hier over gesproken met de campingleiding, echter geen fatsoenlijke reactie gehad. Niet voldoende putten op de camping. Naar mijn inzien dient er beter geegaliseerd te worden en gezorgd worden voor betere afvoer van het overtollote hemelwater. De camping stond niet open voor sugesties, en maakte zich er met een dom verhaal vanaf. (dat vind ik erg jammer)
11-8-2011
Moet zeggen dat ik het met "Pattenier" eens ben. Veel terugkerende gasten, die menen erg veel te vertellen te hebben. Jammer!Wij stonden op de Notengaard.Jammer dat er een aantal zeeeeer luidruchtige mensen stonden, ze beheersen toch een beetje de sfeer.
Ook ons viel op dat de receptie niet even de moeite neemt om te informeren hoe de vakantie geweest is, bijzonder; had ik nog niet eerder meegemaakt!Zijn een avond wezen eten in het restaurant, werden we vergeten, toen rauw eten en dan nog geen excuus, dat is wel erg jammer.
Voor de animatie hoef je het niet te laten, die is super!De meiden en jongens van het animatie-team zijn super.Als je geen last van je kids wil, moet je daar zeker naar toe!!En.....dat komt ook zeker door de vaste gasten, maar ook door de manege; weinig speel-vriendjes, meest van de kids zijn meiden.Sanitair vind ik prima, je bent op de camping, dus dat zal je moeten incasseren. Speeltuinen ook super net als het zwembad. Vijver ook erg leuk.
8-8-2011
Camping prima, personeel over het algemeen gezien vriendelijk. Problemen snel verholpen. Bij wateroverlast werd groot materieel ingezet en waren er pallets beschikbaar (gelukkig zelf niet nodig gehad). Plekken wel dicht op elkaar. Maar qua grootte prima ( of ik heb een kleine caravan).
Het enige nadeel vind ik de aantallen douches. Erg weinig voor zo een grote camping. Verder netjes, werd bijgehouden en regelmatig schoongemaakt. Het was er zeker niet vies. Animatie voor de kinderen prima. Ook bij slecht weer werd er voor een alternatief programma gezorgd. De tijdsplanning was soms niet helemaal optimaal maar ach het is vakantie dus maakt het niet echt veel uit. Zwembad ook goed, niet echt super groot maar om af te koelen prima.
24-8-2011
Wij hebben met onze kleinkinderen een reuze leuke week gehad op deze camping. Niets dan lof voor het animatieteam en personeel, we werden altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Alleen heel jammer dat het zoveel regende en ons standplaats meer op een zwembad leek dan een standplaats, ofschoon het water regelmatig werd afgezogen. Onze kleinkinderen hebben ons al gevraagd of we volgend jaar weer met hen naar deze camping gaan. Dit gaan we zeer zeker doen.
Bedankt, animatieteam en voltallig personeel van camping Vergarde!