Vakantiepark De Rietberg in Epe Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.658 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Epe > Vakantiepark De Rietberg

Beoordelingen Vakantiepark De Rietberg

30 januari 2012

Onderkomens
De prachtige Chalet " de Berk"

Vakantiepark De Rietberg scoort een 8,1 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Rietberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Rietberg in Epe, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiepark De Rietberg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiepark De Rietberg met andere accommodaties in Epe.

6 beoordelingen over De Rietberg

Voor iedereen die van rust en ruimte houdt
Ida en Koos v.d.Rei...
Onderkomens
15-7-2011 Vakantiepark "De Rietberg" is ons prima bevallen, en sluiten wij ons bij de vorige beoordelingen aan.
Jammergenoeg kan ik mijn vakantie voor volgend jaar nog niet plannen anders hadden wij alweer geboekt voor het volgende jaar.
Wat een service er hoeft maar iets te zijn en ze staan direkt voor je klaar, Jos en Leon.....klasse!!!

Ida en Koos v.d.Reijden

met oudere kinderen, 2010
Park valt tegen
Elja
Onderkomens
24-8-2010 Park viel ons erg tegen, slechte bedden.
Weinig te doen voor jongeren.
Huis was slecht schoongemaakt stonk vreselijk naar hond!
Voor jongeren valt er weinig te doen.

met partner, Juni 2010
Een echte aanrader
Fam. Dekker
Onderkomens
16-6-2010 Geachte lezer, Wil je echt een moderne ,mooie en vooral schone bungalow huren op de veluwe dan is dit echt een aanrader!!!
Bij dit park staan de bungalows op mooie vrije kavels je hebt geen last van de buren.
De moderne bungalows zijn echt van deze tijd, alles is aanwezig en alles ziet er keurig fris uit (goede bedden)
Het park ligt midden in het bos maar kort bij het gezellige dorp Epe.
Het is een familie bedrijf wat al meer dan 60 jaar bestaat en dat merk je ook erg aan de service van de familie.
Voor een goede indruk van het park moet u de site van de Rietberg maar eens raad plegen.
Wij gaan vaak op vakantie en hebben veel gezien maar wat betreft deze accomodatie absoluut een 10!!

M.v.g. Fam. Dekker

Voor herhaling vatbaar!
liz
24-10-2009 heerlijke tijd mogen doorbrengen, komen graag nog eens terug

met vrienden, Nov. 2008
Schitterend
Helma Kat
1-4-2009 Mooi, rustig park in prachtige omgeving, op 3km afstand van het dorpscentrum. Alle faciliteiten zijn binnen een straal van 1km aanwezig.

met oudere kinderen, Sept. 2008
Perfecte plek
Fa. Verwort
28-12-2008 Kom er al jaren. Het is een prachtpark als je van wandelen en fietsen houd en ik als honden liefhebber (2 friese staby's) kan hier ook met mijn honden terecht. Zoek ze maar.