13-7-2011
Leuke camping waar weinig tot niets te doen is. Hebben wel een zwembad maar met slecht weer kom je niet ver. Helaas hebben wij niet echt kunnen genieten aangezien het weer niet mee zat. Regen, regen en nog eens regen!
De camping plaatsen zijn ruim opgezet en je hebt dan ook voldoende ruimte voor je caravan, tent of camper. Elke plaats heeft een eigen wateraansluiting, kabeltelevisie en stroomvoorziening. Dit is erg goed geregeld.
De camping ligt pal naast de A2 maar deze hebben wij niet gehoord.
Kortom een camping voor gezinnen met kinderen prima alleen wij gaan toch voor de zon en niet voor het onregelmatige klimaat van Nederland.
9-5-2011
Een leuke camping met voorzieningen voor jong en oud. Zeker voor de kleinere kinderen volop gelegenheid tot spelen op de diverse speeltoestellen.
Helaas werden diverse toestellen geschilderd gedurende de meivakantie waardoor ze niet toegankelijk waren.
Op het K veld ruime plaatsen en genoeg ruimte rondom je plek, wel wat onbeschut en dus met een beetje wind moet je wel een windscherm bij je hebben.
Keurige aansluiting van elektra en water per plek.
Sanitair bij K veld liet te wensen over, ondanks dat de bezetting van de velden erg laag was stond je al te wachten bij de douches, waterstraal van de douche was minimaal. Bij de toiletten is geen toiletpapier en ook geen voorzieningen als zeep bijv. voor het wassen van je handen.
Niet iedereen laat de campingplek opgeruimd achter en hier controleert de camping zelf ook niet op (tenminste niet in het voorseizoen) waardoor er allerhande afval en zelfs glasscherven in het gras naast onze caravan lag, gevaarlijk met kleine kinderen.