Camping De Rotonde**** in Enspijk Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.862 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Enspijk > Camping De Rotonde****

Beoordelingen Camping De Rotonde****

22 februari 2012

6,6
Camping De Rotonde**** Enspijk

Camping De Rotonde scoort een 7,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Rotonde****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Rotonde**** in Enspijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Camping De Rotonde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Rotonde**** met andere accommodaties in Enspijk.

13 beoordelingen over De Rotonde****

Prima vakantie gehad
paul
19-8-2011 mooie ruime plaatsen met water stroom en kabel voldoende vertier voor de kinderen alleen door de kleigrond als het heel hard regent kan het water niet meer weg.
eerste twee weken goed weer gehad laatste week veeeeel regen gehad.
we werden goed opgevangen door de camping er werden pallets aangeboden om in de voortent te leggen zeer netjes mijn complimenten

Niet meer in Nederland!
Edwin Groeneveld
13-7-2011 Leuke camping waar weinig tot niets te doen is. Hebben wel een zwembad maar met slecht weer kom je niet ver. Helaas hebben wij niet echt kunnen genieten aangezien het weer niet mee zat. Regen, regen en nog eens regen!

De camping plaatsen zijn ruim opgezet en je hebt dan ook voldoende ruimte voor je caravan, tent of camper. Elke plaats heeft een eigen wateraansluiting, kabeltelevisie en stroomvoorziening. Dit is erg goed geregeld.

De camping ligt pal naast de A2 maar deze hebben wij niet gehoord.

Kortom een camping voor gezinnen met kinderen prima alleen wij gaan toch voor de zon en niet voor het onregelmatige klimaat van Nederland.

met jonge kinderen, Apr. 2011
Gezellige vakantie
S
9-5-2011 Een leuke camping met voorzieningen voor jong en oud. Zeker voor de kleinere kinderen volop gelegenheid tot spelen op de diverse speeltoestellen.
Helaas werden diverse toestellen geschilderd gedurende de meivakantie waardoor ze niet toegankelijk waren.
Op het K veld ruime plaatsen en genoeg ruimte rondom je plek, wel wat onbeschut en dus met een beetje wind moet je wel een windscherm bij je hebben.
Keurige aansluiting van elektra en water per plek.

Sanitair bij K veld liet te wensen over, ondanks dat de bezetting van de velden erg laag was stond je al te wachten bij de douches, waterstraal van de douche was minimaal. Bij de toiletten is geen toiletpapier en ook geen voorzieningen als zeep bijv. voor het wassen van je handen.
Niet iedereen laat de campingplek opgeruimd achter en hier controleert de camping zelf ook niet op (tenminste niet in het voorseizoen) waardoor er allerhande afval en zelfs glasscherven in het gras naast onze caravan lag, gevaarlijk met kleine kinderen.

met partner, Aug. 2010
Prima gelegen zaligge omgeving
eric v hattum
30-7-2011 vorig jaar zeer genoten dit jaar is nog afwachten maar ik verwacht weer het beste van het beste
een echte aanrader voor vissers en gezinnen met kinderren
en huisdieren zijn toegelaten dus geen onnodige kosten voor dieren pesieon en dergelijke

met jonge kinderen, Aug. 2009
Prima
fam v/d stom
8-4-2010 prima camping , ruime plaatsen volop vertier , geweldige zwemaccomodatie's voor zowel kinderen als ouderen ,heerlijke visstek
momenteel een beetje rommelig in verband met een nieuw aan te leggen waterpark maar dit is opgelost voor het zomerseizoen.
overal zijn wel op en aanmerkingen te vinden maar deze camping is een lust voor kinderen.
prima eetgelegenheden in de buurt en misschien wel de mooiste fietsroute van nederland langs de linge.

met jonge kinderen, Juli 2009
Gezellige park voor het hele gezin.
Lisette
27-7-2009 Wij zijn begin juli met zijn vieren bij "De Rotonde" geweest en het is ons uitstekend bevallen. De kavels zijn ruim opgezet en zien er goed verzorgd uit. Voor zowel jong als oud worden er leuke activiteiten georganiseerd.

Daarnaast waren we goed te spreken over de ligging van het park. Binnen een half uur ben je in steden als Utrecht, Den Bosch en Gorinchem. In de omgeving worden veel leuke markten georganiseerd en je kunt er goed fietsen. Vooral de Lingeroute is een aanrader.

De kinderen hebben veel plezier gehad van het zwembad. De jongste van ons was niet uit de waterspeeltuin weg te slaan. Ook waren ze erg enthousiast over de glijbaan en de springkussens. Kortom een geslaagde vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

met jonge kinderen, Juni 2009
Leuke kindvriendelijke camping
Fam. van Geffen
20-7-2009 Wij zijn hier afgelopen juni voor het eerst geweest en het is ons erg goed bevallen. Het is een leuke camping met vriendelijk personeel. Voor de kinderen wordt veel georganiseerd en er is een mooi buitenzwembad met glijbaan en springkussen. De camping is goed verzorgd en ziet er netjes uit. Onze kinderen vonden het geweldig om te vissen bij de visvijver. Ook de omgeving (vooral rond de linge) is heel mooi en zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Wij komen zeker nog een keertje terug!

met jonge kinderen, Juni 2009
Nooit meer!
cis
1-6-2009 Erg veel vaste gasten op het zogenoemde passantenplaats Pampus.
Absoluut niet gastvrij.

Douches ronduit slecht. Je moet zowat tegen de muur aan staan om water op je hoofd te krijgen. Er zijn betere douchejes maar dan moet je naar de verderop gelegen sanitairblokken.
Vanochtend zelfs koud moeten douchen en dat voor die douchemunten van 90 ct per stuk.

Nee voor ons nooit meer.

met oudere kinderen, Apr. 2009
Leuke camping aan de Lingefietsroute
Fam. Vermeulen
6-5-2009 In eerste instantie van de vorige beoordeling wat geschrokken. Wilden weleens aan de Linge route fietsen. We hadden een bloesemarrangement geboekt. Mooie aanbieding trouwens. Camping viel echt mee en zeker voor herhaling vatbaar. Als je op het koopvaardijveld staat heb je echt geen geluidshinder van de A2. En wat de grote M betreft pal naast de camping. Ben je toch zelf bij en je hebt er geen overlast van op de camping. Staat er echt buiten. Is ook weleens makkelijk als je niet wilt koken. De kinderen vonden het geweldig. Voor hen is er trouwens veel te doen op de camping.Zowel klein als groot vindt hier vertier. Jammer dat het recreatieteam pas 30 april begon i.p.v. de 25e gelijk met de meivakantie. Wij hebben ons prima vermaakt en komen nog weleens terug.

met een groep, Apr. 2009
Zeer rumoerig door de snelweg A2
Fred
4-4-2009 Wij hebben een weekend doorgebracht met de caravan Hobby Club op 4 april
Wij stonden achterin op de passante veldjes.
Maar waar je ook staat op deze camping de zeer drukke snelweg A2 hoor en zie je overal
De snelweg N237 loopt achter de camping langs.
Kortom hoe ze aan de naam rotonde komen weet ik niet maar Circuit Park rotonde A2 is passender ;-)
Daarom is het meer een passante camping op doorreis dan hier langdurig te staan.
Kortom geen aanrader of je moet wel heel erg van voortrazende auto’s houden.
Er is een bekende hamburger tent met een M op 300 meter van de camping en een Hotel restaurant op 200 meter van de ingang
Eiegenaar Fam . Boskaljon (eigenaar), 31-5-2010
Eigenaar zegt:  Beste kampeerders, met enige verbazing lees ik uw reactie/beoordeling. We mochten zeer positieve reacties ontvangen van de hobby club. Dat u op het veld koopvaardij op enige wijze contact heeft met de nabijgelegen A2 burust niet op waarheid.

6,6

met een groep (1)