Bed and Breakfast De Zomerstee*** in Emst Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Zomerstee***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Zomerstee*** in Emst, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2
vakantiefoto's
van Bed and Breakfast De Zomerstee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met oudere kinderen
(1)
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(13)
ALL
met partner, Apr. 2012
"Sfeervol en landelijk!"
Nathalie-op-reis
29-4-2012
Sfeervolle bed &breakfast met persoonlijke aandacht.
Gezellige kamers en sfeervolle ontbijtruimte. Heerlijk ontbijt met vers, warm brood en verse scharreleitjes van eigen kippen. Tevens is er een sociale werkplaats. Hier wordt onder begeleiding diverse artikelen geknutseld (eiermutsjes, doosjes, kaarten, etc.), meehelpen met de verzorging van de dieren en evt. kleine werkzaamheden in de bed & breakfast. Wij hebben hier 2 nachten gelogeerd na een bezoek aan de sauna.
Het was echt genieten!
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke plek"
Inge
11-11-2011
Mooie kamers, fijne bedden en een eigen badkamer. Een buiten zitje met uitzicht op het land.
Een gemeenschappelijke ruimte waar je koffie, thee, koekjes en chocolaatjes kan pakken en gewoon relaxen.
In de ochtend een heerlijk ontbijt met warme broodjes, sap, beleg, vers eitje en fruit uit de boomgaard.
Echt een aanrader
"Goede prijs/kwaliteitsverhouding"
henry
10-7-2011
Niet echt een B&B, maar eerder iets tussen hotel en B&B. De echte gemoedelijke B&B sfeer en contact met eigenaren mis je hier. Wellicht is de accomodatie daar ook te groot voor. Positief: zeer goede prijs kwaliteitsverhouding (basic wellness arr: EUR 69 p/p, incl. toegang veluwse bron, voucher voor kop koffie en gebak). vriendelijke ontvangst en uitleg. attentie bij vertrek. night cap (amaretto) van de zaak. goede douche, tv negatief: kleine kamers, weinig uitstraling buitenkant (kippeschuur imago), geen verduister gordijnen, geen/weinig contact met andere gasten (zo men daarnaar op zoek is)
De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast De Zomerstee***...
Verklein aantal aanbieders
met vrienden, Juli 2011
"Rustig en klantvriendelijk"
Simone
7-7-2011
Het was geen probleem dat we maandagavond na een dagje winkelen en uit eten laat aankwamen. De sleutel zat in onze kamerdeur. We hadden met drie volwassenen een kamer geboekt. Wat inhield dat er nog een derde bed in de kamer geplaatst werd. Dat maakte het wel erg krap. Het extra bed lag prima, maar was wel erg kort (1m70 hooguit). Je kon vanuit de kamer een terras op waar je op een bankje heerlijk in de zon kon genieten van thee en koffie die je gratis kon pakken. Het ziet er allemaal erg verzorgd en luxe uit in een prachtige omgeving. Ook de badkamer is modern en mooi. Het ontbijt de volgende morgen was erg goed verzorgd. Rekening houdend met het aantal gasten liggen er afgebakken broodjes en daarnaast genoeg keuze uit brood, beschuit, beleg, fruit en drinken. Leuk dat de tafels gedekt zijn met een lekker yoghurtje in glas en een zelfgebakken appeltaartstukje. Daarna richting Veluwse bron gegaan. Deze bed&breakfast is echt een aanrader en wij komen er zeker terug.
"Leuke overnachtingsplek"
M.S.
15-6-2011
Na en relaxte dag bij de Veluwse Bron een overnachting bij de Zomerstee gehad. Lijkt inderdaad van buiten op een soort kippenschuur maar bij binnenkomst en ware verrassing.
Mooie (weliswaar kleine) kamers. Bedden wat aan de zachte kant. Het ontbijt was prima! Lekkere broodjes, voldoende beleg en een lekker vers gekookt eitje. Heerlijk!
Zeker de moeite waard om eens een keer te proberen.
met partner, Mrt. 2011
"Verwachting niet waar gemaakt."
m
15-3-2011
Kamers zijn niet groot. Geeft niet maar ook niet praktisch. Deur kledingkast kon slechts voor de helft open en dicht. Als ik het gordijn dicht deed was er geen ruimte meer tussen gordijn en bed. Wat het een uitdaging maakt om in bed te stappen.
De aankomst op terrein past niet bij uitstraling op website en folder. Wij zagen alleen een schuur op achterliggend terrein tot we doorkregen dat dit de accommodatie was. Overigens bij binnenkomst ziet het er prima uit.
Wat we vooral miste was sfeer. Ontvangst was prima maar niet echt warm. Ook bij het ontbijt hebben we niemand gezien terwijl er wel behoefte aan was. Niet gezellig vonden wij ook de briefjes die we op meerdere plekken tegenkwamen met liever hier niet eten/ liever bank niet verschuiven i.v.m. krassen op vloer etc...
Vooral die warmte en gastvrijheid kenmerkt volgens mij nu juist een B&B en die hebben wij hier te weinig ervaren.
met partner, Mrt. 2011
"Ont(breken)bijt"
Doesjka en Pim
8-3-2011
Na een dagje Veluwse Bron hebben we lekker geslapen op de goeie bedden. Het was fris in de kamer en het kleine kacheltje maakt nogal wat herrie. We gaan er vanuit dat dit geen vaste oplossing is. De regendouche is erg lekker.
Het ontbijt konden we nuttigen van 9 uur tot 11 uur. We hadden lang liggen slapen en hadden zin in het. zo staat beloofd; een heerlijk ontbijt. Het brood uit eigen oven was op en toen we ernaar vroegen werd ons gezegd dat we een boterham konden pakken, de oven was uit en hij was niet van plan deze aan te zetten! Het fruit uit eigen tuin en de groente? Hebben we allemaal niet gezien.
Bij het uitchecken heb ik gemeld dat het niet zo fijn is dat het ontbijt al voor de helft op was, er kwam geen verontschuldiging helemaal niets! Hij zei dat het lastig inschatten was, maar dat lijkt ons vreemd met 7 kamers. Biedt gewoon aan de oven nog even aan te zetten, of beter laat deze aan staan tot 11 uur. Het is voor ons een rede niet meer terug te komen.
met vrienden, Feb. 2011
"Zeker een optie voor een nachtje!"
Chrisje
20-2-2011
Een nachtje gelogeerd in de zomerstee. In eerste instantie dachten wij: waar zijn we nu beland. De buitenkant is een oude schuur. Maar van binnen is het leuk opgeknapt en ingericht. Aan de meeste dingen is gedacht, alleen een vaste kachel ontbreekt. Was dus een beetje frisjes! In combinatie met de Veluwse Bron wel een aanrader. Qua prijs/kwaliteit in orde. Ontbijt is ook oke. Persoonlijk zou ik hier geen langer verblijf boeken, maar ik kan me voorstellen dat anderen dit anders zien.
Pluspunten: dichtbij de Veluwse bron, mooie omgeving, knusse/huiselijk sfeer en prijs/kwaliteit.
Minpunten: kleine kamers, geen vaste kachel, weinig verdere faciliteiten, buiten dient gedeeld te worden met andere bezoekers.
met partner, Juni 2010
"Heerlijk ontspannen nabij Veluwse Bron"
Lara13
21-3-2011
Vorige zomer hier een nachtje verbleven. Hadden een combi-arrangement geboekt zodat we de eerste dag naar de Veluwse Bron gingen, daarna heerlijk sliepen in een prachtige kamer van de Zomerstee, de volgende dag een lekker zelfgemaakt ontbijt kregen en daarna hadden we fietsen gehuurd om de omgeving te verkennen. Alles was tot in de puntjes geregeld; badlakens en badjassen van de Zomerstee, goede ontvangst en voor het fietsen werden zonder moeite leuke routes opgezocht.
Vonden de inrichting erg sfeervol; mooie, nieuwe en vooral luxe kamers! Wel wat aan de kleine kant, maar voor kort verblijf goed te doen. Klopt wel dat de buitenkant van het complex eruit ziet als een grote schuur en niet echt in de omgeving past. We hebben begrepen dat het binnenkort geverfd gaat worden zodat het meer bij de omgeving zal passen. Ook is alles nog maar kortgeleden aangelegd zodat de planten nog een beetje moeten groeien. Vriendelijke mensen, met het hart op de goede plek. Over een maand gaan we weer!
"Zeer luxe bed&breakfast"
Inge en Ronny
1-3-2010
Wij zijn hier in februari geweest en hebben gebruik gemaakt van het het sauna-arrangement.
Het interieur is geweldig, we hebben ons verbaasd over de prachtige lampen, de heerlijke regendouche, de flatscreens, de heerlijke chocolaatjes, de mooi aangekleden ontbijttafeltjes etc...
Wij hebben het verblijf als zeer gastvrij ervaren, alsof je thuiskomt.
Wij komen hier zeker in de zomer een keertje terug om lekker op het prachtige terras van het uitzicht
te genieten.
Scandinavië
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie