Hotel Linge Elst*** in Elst Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

ingang

Beoordelingen Hotel Linge Elst***

Dorpsstraat 23b, 6661 EE, Elst
Hotel Linge Elst scoort een 8,6 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Linge Elst***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Linge Elst*** in Elst, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Linge Elst*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Linge Elst*** met andere accommodaties in Elst.

26 beoordelingen over Linge Elst***

met partner, Nov. 2011
"Prima Hotel!"
Elise
19-11-2011 Gisterenavond naar de Queen Experiene (18-11-2011) in Gelredome geweest en dit hotel op internet gevonden en geboekt.
Prima verbinding met openbaar vervoer van/naar Gelredome.
Kamer, service en ontbijt waren prima! Zeker een aanrader!

met oudere kinderen, 2011
"Prima hotel"
Joop en Ine
16-10-2011 Via het internet geboekt. Fijne, persoonlijke ontvangst. Op verzoek kregen wij goed advies inzake openbaar vervoer mogelijkheden naar het Gelredome. Prima ontbijt en heerlijke koffie. Arnhem is een hele leuke stad. Mochten wij weer eens een plekje zoeken om de nacht door te brengen in de omgeving van Arnhem dan gaan wij zeker terug naar het Linge hotel te Elst.

met oudere kinderen, Okt. 2011
"Een aanrader"
Danielle H
15-10-2011 We (mijn moeder en ik) zijn net terug van een heerlijk weekend.
Kaarten gekocht voor Nick en Simon, maar natuurlijk niet aan een verblijf gedacht. Snel op internet gaan kijken en hier was nog een kamer vrij voor een zeer leuke prijs (incl. ontbijt).
Meteen geboekt. Wisten niet goed wat we moesten verwachten, maar is ons zeer goed bevallen.
In de omgeving zijn ook leuke dingen te doen zoals Burgers Zoo, openluchtmuseum, of natuurlijk shoppen in Arnhem of Nijmegen.

Als we in de buurt van Nijmegen/Arnhem nog een keer een evenement hebben gaan we zeer zeker naar dit hotel terug.

Diny en Daniëlle

met partner, Okt. 2011
"Fijn hotel in een leuk dorp!"
Wilma
15-10-2011 Goede verbinding naar het Gelredome. Fijne kamers, wel een beetje gehorig (neem oordopjes mee). Nieuw en van alle gemakken voorzien. Ontbijt zeer goed verzorgd, prima koffie, lekkere broodjes en alles vers!

"Prima hotel"
marian
19-6-2011 Fijn hotel, kleinschalig, iedereen was heel erg vriendelijk.
Mooie kamer, alles superschoon.
Prima ontbijt.

"Een absolute aanrader!"
Sweetlake
21-6-2011 Dit hotel is weliswaar op een binnenplaats gelegen, maar is modern, netjes en schoon. De kamers zijn goed ingericht. Door de kleinschaligheid en beheer in familieverband weet men bijzonder klantvriendelijk te zijn. De omgeving van Elst, inclusief de steden Arnhem en Nijmegen, is zeker de moeite waard!

met partner, Mei 2011
"Prima hotel! Kan wedijveren met 4-sterren hotels."
AGK
12-6-2011 Verblijf gehad van 14 mei - 16 mei 2011.
Diverse voorzieningen op de kamer (zelfs een dvd-speler).
Ontbijt goed en (bad)kamer heel schoon.
Personeel behulpzaam, vriendelijk en een persoonlijke benadering.
Gelegen in een leuke winkelstraat.
Wij komen daar zeker terug.

met partner, Apr. 2011
"Prima verblijf gehad"
Jan
21-5-2011 Leuk midden in het levendige centrum van Elst. Fietsroutes in overvloed. Het personeel is zeer vriendelijk. Eten in het restaurant en bij het ontbijt is prima. Ideaal hotel om de omgeving te verkennen per auto of fiets.

met partner, Nov. 2010
"Goed hotel"
Marco
28-11-2010 Mooi kamer en goed ontbijt. En lekker dicht bij de stad

met partner, Okt. 2010
"Zeer gemoedelijk hotel"
josien verlaan
3-11-2010 zeer gemoedelijk hotel(door klein schaligheid)
en de kamers waren erg schoon ,bed wel wat zacht voor ons(zijn harder gewend) en aardige en behulpzame receptioniste.
ontbijt was goed.een heel goed 3 sterren hotel
maar omdat ze geen nachtreceptie hebben ,anders was het een 4 sterren