Landhuis Huize Gerardus in Ellecom Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Landhuis Huize Gerardus Ellecom

Beoordelingen Landhuis Huize Gerardus

Zutphensestraatweg 5, 6955 AC, Ellecom
Landhuis Huize Gerardus scoort een 7,3 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Huize Gerardus? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Huize Gerardus in Ellecom, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Landhuis Huize Gerardus vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Landhuis Huize Gerardus met andere accommodaties in Ellecom.

3 beoordelingen over Huize Gerardus

otjes
5-9-2007 hallo ik ben mvr otjes en ik ben in
huize gerardus geweest voor de kennis making, geweldig wat die mensen doen.
zo onstaat er een gewoon huis waar
ouderen huiselijk verzorg worden.

zakelijk, Juli 2007
"Echt huiselijk"
dhr buyl
1-10-2008 een goed project ,echt huiselijk waar de ouderen recht op hebben.Er is al genoeg gerommel in de zorg! En wat deze mensen allemaal doen is gewoon geweldig.

bryan
10-4-2007 huize gerardus is een mooi huis waar de mogelijkheid is voor vakantie en opvang voor ouderen.ik heb stage gelopen ,en ik vind het erg leerzaam en leuk.de mensen zijn erg liefdesvol.huize gerardus is nog niet erg bekend maar ik hoop hierbij een steentje bij te dragen.