Camping Veluwe Strandbad**** in Elburg Nederland beoordelingen 7.9 | Zoover

de bungalow

Beoordelingen Camping Veluwe Strandbad****

Flevoweg 5, 8081 PA, Elburg
Camping Veluwe Strandbad scoort een 7,9 uit 10, op basis van 66 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Veluwe Strandbad****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Veluwe Strandbad**** in Elburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping Veluwe Strandbad**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Veluwe Strandbad**** met andere accommodaties in Elburg.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Veluwe Strandbad****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Super leuk"
gorby_1
25-4-2012 Afgelopen weekend hadden wij op het park een bungalow gehuurd. Erg leuk en netjes. We hadden een bungalow aan het Veluwse meer en dat had een prachtig uitzicht. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Vanaf het park loop je zo naar Elburg. Leuk stadje met veel terrassen en restaurants.
We komen zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Leuk huisje op kleinschalig bungalowpark"
Arienne Eijgermans
7-11-2011 Prima bungalow aan het veluwestrand. Wij hebben er een gezellig herfstweekend gehad. Elburg op loopafstand. Hoewel het rustig was waren restaurant en zwembad open en voelde je je welkom.
Personeel van de receptie was vriendelijk en behulpzaam. Zeker iets om nog een keer naar terug te keren!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Vlak bij Elburg en aan het Veluwemeer !"
Henriette
2-9-2011 Zeer langwerpig park/ camping gelegen aan drukke weg. Elburg is lopend te bereiken en erg gezellig qua historie en horeca. Het park straalt niet echt gezelligheid uit maar de ligging aan het meer maakt veel goed ! Klein zwembad maar in het meer kan ook gezwommen worden. Met de auto zijn veel leuke plaatsen en mooie natuur te bereiken.

"Prima camping"
Ingrid Buitenhuis
23-8-2011 Veluwe Strandbad is een prima camping, vriendelijk personeel, voldoende activiteiten voor iedereen

"Geweldig,erg leuke camping.prachtige ligging."
roos
21-7-2011 super camping.komen nu voor de 5 de keer.maar nog steeds top.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Heerlijk park, echte aanrader."
s.Francke
8-5-2011 Klein, maar gezellig park. Mooie bungalows met veel ruimte. Onze 8-persoons bleek zelfs een 10-pesoons te zijn. Direct aan het veluwemeer, vlak bij Walibi. Zwembad klein maar het veluwe meer is een prima alternatief.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Veel natuur, prettige sfeer"
familie
6-5-2011 +Wij hadden en comfort bungalow. Deze was keurig schoon en ruim genoeg voor 5 personen.
+ Natuur, camping aan het Veluwemeer is erg mooi.
+ Paar keer een kano gehuurd voor 4 euro per uur. Erg leuk.
+ Zwembad is niet zo groot, maar het was ook niet zo druk , dus voldoende. Water niet zo warm.
+ Vesting Elburg is leuk om te bezoeken.
Met mijn dochter Batavia Stad bezocht. Viel mij tegen. Meeste merken in elk stadscentrum te verkrijgen, en afprijzing beperkt.

met oudere kinderen, Mei 2011
"Mooi gelegen park met ruime huisjes"
fam Van Gendt
7-5-2011 Afgelopen week 5 dagen op Veluwestrandbad geweest in een comfort bungalow.
We hebben het erg naar onze zin gehad. De huisjes zijn prima. Wij vonden de matrassen (in de bedstee) erg hard. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak.
Het park is mooi gelegen. Het leukste is het als je een bungalow aan het water hebt. Helaas zat dat er voor ons dit keer niet in. We hadden wel een mooi uitzicht op een speelveld. Het zwembad is niet groot maar de kinderen hebben zich er prima vermaakt (water niet al te warm).
De medewerkers op het park zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan zeker nog een keertje terug!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Prachtig modern mooi gelegen bungalow"
fam. Scholten
1-5-2011 Weekend in 8 persoons bungalow met sauna doorgebracht.
Bungalow is ruim, schoon en modern ingericht. Mooi uitzicht over speelveldje en deel van meer.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Zwembad (en winkel trouwens ook) niet erg groot maar kinderen vermaken zich daar toch wel.
Mooie omgeving en Elburg is leuk plaatsje.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Super verblijf gehad!"
Michelle
19-4-2011 Een weekend lang in de fantastische 6 persoons comfort-bungalow verbleven. Park is erg ruim opgezet, woningen zijn erg praktisch en ruimtelijk ingericht. Met 6 personen en een baby was het erg ruim! Sanitair, keuken en meubels in zeer goede staat.
Gastvriendelijk staat centraal. Wij kwamen later aan, na een belletje tijdens onze auto-rit konden we gewoon de sleutel in het restaurant ophalen. Voor extra boodschappen ging het winkeltje speciaal voor ons open. Eerder vertrek was ook mogelijk, sleutel kon gewoon afgegeven worden.
Na de schoonmaak van de bungalow werd ik gebeld dat er een vest was achtergebleven! Super!

Kortom, gastvrijheid en klantvriendelijk staat centraal! We komen zeker nog een keer terug!

1 2 3 4 5 6 7 volgende