18-9-2011
Wij hebben de eerste paar dagen genoten. De kids mochten paard rijden en tegenover onze caravan was de speeltuin voor de kids. De kinderen hebben geknutseld een tocht over het landgoed gemaakt. Tijdens het knutselen had onze jongste netjes gevraagd aan de begeleiding of hij een puzzel mocht maken. Dit mocht alleen toen de eigenaresse er aan kwam werd ons zoontje van 3 jaar er door door haar op aangesproken dat hij er niet mee mocht spelen. Ik heb haar duidelijk verteld dat ons zoontje het netjes had gevraagd aan de begeleiding en dat het mocht van haar. Even later werd mij mee gedeeld dat kinderen niet alleen in het slechtweer acomedatie huisje mochten. Waarop ik haar duidelijk heb verteld dat dat een van de eerste dingen was wat ik onze kinderen had verteld. Zij vond het nodig nadat onze dochter volgens haar de stop van het zwembad eruit had getrokken dit nogmaals aan mijn man te vertellen.
Ook werd ik aangesproken dat ik de wasmachine niet te vol mocht stoppen wat ik niet deed.
25-8-2011
Deze camping ligt recht tegenover de oude vesting van Elburg. Om die reden is de ligging ideaal als je het dorp wilt bezoeken. De camping is relatief groot en helaas hebben we geen kasteel kunnen vinden. Er zijn afgebakende en vrije plaatsen. Sommigen zijn wat groter dan anderen, over het algemeen vonden wij de plaatsen klein voor een caravan.
Het terrein ligt er prima bij. Het sanitair daar in tegen zou afgekeurd moeten worden. Zo'n beetje ALLE tegels in de douche en WC zijn kapot. Ik vond het dood-eng om daar op mijn blote voeten te lopen. En op fietsvakantie is er geen ruimte voor meer dan 1 paar schoenen, dus dit viel wel tegen. De douche gebouwen zijn dus gewoon gevaarlijk en ik hoop dat de eigenaren het snel opknappen. Of het schoon is , dat is moeilijk te beoordelen als overal gaten zitten. Lijkt me ook moeilijk schoonmaken.
Voor 1 nachtje was het wel OK. Er is ook een gebouwtje waar je binnen kan zitten, maar dan weer niks mag eten.
6-9-2011
Super camping: ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en natuurliefhebbers, zeer verzorgd terrein, schoon sanitair, gratis warme douches, Veluwefietsen te huur op het landgoed, eigenaresse zeer hulpvaardig en vriendelijk, vestingstadje Elburg op 500 meter met leuke terrasjes en genoeg restaurants.
We hebben hier met onze kinderen van 6 en 8 een super tijd gehad. Er werd een natuurontdekkingstocht, knutselen en ponyrijden georganiseerd. Ook mochten we een kampvuurtje maken. Voor ons als volwassenen was er een natuuravondwandeling o.l.v. een natuurgids, over alle paadjes en laantjes ook binnen de gracht en vlakbij het statige landhuis. De eigenaar van het landhuis vertelde van alles over de geschiedenis van het huis en het landgoed. We kregen echt een kijkje achter de schermen. Heel bijzonder. We kwamen langs de historische huizen en de bijzondere brug en hoorden de klok van Old Putten luiden. Een unieke plek, dit particuliere landgoed. Een voorrecht om hier te mogen kamperen.
15-6-2011
Ruime staanplaatsen met grote velden, dus geen kleine afgebakende plaatsen. De camping is gelegen op een landgoed midden tussen de bossen. Er wordt veel georganiseerd, zoals kampvuur, rondleidingen over het landgoed, fietstochten etc.
Met kleine kinderen is het buitengewoon geweldig!