4-10-2011
Een hele mooie camping,we gaan zeker nog eens.
19-9-2011
Wij zaten in Bungalow type B nr. 5. De huisjes zijn inderdaad oud, maar goed onderhouden en schoon. De bedden waren heel goed (gezien de reacties zagen we daar wel een beetje tegenop), deze dingen vinden wij het belangrijkst. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij vonden het alleen wel jammer dat er niet een (piep)klein winkeltje was met wat basis producten.
Voor mensen met kinderen, dit huisje staat direct bij de leuke speeltuin en het zwembad. We hadden zelfs een eekhoorntje in een boom in de tuin!
9-9-2011
nadatwe op zoover hadden gekeken dachten waar komen we terecht van alle negatieve berichten dat verdient deze camping niet het is ons 100% meegevallen
8-9-2011
we hadden via veiling deze bungalow voor 8 personen gekocht.
Bij binnenkomst wilde ik direct al naar huis...de geur van hond, muf en frituurvet kwam je tegemoed! bij het opmaken van de bedden was ik helemaal al klaar met het hele eiberNEST. kringen in de dekbedden, stof, insecten en vooral oude meuk! oud is neit erg als het maar schoon is, dit was echt niet normaal, vies, oud, muf, daar denk ik aan als ik aan het eibernest denk. het zwembadje was leuk en speeltuintje erbij voor de kids. Mijn dochter is de enige nacht(zijn na 1 nacht vertrokken) 18 keer geprikt in haar gezicht,door vieze steekvliegen die geloof ik al de hele zomer daarbinnen zitten, want er is uberhaupt nog nooit gelucht! vind eht schandalig dat zoiets nog reclame maakt.bah!