Hotel De Greune Weide*** in Eibergen Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel De Greune Weide*** Eibergen

Beoordelingen Hotel De Greune Weide***

Lutterweg 1, 7152 CC, Eibergen
Hotel De Greune Weide scoort een 8,1 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Greune Weide***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Greune Weide*** in Eibergen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel De Greune Weide*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel De Greune Weide*** met andere accommodaties in Eibergen.

32 beoordelingen over De Greune Weide***

met partner, Mei 2012
"Een fijne vakantie in een goed landhotel."
G.J.Schuurman
28-5-2012 Het hotel is een fijne plek om uit te rusten. Het heeft ook een prachtig terras.Alleen de vogels maken het geluid. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Zou dit hotel echter niet aanbevelen aan mensen zonder auto. Is inderdaad een echt landhotel.

met partner, Mei 2012
"Jammer, het had een goed hotel kunnen zijn."
Evenweg
16-5-2012 De ligging van hotel is prima, maar wees kritisch op wat voor kamer je krijgt. Wij kregen- ouder echtpaar- de kleinste met een bromtoon gevulde kamer met maar 1 stoel waarvoor eigelijk geen plaats was en moesten deze over het bed tillen om een plaats te geven. De tv was gericht op 1 ligplaats en je hoofd stoten als je naar het toilet wilde v.w. ged.schuin dak. Ach ik noem het maar niet allemaal op maar hartelijkheid van de eigenaars ontbrak.

met vrienden, Apr. 2012
"Zeer gastvrij !!!"
M. Vermunt
26-4-2012 Buienradar werd geraadpleegd, personeel gaf advies, fietsen op hoogte gesteld, alle vragen werden opgelost ....!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Greune Weide*** bij:

met partner, Mrt. 2012
"Lekker rustig"
hallo
14-3-2012 het 4 daagse smikkelarrangement was om te smullen
lekker rustig hotel midden in het vlakke land
ondanks dat het nog geen seizoen was hebben we
genoeg gezien in de omgeving en vergeet vooral de
flamingo's niet die in het wild te zien zijn echt prachtig
al met al een zeer fijne 4 dagen gehad

met partner, Nov. 2011
"Fantastische plek, prima service"
Fam. Volker, Schwab...
21-11-2011 We hebben een heerlijk weekend gehad met 7 personen en 3 hondjes tgv de verjaardag van onze vader. Prachtige omgeving, de appartement huisjes zijn net gerenoveerd en schoon. Adembenemend uitzicht. Er was wat ons betreft niets op aan te merken, het klopte allemaal. Vriendelijke bediening en lekker eten. Wij komen zeker nog eens terug, we willen alle seizoenen daar wel eens meemaken. Hartelijk dank en veel succes ! Familie Schwab, Willems en Volker.

met partner, Okt. 2011
"Prachtig gelegen; met heel erg prettig personeel"
addy en jacoleen
19-10-2011 Wij hebben ons prima vermaakt in een heerlijk rustige omgeving.
De inrichting is wat gedateerd en de houten tussenvloeren maken dat de geluidsisolatie "beter kon". Het geheel bood wel een verzorgde indruk.
Het personeel was heel erg prettig.
Wat ons betreft een aanrader voor rustzoekers.

"Helemaal goed"
Ben en Trudi
17-9-2011 Prima plek om een paar dagen tot rust te komen, hele vriendelijke mensen, goed eten en in een prachtige omgeving, kortom een aanrader.

met vrienden, Aug. 2011
"Geweldig!!!!"
petra
4-9-2011 ..Fantastische plek...

met ontzettend leuke mensen die hun werk met plezier doen. We hebben het geweldig gehad alles was prima in orde. Wij gaan zeker nog eens terug.

Wil, Els, Petra en Ton uit Nederweert.

met vrienden, Aug. 2011
"Fantastisch, reuze gezellig"
Elly en Teuny
30-8-2011 Over de Greune Weide kan men niet negatief zijn. De "Baas" en zijn gezellige team werken keihard voor de gasten om het voor ze gezellig te maken. Het was voor mij en mijn vriendin niets anders dan positief.
Wij hebben het deze dagen reuze naar onze zin gehad en komen hier zeker nog een keer terug.
Alsnog: familie en personeel hartelijk dank voor de gezellige dagen bij jullie in het hotel
het was geweldig

Groetjes en liefs Elly en Teuny Barneveld

met vrienden, 2011
"Het restaurant is ons vreselijk tegengevallen!"
M. Ravesloot
14-8-2011 Het restaurant waar wij onze reservering ver vooraf hadden gemaakt, presteerde het om ons bijna 2,5 uur te laten wachten(zonder opgaaf van reden) op het hoofdgerecht. Dit hoofdgerecht kende geen garnering van bijvoorbeeld warme groenten. Het bestond uit het vleesgerecht en een bak gebakken aardappeltjes in schil. Exuses waren er in overvloed maar ze realiseren zich niet dat ze hier geen goede sier gemaakt hebben,Mijn vrienden incl. mijzelf komen er niet weer!!!