21-8-2011
Een hele mooie camping in de bossen. Er zijn mooie royale plekken met veel privacy. Sanitair is eenvoudig, maar netjes. Prima douches met goed warm water. Genoeg te doen op de camping; van hutten bouwen bij de kampeerplek tot indoor speelparadijs. Is wel een camping die door zowel jong als oud bezocht kan worden. Het enige wat wij jammer vonden is dat de faciliteiten van het park op verre afstand van de camping zijn.
Fijn als je dan je fiets mee hebt. Verder prachtige omgeving.
23-7-2011
De safaritenten op Landal zijn prima alternatief tov huisjes. Ze zijn zeer confortabel (bedden) en hebben een complete inrichting (zitbank, tafel, complete keuken met koudstromend water, magnetron en waterkoker, badkamertje met chem. toilet). Ondanks dat het buiten nogal regende, hadden we het droog en erg knus en dankzij de automatische pelletkachel ook nog warm ! Doordat de tent een houten vloer heeft op verhoging ook geen koude of natte voeten. De vijf safaritenten liggen welliswaar aan de rand van het park, maar op een rustige en mooie / beschutte plek, vlakbij het bos. Je bent binnen zoals in een huisje, maar toch ook buiten, net als camperen. En onze kinderen hadden ook snel speelkameraadjes gevonden, iets wat we bij huisjes niet hadden. Prima alternatief voor een huisje dus.
29-7-2011
Net een week verbleven op deze camping. Prachtig grote plaatsen, die krijg je niet gauw op een camping.
Ga je kamperen om te socializen met je buren kom je hier teleurgesteld vandaan, want dat is hier niet gauw aan de orde.
Ondanks de regen hebben we een leuke week gehad, veel te doen op het park en in de omgeving met Apeldoorn en Arnhem in de buurt.
We gaan zeker nog eens terug!