Hotel Van der Valk Duiven**** in Duiven Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Hotel Van der Valk Duiven**** Duiven

Beoordelingen Hotel Van der Valk Duiven****

Impuls 2 , 6921 RK , Duiven
Hotel Van der Valk Duiven scoort een 8,7 uit 10, op basis van 154 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Duiven****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Duiven**** in Duiven, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 89 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Duiven**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Van der Valk Duiven**** met andere accommodaties in Duiven.

154 beoordelingen over Van der Valk Duiven****

met partner, Mei 2012
"Heerlijk hotel, perfecte locatie!"
purdey
29-5-2012 Ben hier voor een weekendje naartoe geweest. Inchecken erg vlot geregeld. Personeel erg vriendelijk en keuze of we een kamer hoger of lager in het hotel wilden.
Ruime de kamers heerlijke bedden.
Ontbijt prima geregeld. Alles wordt goed aangevuld.
Het eten vond ik persoonlijk ook heerlijk. Naast ons zaten een avond twee enorm klagende vrouwen, maar als ik hen zo hoorde kon eigenlijk niets goed zijn voor hen. Ik kan alleen zeggen dat ik heerlijk heb gegeten en dat ik vooral het dessert "black & white" echt aan kan raden! Wat was dat enorm lekker!!!
Een avondje ook fietsen gehuurd, waren alleen nog e-bikes beschikbaar, maar deze waren ook goed betaalbaar: 16,50 per dag. Ik vroeg nog hoelaat ze terug moesten zijn, maar ze zeiden: je bent vast niet tot de volgende ochtend 6 uur weg toch?! Als ze rond 12 uur, iets later in de nacht terug in de stalling gezet zouden worden was prima.
Ik kan alleen maar zeggen: TOP HOTEL!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Goed Hotel"
J.R. + E.B.
27-5-2012 Goed klantvriendelijk, kindervriendelijk Hotel met supermooie kamers met bubbelbad, heerlijk ontbijt, gratis internet, mooie omgeving en kindvriendelijk balkon.
Een minpuntje was het eten in het restaurant: dit was niet lekker en erg duur (geen van der Valk prijzen). Het zwembad is ook wat klein en 2 liften voor 14 etage's is ook wat aan de weinige kant. Verder een top hotel en zeker de moeite waard.

met partner, 2012
"Netjes, nieuw, goed service"
Tako
25-5-2012 Een zakelijk maar uit hotel voor gezinnen door heerlijk zwembad, fitnessruimte en sauna

met partner, Mei 2012
"Mooie plek voor een relaxed weekend weg"
john
22-5-2012 Mooi en verzorgd hotel met de juiste service! Personeel zeer attent, eten perfect, ontbijt meer dan je op kan en dat alles in een gezellige sfeer!
Als je een nadeel moet bedenken dan is het wel de lift :) de logica in deze lift is ver te zoeken.. Omhoog als je naar beneden wilt en omgedraaid... Echter dat mag de pret niet drukken alles was super

"Super hotel"
bianca
20-5-2012 voor de tweede keer in dit hotel. maar wij vinden het super goede service kamer zijn mooi vooral de badkamer met bubbelbad. het onbijt is erg uitgebreid en we hebben ook in hotel gegeten dat was er lekker. de mederwerksters zijn erg klantvriendelijk.
wij komen zeker terug

met partner, Mei 2012
"Perfect, alweer een klasse hotel van Van der Valk"
T.
7-5-2012 Overnachting gehad in dit prachtige hotel. Bij het inchecken werd gevraagd naar voorkeur-kamer, we zaten op de elfde verdieping en hadden prachtig uitzicht. Ideaal met een balkon. 's Avonds in het restaurant gegeten, het eten was perfect, niet te veel en niet te weinig. Het personeel hield keurig 2 minuten stilte i.v.m. dodenherdenking. Uitstekend georganiseerd!! Het ontbijt was echt klasse, er kunnen maar weinig hotelketens tippen aan het Van Der Valk-ontbijt!! Voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Ik kan er wel een boek overschrijven......."
Nicoline W.
9-4-2012 Ik kan er wel een boek overschrijven,maar dan wel in positieve zin! Super hotel,prima ligging,vriendelijk personeel,(h)eerlijk eten voor zowel het ontbijt als diner. Verse bloemen in het hotel, vind ik net zo belangrijk ,dit zijn de puntjes op de i. De familiekamer op de 12e verdieping was top,mooi uitzicht,bubbelbad,ruime kamers,schoon.Beste vd Valk
Duiven,bedankt voor het schitterende Paasweekend!

met partner, Apr. 2012
"Prachtig hotel"
edwin
10-4-2012 Vorige week 4 dagen verbleven in dit mooie hotel
We zaten op de elfde verdieping dus prachtig uitzicht
Luxe kamer en van alle gemakken voorzien
Op de veertiende verdieping een mooie welness en zwembad
Ontbijt uitgebreid en goed verzorgd
Vriendelijke medewerkers
Tip ga een hapje eten bij restaurant Gunus in Didam
Nog nooit zo'n goede pizza gegeten

met partner, Mrt. 2012
"Super geweest"
jajo
2-3-2012 Wij zijn met een bon van veiling hier geweest luxe kamer met bubbelbad en rain douche. Grote kamer heerlijke bedden en kussens zelfs koffie en thee faciliteiten op de kamer en een ijskastje niet vermeld dus geweldig. s morgens een heerlijk ontbijt alles vers erg veel keus vriendelijke serveersters.Kan dit aanbevelen op de 14 verdieping zwembad-sauna.OOk bij de receptie erg vriendelijk hier komen we beslist nog terug.Super.Van der Valk Duiven bedankt voor super verblijf

met partner, Feb. 2012
"Valentijnsarrangement 2012"
stanjo
25-2-2012 Zo net terug van een nachtje van der Valk Duiven en wat een hotel zeg . Alles groot en snel behalve de liften waar je oneindig op moet wachten. Zwembad is net zo groot als een badkuip en over de sauna's maar niet te spreken .Diner was voldoende maar moest wel om een andere tafel vragen omdat ik de kleinste in de accommodatie kreeg , Eten duurde lang maar was voldoende op wat vervelende zoutervaringen toe .de paella was zouter als brem en de bediening wist niet hoe dit zou moeten smaken ...foei.
Ontbijt voldoende en verzorgd maar drukker dan druk alle tafel vuil en niet afgeruimd. Dit is niet mijn gebruikelijke ervaring met van der Valk vandaar dit bericht.