Hotel Golden Tulip Doorwerth**** in Doorwerth Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Doorwerth****

6,7

Hotel Golden Tulip Doorwerth**** Doorwerth

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Doorwerth****

Kabeljauwallee 35, 6865 BL, Doorwerth
Hotel Golden Tulip Doorwerth scoort een 7,4 uit 10, op basis van 186 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Doorwerth****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Doorwerth**** in Doorwerth, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 80 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Doorwerth**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Tulip Doorwerth**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Golden Tulip Doorwerth**** met andere accommodaties in Doorwerth.

181 beoordelingen over Golden Tulip Doorwerth****

6,7
met partner, Mei 2012
"Hotel op mooie lokatie"
C. Schaap
13-5-2012 Leuk hotel in een park/bosachtige omgeving, met tennisbanen, speeltuin, goede parkeergelegenheid en buiten/binnenzwembad. Omgeving waar veel is te doen: Arnhem en Nijmegen
Ontbijt zeer uitgebreid, receptie en bij de bar en bij het ontbijt erg vriendelijk personeel.
Leuk weekend gehad voor herhaling vatbaar. Hotel een aanrader, alleen denk ik dat het in de zomer in de kamers wel warm kan zijn, geen airco.

met partner, Mei 2012
"Heerlijk weekend"
L. Bonenberg
7-5-2012 Fijn hotel in een prachtige omgeving. Uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk verfijnd diner. Van mijn vooraf gemailde dieetwensen was men zowel bij de receptie als in de keuken goed op de hoogte. Een compiment waard.
Behulpzaam en erg vriendelijke personeel.
Uitstekende faciliteiten.

met partner, Mrt. 2012
"Nooit meer"
Ineke
15-3-2012 De hal is mooi, maar het ontvangst was stukken minder.
Nors en kortaf personeel, ontbijt was goed en voldoende.
De kamer was erg klein, bedden oké jammer dat ze van elkaar af schoven.
Mijn man stond tijdens het douche in het bad met zijn hoofd tegen het plafond (192cm)
Wij hadden het hotel uit gezocht op sauna en zwembad en tot onze verbazing werd het zwembad verhuurd om daar zwemles te geven aan kleuters, wij moesten ons aan en uit kleden tussen die kleuters en zwemmen in die herrie, het rook aan de rand van het zwembad ook erg naar urine..erg jammer.
De sauna werd ook verhuurd aan niet gasten, dus met gevolg dat wij maar een half uurtje konden.
De sauna was heel erg klein en er zat een plank los, ook de hoogte van de onderste bank was te hoog.
Er hing buiten de sauna een lijst van hoe je de sauna moest gebruiken, hahaha dan moet je wel de faciliteiten, er was allen een gewone douche en twee door gezakte ligbedden.
Al met al wij komen hier niet meer terug en het is geen 4* waardig
Hotel Manager Eric van der Hulst, 25-3-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw reactie! In ons hotel organiseert www123jump.nl zwemvakanties waarbij ouders met kinderen de hele week in het hotel verblijven en dus gewoon als gast gebruik maken van ons zwembad. Dit geldt eveneens voor da sauna, bij drukte in hotel adviseren wij altijd op voorhand te reserveren.

met partner, Mrt. 2012
"Een heerlijk ontspannen weekend."
W.J.L.Ketelaars
5-3-2012 Prachtig hotel, prachtige entree, ruim kleurrijk helder, geweldig gelegen in het bos met geweldig aangelegde tuin achter het hotel voorzien van speeltuin voor de kinderen. Heerlijk zwembad en dito sauna. Schoon en verzorgd. Zeer klantvriendelijk personeel. Mooie kamer met ruime douche/toilet. Geweldig ontbijt buffet met ruime sortering beleg en broodjes, koffie/thee/ melk/ vruchtensap/ poffertjes/kleine cakejes etc. geweldig onze complimenten. Ik kan dit hotel een ieder aanraden, met en zonder kinderen.
Hotel Manager Eric van der hulst, 25-3-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw reactie ! we zullen de complimenten zeker met ons team delen !

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Gedateerd"
Marlou
5-3-2012 Ondanks de indrukwekkende lobby vond ik de kamers van dit hotel wat tegenvallen: vooral de badkamer was klein en oud. Ook het zwembad doet erg gedateerd aan en zou wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. De sauna moet vooraf geboekt worden. De kamer was bij aankomst nog niet gereed, daar werd ook nogal star over gedaan. Restaurant is prima en er zijn ruimschoots spelletjes aanwezig voor de kinderen.
Hotel Manager Eric van der hulst, 25-3-2012
Eigenaar zegt:  Dank voor uw reactie. Na de renovatie van de begane grond en de gangen. Zijn binnenkort de hotelkamerdeuren aan de beurt. Op de hotelkamers zijn inmiddels de tv's, bedden en koffie/thee voorziening aangepakt.

met jonge kinderen, 2012
"Heerlijk relaxt voor ouders en kinderen!"
Mireille
23-2-2012 Het is een fijne lokatie, mooie wandel en fietsroutes, en je bent zo in de stad Arnhem en zit zo op de Hoge Veluwe. Service is helemaal top, eten is lekker en voor de kinderen is het hotel een paradijsje, lekker zwembad, buiten 2 speeltuinen, binnen een kamer met pingpongtafel, tevens een kamer waar je kunt spelen en film kunt kijken. Voor ons was het het 2e bezoek aan GT Doorwerth maar voor mijn neef en zijn gezin de 1e keer en ook zij gaan graag eens terug!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Mooie ligging en heerlijk eten"
e
20-2-2012 mooie ligging.hotel is beneden helemaal opgeknapt.erg modern.open haard bij de lounge hoek,tv, boeken en tijdschriften,mooi restaurant en heel lekker eten.zowel het ontbijt als het diner.kamer was ook oke.2 persoonsbed en een slaapbank voor de kids.badkamer redelijk in orde ,maar te klein.geen lift in het hotel.jammer. zwembad was groot en lekker warm maar wel toe aan een opknapbeurt.fitness prima,helemaal nieuw.speelkamer voor de kids met films en spellen en pingpongtafel.personeel erg vriendelijk.wij hadden een familiearrangement geboekt met kaartjes voor burgers zoo.makkelijk want je krijgt al kaartjes in het hotel zodat je bij de kassa van de zoo zo door kunt lopen.
Hotel Manager Eric van der hulst, 25-3-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw reactie ! In 1 van de twee hotelgebouwen is wel een lift aanwezig. indien u deze nodig heeft kunt u uw voorkeur doorgeven. In het zwembad wordt zeer binnenkort het plafond aangepakt.

met partner, 2012
"Golden Tulip Doorwerth"
Corrine
17-2-2012 Zeer leuk hotel als uitvalbasis voor wandelingen en fiesttochten. Zeker aan te bevelen.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Wat een geweldige service"
cjbollen_1
17-1-2012 Wij hebben twee kinderen met allergieeen. Dit was van te voren aan gegeven. Aan het begin van ons verblijf kwam er een gastvrouw naar ons toe en zij heeft met ons alle mogelijkheden rond het eten besproken. De kinderen werden verwend met een koekje bij de t en 's morgens heuse pannekoeken speciaal voor hen gebakken. Wat een service. Mijn zoontje wil elke dag wel pannekoeken bij het ontbijt. Echt klasse en een zorg minder voor een bezorgde moeder. Verder was het hotel aangenaam verblijven. Goed eten, mooie omgeving. Kamers en hotel zijn mooi opgeknapt. Nu alleen de badkamers nog. Funktioneren prima, maar zij echt heel erg verouderd. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader. Wij sliepen op de familiekamer. Ruim opgezet en prima bedden voor een gezin met kinderen tot ong 12 jaar. Een tip: Maak het zwembad wat meer geschikt voor kleine kinderen. Kinderbadje erbij of een lager gedeelte in het gewone bad is voor kleintjes fijner spelen

met partner, Jan. 2012
"Receptie was zeer vriendelijk en zorgvuldig"
J. Radstaat
1-2-2012 Receptie was zeer vriendelijk en zorgvuldig.

De bedden zijn erg fijn.

Eten was lekker, alleen kwam heel snel waardoor het niet vers lijkt.

Restaurant was te "gemaakt".
Hotel Manager Eric van der hulst, 25-3-2012
Eigenaar zegt:  Dank voor uw reactie ! Jammer dat er geen definitie van "gemaakt" staat.