Hotel Villa Ruimzicht**** in Doetinchem Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.847 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Doetinchem > Hotel Villa Ruimzicht****

Beoordelingen Hotel Villa Ruimzicht****

30 januari 2012

mooi pand en vlakbij het centrum

Hotel Villa Ruimzicht scoort een 8,7 uit 10, op basis van 70 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Villa Ruimzicht****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Villa Ruimzicht**** in Doetinchem, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Hotel Villa Ruimzicht**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Villa Ruimzicht**** met andere accommodaties in Doetinchem.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

69 beoordelingen over Villa Ruimzicht****

met partner, Jan. 2012
Logeren in mijn oude school!
Marcel Kreuger
6-1-2012 Leuk om te logeren in je oude school! Prachtig oud gebouw dat heel bijzonder is opgeknapt. Erg aardig personeel! Onze kamer was mooi, maar niet erg praktisch: geen kast om je kleren weg te bergen, een hele krappe douche in een ruime badkamer, geen plek om de toiletspullen neer te leggen, de TV hangt erg onlogisch en er is veel te weinig licht. Zo fijn zijn als dat kan worden hersteld. Dan is het de perfecte accommodatie.

met partner, Dec. 2011
Te duur voor wat je krijgt
christa de Roo
2-1-2012 Eten in hotel te duur voor wat je krijgt.
Kamer was netjes,maar boven ons kamer (210) hoorden we de hotelgasten heel goed over en weer lopen.Die kamer was heel gehorig,het personeel stond onder de venster om 12 uur s'nachts luid te praten en te lachen ,dan werden er nog flessen in de glasbak gegooid, ook s'nachts.En daar was er nog een feestje in het hotel met heel luide muziek.Dus, voor een rustig weekendje zou ik geen Villa Ruimzicht meer kiezen.

met partner, Nov. 2011
Niet slecht, maar kan beter
fam de Jager
12-11-2011 Kwamen in de nacht aan, niemand liep mee naar de kamer. Erg donker op de 1e etage(kmr 105), dus lastig om de kmr in te komen en de verlichting te vinden. Bedden prima, kussens erg zacht. Badkamer prima, vloer snel nat door de glazen deuren die niet goed sluiten. Erg gehorig, last van bovenburen. Wel donker in de kamer. Ontbijt: Koffie niet te drinken, glazen en bestek niet schoon, broodjes wel lekker, niet veel keus voor de 15 euro wat het ontbijt kost. Het hotel, wat wij gezien hebben, zag er niet proper uit. Wij hadden geboekt via veiling, en betaalde 48 euro, maar als je 30 euro voor ontbijt moet betalen en 110 voor een kamer vinden wij dat schandalig duur. Een hotel in Duiven is 10 x beter(schoner, luxer) en die hebben voor 15 euro een ontbijt, dat is echt niet normaal, zoveel keus. Sorry Ruimzicht, mooi pand, maar niet meer voor ons.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Villa Ruimzicht**** bij:

met partner, Okt. 2011
Prima hotel
D
16-10-2011 1 overnachting gedaan in een standaardkamer met douche(nr 108). Het hotel straalt klasse uit (buitenkant). Binnen zie je wel dat het gebouw al ouder is. Klassiek en modern gemixt in het interieur. Een brede trap die er goed uitziet maar aanvoelt alsof hij wat aan het doorzakken is.
De kamer is vrij strak qua design. Rode moderne stoelen, strakke zwarte mozaiektegeltjes in de badkamer, modern sanitair, witte muren. De kamer was ook uitgerust met lampjes die je in de gewenste kleur kon zetten (was niet nodig voor ons). We misten wel wat muurdecoratie (schilderij) in de kamer. We vonden de kamer beiden erg kaal en basic. In de gangen was er dan wel weer veel kunst te zien! De buren boven ons hoorden we ook op en neer lopen (kraken van het plafond) en we hoorden hun tv. Wel een heel lekker bed en goede niet-lichtdoorlatende luxaflex. Vriendelijk personeel, goed ontbijt (wel vrij beperkt qua oppervlakte). Vervelende smalle deuren in de ontbijtruimte!
Een goed hotel voor een nachtje weg!

Prachtig gebouw
antoon
18-8-2011 Het ontbijt was goed,maar dit meer dan dat, verder verwachten wij eigenlijk wel betere kwaliteit jus d orange, dit was dun vruchtenwater.
Kamers goed , maar niet echt practisch. Wat gehorig, wij hadden bovenburen die een uur lang hebben rondgewandeld.Verder vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding van de kaart matig. Misschien hebben wij een verkeerde keuze gemaakt, maar de zalm was lauw en rauw

Mooie locatie, goede service: een aanrader
Ben
3-8-2011 Alle pluspunten die op Zoover staan kloppen, dus die gaan we niet meer herhalen: het is een fantastisch mooi/leuk hotel met een zeer goede service en aardig personeel.
Toch een paar kleine aandachtspunten:
* we misten op de badkamer een plankje waarop we onze toilettassen kwijt konden;
* het werken met de op afstand bedienbare verlichting is, vooral als je 's-nachts even uit bed moet, erg onhandig;
* de verlichting op de kamer is onvoldoende om bij te lezen.

Leuk om eens mee te maken.
Udo en Marina
25-7-2011 Omdat we in het bezit waren van een bon hebben we 2 nachten in dit hotel gelogeerd. Het is een mooi historisch pand. Voor ons van belang (geen auto) was dat we heel dicht bij de natuur zaten en zo de bossen in konden wandelen. We hebben het prima naar ons zin gehad maar hebben ook een aantal minpuntjes gesignaleerd. De kamer was erg gehorig en er waren diverse vochtplekken in kamer en badkamer wegens lekkage. Het diner was wisselend. Het surprise 3 gangen menu viel ons tegen. De tweede avond hebben we een aantal "bites" besteld en dat was wel heel lekker. Het concept van het restaurant is wel wat moeilijk te doorgronden. Het ontbijt was prima! Wat het personeel betreft: niets dan lof! Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Bij de volledige prijs vinden wij de prijs/kwaliteit verhouding wat uit balans.

Leuk hotel
Katy&Martin
4-8-2011 Mooi hotel om in te verblijven...niet ver van het centrum.....live-cooking ,s morgens vonden we erg leuk....er was veel persoonlijke aandacht voor de gasten.... kamers in orde....ontbijt uitstekend! Diner..ruim voldoende....

met partner, 2011
Jammer
Jane v M
24-6-2011 Wij hadden een kamer aan de voorzijde van het hotel, waar ook het terras gelegen is. We moesten de volgende dag door naar Berlijn, dus hadden onze slaap nodig. Toen we onze kamer om ong. 23.00 opzochten, bleek op het terras precies beneden ons een gezelschap van 8 a 10 mensen nog lang niet aan slapen te denken.Zelfs met de ramen dicht(in Juni) konden we door het enkel glas nog tot half 2 meegenieten van dit gezelschap.Aan slapen zijn we weinig toegekomen.Ook de kamers zelf, met een glazen kooi als badkamer/toilet deed erg ongezellig aan. Ik heb me laten vertellen dat het eten goed is in het restaurant, maar dat zal ik jammergenoeg niet meer verifiëren.

Schitterend Hotel
Tamara
4-7-2011 Heel mooi ouderwets hotel op een schitterende ligging, met smaakvolle strakke stijl en inrichting.
We zaten op de 3de verdieping en hadden een kamer met nok.
Heerlijke bedden en een hele mooie badkamer.

Ze hadden geen airco maar wel een blower en dat was gelukkig wel te doen.

Helaas hebben we niet van het ontbijt gebruik kunnen maken ivm een onverwachte overlijden en moesten vroeg in de ochtend weg.
Beneden aangekomen om uit te checken stond er bij de receptie een voor onderweg klaar gemaakte ontbijt pakket met verse croissantjes en drinken en candybars. Zo lief.

We gaan er 1 tm 3 augustus 2011 nogmaals heen.
Doetichem is een leuke stad met heel veel kroegen/restaurantjes en een bioscoop.

zakelijk (1)

1 2 3 4 5 6 7 volgende