Hotel Doesburg** in Doesburg Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Suite

Beoordelingen Hotel Doesburg**

Contre Escarpe 32 , 6981 BW, Doesburg
Hotel Doesburg scoort een 8,1 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Doesburg**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Doesburg** in Doesburg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Doesburg** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Doesburg** met andere accommodaties in Doesburg.

10 beoordelingen over Doesburg**

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijk hotel - zeer fijn personeel - schoon"
J van Halen
12-3-2012 De 1e keer in dit hotel dat ons zeer aangenaam heeft verrast.
- indruk: prachtig gelegen en prachtig van binnen
- uitzicht vanuit restaurant en vanaf terras op de ijssel en tegenovergelegen weilanden; kamers bevinden zich aan achterzijde (maar zijn om in te slapen)
- Goede uitvalsbasis naar Achterhoek, Veluwe, Arnhem, Zutphen of bij ons Gelredome voor concert. De directe omgeving: loopafstand (5 min) van historisch centrum in nette nieuwbouwwijk aan de IJssel.
- toppersonneel! Prettige ontvangst; heerlijk eten en zeer goed gastheer/gastvrouwschap in restaurant; een welgemeend goedemorgen en vriendelijke ontvangst bij ontbijt. Niets lijkt teveel (servicegericht!)
- Prijs/kwaliteit: Top!
- Het restaurant is zeer de moeite waard; prachtig ingericht en spannend door indeling met diverse nivo's. Heerlijk gegeten met goede wijn en na elk gerecht de afstemming over uitserveren van het volgende gerecht (in overleg).
- Prachtige schone kamer (klein maar fijn) - zeer mooi ingericht (goed design

met partner, Dec. 2011
"Een positieve verrassing"
fam westmaas
13-12-2011 Afgelopen weekend verbleven in dit mooie hotel, prachtig gelegen aan de IJssel. Het is een nieuw, modern hotel met een warme uitstraling. Het eten was prima en ook het ontbijt uitgebreid. Vanuit het restaurant een prachtig zicht op de IJssel. Zeer vriendelijke bediening met oog voor de gast. Voor herhaling vatbaar.

"Prima hotel met terras aan de IJssel"
Marsa, Purmerend
26-9-2011 Afgelopen weekend bij toeval in dit hotel doorgebracht, omdat onze 1ste keuze geen plek had. Het hotel/restaurant en bar-gedeelte ziet er gezellig en verzorgd uit. Zowel eigenaar als personeel waren erg vriendelijk en behulpzaam. Vanuit het hotel loop je zo het gezellige centrum van Doesburg in. Een prima prijs/kwaliteit verhouding. Keuken erg goed.
Het enige minpuntje was de wat kleine kamers met weinig bergruimte.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Doesburg** bij:

met vrienden, Aug. 2011
"Modern hotel met mooie ligging"
Maria
28-8-2011 Hotel Doesburg is zeker wel 1 ster meer waard. De ligging is super. Het personeel is heel vriendelijk en het eten is TOP.
Wij komen hier zeer beslist nog eens terug.

met partner, Okt. 2010
"Superhotel"
R. De Bries
20-11-2010 In hotel Doesburg word je in de watten gelegd, de aandacht die je er krijgt, de sfeer de bediening en vooral
Het fantastische eten.
Wij hebben ontzettend genoten en komen zeker terug.

met vrienden, Mei 2009
"Goed maar kleine kamers"

31-5-2009 Het restaurant, café en het heerlijke terras hebben zicht op de IJssel, maar de hotelkamers niet. De hotelkamers hebben uitzicht op de straatkant (erg rumoerig) en erg warm bij mooi weer (hetgeen geldt voor hele hotel) en op de "binnentuin". Wij hadden een hotelkamer aan de straatkant, de kamer was erg klein en had weinig bergruimte. Mooie moderne douchecel, maar ook hier bijna geen ruimte om iets neer te zetten. Eten restaurant goed, maar vanwege opstarten menu met minimale keuze, een probleem bij verblijf van meerdere dagen. Tevens iedere avond dezelfde koolsalade en slecht gebakken aardappelen. Het Noarbers dagmenu is de prijs meer dan waard. Jammer dat het personeel geen uniforme kleding droeg en soms in spijkerbroek liep. Ook de doorgang van de gangen uit de keuken duurde soms erg lang (1 uur voor toetje). Personeel erg vriendelijk. Voor kennismakingstarief de prijs meer dan waard, maar weet niet of ik het hotel, gezien de grootte van de kamers het reguliere tarief waard vindt.

met partner, Mei 2009
"Nooit meer"
n.
18-5-2009 Relaxkamer geboekt voor de openingsaanbieding. Daar aangekomen, krijgen we niet die kamer maar een piepklein kamertje met uitzicht op een binnenplaats met grind en metalen trap. Het hotel blijkt een verkeerde boeking gemaakt te hebben, omboeken niet meer mogelijk omdat het vol was. Hele smalle gang, waar het heel druk was. Het hotel was ook nog niet eens af en ligt midden in een nieuwbouwwijk. Wij zijn naar huis gegaan, omdat de lol eraf was. Je hebt een speciale kamer geboekt en die krijg je niet. Er wordt een slap excuus gemaakt, medewerkers geven elkaar de schuld van de verkeerde boeking. Voor ons dus nooit meer.

"Hotel is aanwinst voor Doesburg"
Wilhelmien Peeters
27-4-2009 Hotel is een echte aanwinst voor Doesburg. Wel zijn er nog wat startprobleempjes maar over het geheel waren we dik tevreden en met name de vriendelijkheid, service en het eten was top.

met partner, Apr. 2009
"Geweldig!"
Elly en Nico Tessel...
18-4-2009 Wij verbleven tijdens de Paasdagen 4 dagen in Hotel Doesburg Noabers. Wat hebben wij genoten. Super vriendelijke medewerkers. Prachtige locatie aan de IJssel. Schitterend terras aan de voor- en de zijkant van het hotel. Gezellig restaurant. Heerlijk eten. MET uitzicht op de IJssel. Hele hotel stijlvol ingericht. Kortom: EEN TOPPER. Ons petje af voor een hotel wat nog geen week draait. Prima uitgangspunt voor fietstochten. Wij komen er zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, Apr. 2009
"Leuke opening"
Bezoeker tijdens op...
5-4-2009 opening bezocht.
zeer teleurgesteld over zicht op water van uit "binnen"
het gebouw staat op een pracht locatie
maar van de ijssel is vanuit binnen niets te zien.