Chalet Polysport in Dieren Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Chalet Polysport Dieren

Beoordelingen Chalet Polysport

Admiraal Helfrichlaan 89, 6952 GD, Dieren
Chalet Polysport scoort een 7,4 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Polysport? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Polysport in Dieren, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Chalet Polysport vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Chalet Polysport met andere accommodaties in Dieren.

14 beoordelingen over Polysport

met partner, Dec. 2011
"Genieten in de natuur"
Thierry
1-1-2012 We hebben hier twee nachtjes overnacht, het chalet ligt aan de rand van het bos van de Veluwe. Je loopt zo het bos in.
Op de kamer is een koelkast en een senseo en een theekoker te vinden+spullen. De kamer is niet heel groot, maar prima voor zijn tweeen, en groter dan menigeen hotelkamer. Alles ziet er prima en verzorgd uit, ook het personeel is klantvriendelijk en behulpzaam.
Een prima plek om te ontspannen en weer is wat anders dan een standaard hotelkamer.

"Gezellig!"
mira_calix
16-8-2011 De houten chalets zijn aan de krappe kant, maar super gezellig. En het hout ruikt lekker.
Op de kamers staat een waterkoker, senseo en een koelkastje, handig.
Goeie bedden, gezellig ingericht. Heel rustige omgeving. Vriendelijk personeel.
Lekker ontbijt.

"Mooie omgeving"
Fam. Aarts
9-8-2011 Het chalet is prachtig de ligging ook goed. Alleen dat de handdoeken niet iedere dag werden verwisseld en dat het sanitair niet schoongemaakt werd tijdens ons verblijf van5 dagen dat viel tegen. Verder heel aardige mensen en alles oke.

met vrienden, Juni 2011
"Geweldig weekend"
Loes
29-6-2011 Met 12 vrienden een topweekend gehad, werden erg gastvrij ontvangen door Patrick en Bob. Waar we de middag met het Veluwe film arr. ons geweldig vermaakt hebben ondanks de stromende regen. Gezellige en schone kamers met lekkere bedden, koffie thee en de volgende ochtend een goed en uitgebreid ontbijt in een zeer relaxte sfeer. Kortom zeker een aanrader.

alleenreizend, Apr. 2011
"Bijzondere plek"
paabe
26-4-2011 Eenvoudig doch goed te doen, zeker bij mooi weer. Alle voorzieningen aanwezig maar chaletkamers niet al te groot. Buiten zitten kan maar alleen op een harde houten bankje of aan de picknicktafel eveneeens van hout. Ben je met de auto neem dan tuinstoelen mee. Zit een stuk beter. Het is een sport en activiteitencentrum dus overdag volop levendigheid.

met een groep, Okt. 2010
"Super mooi gelegen"
kaartclub
31-10-2010 We hebben met ons kaartclubje een super mooi en actief weekend gehad.Ook het eten was over heerlijk.Het personeel heel vriendelijk,de huisjes waren zeer luxe en heel belangrijk, schoon.Voor herhaling vatbaar.

"Matig"
arie
20-7-2010 hier juli 2009 geweest , leuke chalet, maar erg klein en zeer erg gehorig , van de naaste bewoners , je kon letterlijk alles horen tot naar de w.c gaan toe , verder voor voor de prijs met ontbijt heb je ook een hotel voor mij is een keer genoeg geweest

met vrienden, Juni 2010
"Het complex heeft voor- en nadelen."
annemarie
1-7-2010 De appartementen liggen prachtig. Alleen bij aankomt bleek er dat weekend een hockeykamp te zijn helaas dus overlast. De kamer is erg gehorig, vandaar de oordopjes als service. Maar toch blijf je letterlijk de buren horen. Wel een avontuur om 's avonds wilde zwijnen te gaan spotten. Dat was te gek.

met partner, Mei 2010
"Prachtige locatie!"
Jolanda
25-5-2010 de 4 kamer chalets liggen dicht bij een sportcomplex en achter 14 tennisbanen. TIjdens ons verblijf hebben wij hier geen last van gehad, maar kan me voorstellen dat dit in het weekend erg onrustig kan zijn. De gehorigheid is best wel erg, je kunt de buren letterlijk horen praten! Maar als kampeerders zijn wij dat wel gewend.

met partner, Sept. 2009
"Fantastisch"
Jolanda
24-10-2009 Echt super, aan de bosrand, zeer vriendelijk personeel.