Kasteel Landgoed Engelenburg**** in Brummen Nederland beoordelingen 9.6 | Zoover

Beoordelingen Kasteel Landgoed Engelenburg****

9,7

Kasteel Landgoed Engelenburg**** Brummen

Beoordelingen Kasteel Landgoed Engelenburg****

Eerbeekseweg 6, 6971 LB, Brummen
Kasteel Landgoed Engelenburg scoort een 9,6 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Landgoed Engelenburg****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Landgoed Engelenburg**** in Brummen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 34 vakantiefoto's van Kasteel Landgoed Engelenburg**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Kasteel Landgoed Engelenburg**** met andere accommodaties in Brummen.

32 beoordelingen over Landgoed Engelenburg****

9,7
9,5
"Om elk jaar te herhalen!"
Monique
18-9-2011 Onze bezoekjes aan de Engelenburg zijn elke keer weer een klein feestje. Het personeel is professioneel en vriendelijk, de kamers zijn mooi en compleet (met name het Kaapse Huisje!) en we genieten elke keer weer van de culinaire hoogstandjes die men ons voorschotelt. Bijna altijd kiezen we een arrangement, soms met een wijnproeverij, wat prijs-technisch leuk uitpakt, maar arrangement of niet, we worden steeds in de watten gelegd. Heerlijk een aperitiefje drinken in de oude rookkamer, bij de haard, kijken naar de bijzondere whiskeys. Het ontbijt in de serre is uitgebreid, en je hebt een fantastisch uitzicht. Echt een aanrader, voor kinderen misschien niet zo handig, tenzij ze gewend zijn aan lang tafelen.....

"Terug naar Engelenburg-roots volledig geslaagd"
Vic & Wil
21-8-2011 Met door vrienden geschonken kadobonnen voor Kasteel Engeleburg (idee van echtgenote t.g.v. mijn 65e verjaardag) een meer dan fantastisch tweedaags Bellingham arrangement gehad op Engelenburg. Het heeft ons aan niets ontbroken. Bij Engelenburg weten ze wat het betekent om gasten te verwennen!
Op Engelenburg (destijds vakantieverblijf van de Twentsche Bank/ABN) heb ik in mijn jeugdjaren diverse vakanties mogen vieren. Het was fantastisch om er weer terug te zijn. Ik bewaar er hele goede herinneringen aan, zowel toen als nu!!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Super, geweldige locatie"
Mijn beoordeling
15-6-2011 een goede ervaring.
Perfecte unieke ligging. Unieke locatie. Leuke entourage. Je betaald er iets meer voor maar krijgt daar ook meer voor terug.
lekker eten met goede wijnen.
aanrader

De beste prijzen en lastminutes voor Kasteel Landgoed Engelenburg**** ...

"Komen zeker terug!"
Verstralen
7-6-2011 Kom er al vanaf 1980. Geweldig hoe deze nieuwe eigenaar deze plek nieuwe allure heeft gegeven. Je bent er echt als gast, dat voel je. Alles wordt gedaan om het naar je zin te maken, al hebben ze het nog zo druk met bruiloften etc.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Prachtig hotel, mooie kamers, heerlijk eten!"
Rob
6-6-2011 1 juni 2001 getrouwd op landgoed Engelenburg, 1 juni 2011 terug met de kinderen! Fantastisch verblijf. Heerlijk diner, grote comfortabele kamers. Personeel is heel erg vriendelijk en aardig voor de kinderen. Echt een aanrader

met partner, Mei 2011
"Super luxe"
admiraal
17-5-2011 het was lekker rustig relaxen in een hele mooie luxe kamer van het hotel.
het ontbijt was super en vers.
park om het hotel was rustgevend,parkeren gratis en aan het hotel.
avond eten konden we niet meer boeken,want zat vol,maar we gaan zeker terug ook om dat er ook bij te boeken volgende keer.service was goed en heel vriendelijk personeel.in een woord top

met partner, Apr. 2011
"Engelenburg betekent pure verwennerij!"
WMS
26-4-2011 Heerlijke rust, voortreffelijk eten, prachtige kamers en ook nog eens lekker golfen!

zakelijk, Nov. 2010
"Geweldige locatie!"
Saskia
17-6-2011 Heel mooi landgoed (kasteel), zeer verzorgd, top eten, lekkere wijnen etc. Ik kan geen minpuntje opnoemen. Kamer zien er geweldig uit, heerlijke bedden en je komt zeker tot rust.

met partner, Sept. 2010
"Superlatieven schieten tekort............"
Mathijs
27-9-2010 Schitterend redelijk kleinschalig hotel op (golf) landgoed, waar de eigenaars aan alles hebben gedacht en het personeel zonder uitzondering zijn of haar beste beentje voor zet. Mooie kamers, exquise diner (wij hadden een kasteelarrangement) en fantastisch ontbijt. Duur, maar elke euro meer dan waard. Een adres om zeker nog een terig te komen.

met partner, Aug. 2010
"Grote Klasse.!"
H.J.Tijhuis
1-8-2010 Wij komen vele malen in het kasteel.

Elke keer is het gewoon top.

De rust, de ruimte, personeel, kamers, restaurant, directie.

Wij zijn trots op u bedrijf.

Waar wij ook komen overal is het [ vaak ] minder .

Schoonzicht Holiday Oostkapelle.

H.J.Tijhuis + Familie.