Hotel Huis de Vier Linden in Bronkhorst Nederland beoordelingen 5.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Huis de Vier Linden

5,9

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Huis de Vier Linden

Onderstraat 8, 7226 LD, Bronkhorst
Hotel Huis de Vier Linden scoort een 5,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Huis de Vier Linden? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Huis de Vier Linden in Bronkhorst, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel Huis de Vier Linden vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Huis de Vier Linden met andere accommodaties in Bronkhorst.

5 beoordelingen over Huis de Vier Linden

5,9
"Niet doen"
Roja
4-9-2011 Prijs kwaliteit verhouding is compleet zoek. een soort achterkamertje met zo goedkoop mogelijke inrichting geen minibar geen koffie of thee faciliteiten nog niet eens een fles water of zo. Verlichting boven het bed lijken wel spots je kunt niet op je gemak lezen zonder je partner in het licht te baden. Zeer simpele badkamer met een goedkoop soort Shampoo/bodywash. voor ons niet voor herhaling vatbaar je kunt merken dat er geen concurentie is. Wij hebben gegeten bij herberg de gouden leeuw het eten was echt wel goed alleen de bediening is zo zo je voelt je niet echt een gast maar een wandelende pinautomaat. sávonds om 10 uur kun je al helemaal niets meer bij de borrrel bestellen. Dus dan maar op zaterdag 0m 10 uur naar bed naar een kamer zonder minibar nee voor ons was het een afknapper

"Niet teveel verwachten"
Judith
25-7-2010 Wij hebben ook een weekend doorgebracht in deze herberg. Ik moet zeggen dat de locatie prachtig is maar de accommodatie veel minder. Kamers waren niet geheel schoon en vol met vliegen. s’ Morgens troffen wij aan het ontbijtbuffet 6 vliegen op het brood en de gerookte zalm lag open en bloot op het buffet. Hoe bedoelt u hygiënisch…?
Van klantvriendelijkheid hebben zij nog nooit gehoord wel van opslag vragen in het weekend van 50 euro per kamer en dat is het zeerzeker NIET waard….!

"Dit nooit meer"
T. Opstelten
29-3-2010 Mijn man had voor het weekend een kamer gereserveerd plus een 3-gangen diner à 50.00. Na eerst bij de open haard een drankje genuttigd te hebben gingen we naar de eetzaal voor het diner. Na 10 minuten kwam een serveerster ons vertellen dat we een 'gelagkamer' menu hadden besteld en dat we deze niet in de eetzaal mochten nuttigen, mits wij per persoon € 13.00 zouden bijbetalen. Wij waren perplex, we werden terugverwezen naar de houten stoelen en tafels. Ik heb de beheerder hierop aangesproken, maar ben door hem zeer onbeleefd behandeld. Op mijn opmerking dat het woord gelagkamermenu nergens genoteerd staat, dus ook niet op de reservering, wist meneer niets te zeggen. Maar wel o.a. de opmerking 'wat verwacht u anders voor € 50.00. Tevens merkten we 's morgens bij het gaan douchen dat de douchegel op was. U begrijpt, weg romantisch weekendje. Vermeldenswaard is dat het ontbijt prima was.

met partner, Aug. 2009
"Leuk en netjes"
edwinrijnhart
23-8-2009 We hadden via veilingsite geboekt bij 'De gouden leeuw' dit hotel is er een onderdeel van.
Leuke kamer met 'bedstede',keurig sanitair in een heel leuk stadje en een heel erg mooie omgeving.

met partner, Jan. 2009
"Leuk hotel voor een nette prijs"
Eric
23-1-2009 Prijs kwaliteit is goed. Nette kamer en lekker eten in het bijbehorende hotel. Prijs van het eten is wel wat aan de hoge kant in verhouding tot wat je krijgt.