Hotel Auberge Graaf Hendrik*** in Braamt Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Auberge Graaf Hendrik***

de tuin

Beoordelingen Hotel Auberge Graaf Hendrik***

Graaf Hendrikstraat 2, 7047 AE, Braamt
Hotel Auberge Graaf Hendrik scoort een 8,2 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Auberge Graaf Hendrik***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Auberge Graaf Hendrik*** in Braamt, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Auberge Graaf Hendrik*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Auberge Graaf Hendrik*** met andere accommodaties in Braamt.

12 beoordelingen over Auberge Graaf Hendrik***

met vrienden, Apr. 2010
"Leuk!!"
Wijbrand en Jovanni...
20-5-2010 Dit is een leuk klein hotel. Mooie nette kamer met een goed bed.Ontbijt was ook zeer goed. Vriendelijke mensen. Wij hadden een hotelovernachting i.c.m. saunabezoek bij Palestra, en het is ons zeer goed bevallen. Komen zeker een keer terug!!

met partner, Apr. 2010
"Fantastisch"
Chantal
19-4-2010 We zijn een dag bij Henk en Mary geweest, en het was ineen woord fantastisch!!! Het eten was bijzonder goed en Zowel Henk als Mary waren bijzonder gastvriendelijk.
De kamers waren schoon en netjes en het ontbijt was goed.
Kortom we komen zeker terug maar dan een paar dagen langer!

met partner, Apr. 2010
"Super en Gezellig"
Jeffrey en Danielle
12-4-2010 Auberge Graaf Hendrik in Braamt,

Super gezellige bar, daarna door na het restaurant,
Super Eten, Met bijv huisgemaakte kruidenboter en dressing,

Wij hebben in de Bedstee geslapen geweldig,
de volgende morgen het ontbijt, bijzonder met vers Fruit en jus, een Grote Keus over het eitje,

Wij komen zeker nog terug

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Auberge Graaf Hendrik*** bi...

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Mooie lokatie en aardige mensen"
Pluisje
8-4-2010 Afgelopen weekend gelogeerd in dit prachtig gelegen hotel. Vlak bij steden als Doetinchem, Arnhem maar ook Kleef, Bocholt en Emmerich.
Goede lokatie om van daar uit te fietsen of wandelen.
De kamer was prima, heel romantisch. Het eten was uitstekend. Bediening is heel klantvriendelijk en gastvrij.
De kok (eigenaar Mary) maakt van elke maaltijd een feestje. Haar echtgenoot (Henk) adviseerde een heerlijke wijntje.
'savonds gezellig met de eigenaren aan de bar gezeten.
Echt de moeite waard, wij komen zeker nog eens terug!

met partner, Okt. 2009
"Heel aardig hotelletje"
Y. Wijbrands
6-10-2009 Leuk hotelletje met prachtige tuin. Kleine kamer maar sfeervol en schoon en...supergoede bedden! Heerlijk gegeten 's avonds en het ontbijt is helemaal AF! Gastvrije eigenaars, ongedwongen sfeer. Voor wie minder goed ter been is: er is een behoorlijk steile trap naar de kamers! Minpuntje: bedden lagen er 's avonds nog net zo bij als na het opstaan 's morgens: niet opgedekt dus en dat hebben we nog nooit eerder in welk hotel dan ook meegemaakt... Wel schone handdoeken, dus de kamer was niet overgeslagen. Vreemde keuze! Wel hotel om terug te komen en een prima uitvalsbasis.

met partner, Mei 2008
"Heerlijk relax"
Elmer van Vught
26-7-2008 Wat een super hotel, mary en henk (gastvrouw en gastheer) altijd even aardig 's ochtend en 's avonds.
De kamers iedere keer super romantisch.
's avonds heerlijk gegeten.

met vrienden, Mrt. 2007
Sonja
23-3-2007 Niet geslapen bij Auberge Graaf Hendrik maar wel diverse keren gegeten. Vriendelijke, attente bediening en lekker gegeten. Vooral de carpaccio is een aanrader.

Wim Hemker
22-11-2006 Hij bedient de bar met plezier en komt ongevraagd met kleine lekkernijen naar de stamtafel.
Zij runt de keuken en de hele tent.
Wij kregen echte kruidenboter bij het redelijke diner en vergeven de kokkin dat ze vergeten was de crême brulee in de oven te stoppen. Ook als koud puddinkje erg lekker.
Ontbijt ook prima.

Tanine
4-1-2006 Helaas kan ik mij niet volledig aansluiten bij voorgaande beschrijvingen. De kamer waarin wij logeerden was simpel en klein maar netjes. De hele uitstraling van de Auberge is nogal oubollig. De eigenaars hebben de beste bedoelingen, maar het niveau van het restaurant was (de avond dat wij er dineerden) zeer matig. Ontbijt was overigens prima, met verse jus d'orange en vers gekookt eitje.

Sasja
12-10-2005 Ben het helemaal eens met Marina. Het hotel ligt heerlijk rustig omringd door een mooie tuin. Onze kamer was niet zo groot maar netjes en schoon. De bediening was heel spontaan en aardig. Het diner was subliem, hele aparte gerechten maar heerlijk. Wij komen er zeker nog 'ns terug.