Kristalmuseum Borculo Nederland. Informatie & Beoordelingen Kristalmuseum ~ Zoover

Beoordelingen Kristalmuseum

Kristalmuseum

Beoordelingen Kristalmuseum

Burg. Bloemersstraat 1, 7271 DA, Borculo
Wil je weten wat anderen vonden van Kristalmuseum in Borculo? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Kristalmuseum.
Wil je weten wat anderen vonden van Kristalmuseum in Borculo? Op deze pagina lees je beoordelingen van Kristalmuseum. Je kunt 10 vakantiefoto's van Kristalmuseum bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Kristalmuseum in Borculo.

7 beoordelingen over Kristalmuseum

met partner, Apr. 2012
"Interessant"
Petra
8-5-2012 goede uitleg leuk winkeltje waar je stenen kunt kopen

J.Jager
10-10-2009 een schitterend gebouw en er is veel aandacht besteed aan de verzameling.
wij vonden de entree prijs wel wat aan de stevige kant.
jammer!

dames schepers.
8-10-2009 Fantastisch, Geweldig, Prachtig, wij hebben onze ogen uitgekeken in het museum, en hopen dan ook dat na ons nog heel veel mensen Uw museum gaan bezoeken. Wij hebben ook een steen laten kraken, als souvenier meegenomen,deze staan nu op de kast te prijken, een speciaal kastje er omheen gekocht, heel mooi. Zeker komen wij nog een keer terug om nogmaals te genieten van de rustieke uitstraling van Uw museum.

met oudere kinderen
marcel
26-10-2008 Heel erg leuk en leerzzam. Vooral het zoeken van edelstenen op de gouddelver manier was voor de kinderen fantastisch..

met jonge kinderen
Ruud
23-1-2008 Fantastisch museum! Wat een collectie, ook de kinderen vonden het geweldig. En natuurlijk in de winkel zelf wat uitkiezen. Zeker de moeite waard.

met oudere kinderen
anouk
16-1-2008 Leuk museum,met aardige mensen. Veel te doen voor kinderen. Echte aanrader!!

met jonge kinderen
Roger
2-1-2008 Een schitterend museum met veel mineralen, stenen en fossielen. Zeker de moeite waard om te gaan bezoeken.