30-4-2012
We hebben net een lang weekend op deze camping gestaan. Johan en Dorien doen het met veel liefde voor hun werk, en dat zie je overal in terug: het frisse groene gras, de bloemen en planten overal, de waxinelichtjes over de hele camping die elke avond allemaal aan gaan, de infoboeken met tips voor trips, het superschone sanitair en de gezelligheid die elk hoekje uitstraalt!
25-3-2012
Minicamping wylerberg staat na ons bezoek van dit weekend in de top 3 van campings die we in Nederland bezocht hebben.
Johan en Dorien maken je verblijf zeer aangenaam, en als ze niet met de gasten bezig zijn, wordt er enorm veel aandacht besteed aan het onderhoud van de camping, de grasvelden liggen er keurig bij en bij het sanitair vergeet je even dat je op een camping bent, maar denk je dat je in je eigen badkamer staat echt top.
Vanaf de camping diverse prachtige wandelroutes, Nijmegen en Duitsland leuk om te winkelen, liggen om de hoek.
wel heuvelachtig dus meer geschikt voor de geoefende fietser.
Kortom echte aanrader voor mensen die van rust en natuur houden.
de tafeltjes en zithoekjes op de camping waar `s avonds gezellig waxinelichtjes branden maakt het helemaal af, johan en dorien onze complimenten, en we zien elkaar snel weer.
7-10-2011
*Mini camping Wylerberg is, mede door zijn open en licht glooiende karakter, een heerlijke plek om voor korte of langere tijd te verblijven.
*Er wordt veel zorg besteed aan het terrein. Wanneer de duisternis intreedt, worden er waxinelichtjes op de camping én in het sanitairgebouw ontstoken.
*De plekken voor caravan, tent of camper zijn heel ruim en (gelukkig) zonder strakke indeling.
*Veel watertappunten aanwezig.
*Het sanitair is altijd blinkend (hygiënisch)schoon!
*Er is een mooie, grote ontspanningsruimte, met een zithoek, boeken en tv. Zelfs een biljart ontbreekt niet.
*Tevens is er heel veel informatie over de omgeving ter inzage. Diverse fiets-en wandelroutes kunnen geleend worden.
*Er zijn geen voorzieningen voor kinderen.