Hotel Golden Tulip Val Monte**** in Berg en Dal Nederland beoordelingen 7.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Val Monte****

6,4

ingang hotel + nieuw gedeelte

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Val Monte****

Oude Holleweg 5, 6572 AA, Berg en Dal
Hotel Golden Tulip Val Monte scoort een 7,1 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Val Monte****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Val Monte**** in Berg en Dal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Val Monte**** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Golden Tulip Val Monte**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Golden Tulip Val Monte**** met andere accommodaties in Berg en Dal.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Golden Tulip Val Monte****

6,4
met partner, Mei 2012
"Dit nooit meer!"
h.de groot
29-5-2012 Een 3 -daagse arrangement geboekt incl. 1 diner.De kamer was redelijk en het ontbijt was goed, en ook de ligging van het hotel is een aanrader.Maar wat wij als "diner" kregen voorgeschoteld is ronduit beschamend te noemen.
Wanneer je als hotel zo'n diner durft te serveren,moet je wel totaal bedrijfsblind zijn, en is het hun gelukt om nooit meer terug komen!

alleenreizend, Dec. 2011
"Geen terugkom-adres"
Paul Bosch van Drak...
2-1-2012 Ik was hier deze afgelopen dagen in het kader van een O&N bridge-arrangement. Om te beginnen met een compliment: het personeel: enthousiast, vriendelijk , en als team perfect op elkaar in gespeeld. Maar als single werd ik ergens achteraf weggestopt. Was te verwachten. Het zwembad is klein, ongezellig en moeilijk toegankelijk, en het water vond ik op het onhygienische af. Er is gEEn sauna. Om snel te renoveren. Bel ook vooral niet, maar leen een mobieltje van je collega's; wat je betaalt als service is exorbitant hoog! . Nu zag ik thuis wat het me gekost had, en dat was geen leuk souvenir!
En dan de keuken: tot twee keer toe is de kok opzichtig de fout ingegaan met het vlees. Ik had nog nooit van 'kophaas' gehoord, maar ik wil het ook nooit meer eten! Een volgende keer boek ik als iemand die geen vlees eet. Er staan zo veel lekkere visjes op de kaart daar...
Maar nee, die soepelheid bracht men niet op!
Resteert: een kater

met een groep, Dec. 2011
"Goed verzorgd en gezellig!"
Bridger
2-1-2012 Tijdens Oud/Nieuw zijn we bij Val Monte geweest met een bridgearrangement van Sinke Bridge. Wat was dat gezellig! De service van de medewerkers van Val Monte was prima in orde, heel attent en klantvriendelijk.
Ook de interne mens werd goed verzorgd, lekker gegeten en het diner op Oudjaarsdag was een topper! We komen hier zeker nog een keer terug!

met partner, Okt. 2011
"Komen hier beslist weer"
perenstruik
27-10-2011 Zijn hier twee keer geweest en tot tevredenheid
Ruime kamers en erg schoon.
Koffie en thee service en een moderne flat screen tv op de kamer.
Het ontbijt zou wat uitgebreider mogen zijn,maar is verder ok.
Het personeel is vriendelijk en goed ingewerkt.
Wandelwegen beginnen hier voor de deur,en in de omgeving zijn er
meerdere wandelroutes beschikbaar.
Er is gratis wifi beschikbaar voor de gasten.
Eet gelegenheid in restaurant is goed maar geen erg uitgebreide kaart.

zakelijk, Juli 2011
"Niet doen! Te vies en te duur!"
Van den Ende
19-7-2011 iemand omschreef de kamers als ziekenhuiskamers... Maar dan wel van een ziekenhuis is oost-Europa. Op het eerste oog lijken ze keurig. Zeker niet te groot maar voor 80 euro best prima (helaas betaal je het tweevoudige). Dichterbij bekeken zijn de kamers ronduit vies. Bruine aanslag in de toiletpot, gore vloerbedekking en gele vlekken op de plafonds. De matrassen zijn van lage kwaliteit en hebben zonder uitzondering een diepe kuil in het midden. We zitten hier nu met meerdere collega's (12 kamers) en niemand is ook maar een beetje te spreken over z'n kamer. (foto's volgen snel!). Daarnaast is er Wifi maar wel tegen een schofterig hoog tarief van SwissCom. Het personeel is zeer vriendelijk maar heeft met te weinig mensen te veel taken en rennen van hot naar her. Het uitzicht op het balkonterras bij het restaurant is adembenemend maar je zou daarvoor beter een keer een kop koffie kunnen komen drinken hier. Zoek nog even verder voor een hotel in de buurt als je hier heen wilt!

zakelijk, Mei 2011
"Ouderwets maar wel netjes"
Jeffry
11-6-2011 Hotel doet ouderwets aan, met name de buitenkant en de gangen. Parkeerterreintjes her en der. Kamers zijn prima, koffie/thee op de kamer, wifi, maar wel weer plastic gordijnen..... Badkamer ook aan renovatie toe. Ontbijt is pas vanaf zeven uur beschikbaar, niet ideaal waneer je vroeg weg moet. Kreeg wel een ontbijtpakket mee, keurig! Zwembad aanwezig, doet ook ouderwets aan. Leuke omgeving, maar wel bovenop een berg.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Leuk weekend na een slecht begin"
Erwin
7-5-2011 Luxe kamer geboekt, bij aankomst een ziekenhuiskamer toegewezen gekregen. De receptie pakte de klacht niet op maar de medewerker van het restaurant wel. Het is zijn verdienste dat we toch het hotel goed hebben beoordeeld. Na zijn bemiddeling hebben we een keurige kamer toegewezen gekregen. Omdat we daarmee zeer content waren zijn we ook blijven eten. (anders hadden we de reservering voor het restaurant namelijk geannuleerd) Dit pakte zeer zeker ook goed uit. Lekker eten met een uitstekende wijncombinatie en een goede uitleg van de wijnen. Het hotel ligt in een mooie licht stedelijke maar zeer groene omgeving met wandelroutes direct vanuit het hotel en nijmegen met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Zwembad is wel aan een opfrisbeurt toe en is klein, looproute naar buiten terras wat onduidelijk en donker. Ons advies is om bij een reservering te vragen naar de nieuwe kamers, de oude kamers kunnen namelijk echt niet meer. Als je dit advies echter opvolgt kun je een leuke tijd hebben.

met partner, Apr. 2011
"Verouderde kamers, maar mooie ligging"
Astrid
13-4-2011 De kamers zijn echt aan een 'update' toe...verouderde uitstraling met jaren-80 gevoel. De ligging in de natuur, wandel- en fietsroutes bij de deur en de vriendelijkheid van het personeel maken echter veel goed.
Op de hotelsite staan last-minute aanbiedingen waardoor je voor een redelijk prijs, 70 euro, een kamer kan boeken. Misschien hadden we daardoor een verouderde kamer?

met partner, Jan. 2011
"Geweldige kamer"
Echtpaar
8-2-2011 We hadden van 29 januari t/m 01-02-2011 gebruik gemaakt van twee dagen met een dag extra van de touroperator. We hadden een mooie kamer aan de voorkant van het hotel met een balkon. Mijn man had bloemen besteld, want ik was die dag jarig en werd 65 jaar. Bij aankomst nog geen bloemen, maar in de loop van de middag werden ze gebracht, die later thuis nog week hebben gestaan. Eten in hotel is goed maar alleen een dagmenu of bistro-menu. Prijs hiervoor viel ons erg mee en kwaliteit was goed. Mooie omgeving, want je loopt zo het bos in en kunt hier prachtige wandelingen maken. Wij vonden zwembad aan de kleine kant en sterk verouderd. Al met al een hotel om aan te bevelen en wij komen in juni zeker terug, maar dan met de fiets.

met partner, Jan. 2011
"Gezellig hotel in een mooie omgeving!"
Lisa
10-1-2011 Wij zin hier een weekend geweest en het was erg gezellig. Gezellig eten in het restaurant, wat drinken in de bar en lekker winkelen in Nijmegen. De stad ligt op 15 min. rijden van het hotel. Zwembad zag er erg oud uit en op de foto ziet het er mooier uit dan het is. Receptie personeel is erg vriendelijk en willen je overal mee helpen. Ook nog uit eten geweest bij Tante Koosje, alleen aan te raden als je van apart eten houd..Super mooie omgeving om lekker in te toeren met de auto en ook om wandelingen te maken.

1 2 3 4 5 volgende