Camping Boerderij Nederrijkswald in Berg en Dal Nederland beoordelingen 9.1 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 8.943 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Berg en Dal > Camping Boerderij Nederrijkswald

Beoordelingen Camping Boerderij Nederrijkswald

30 januari 2012

6,3
Er is nog geen foto beschikbaar

Camping Boerderij Nederrijkswald scoort een 9,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderij Nederrijkswald? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderij Nederrijkswald in Berg en Dal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Boerderij Nederrijkswald vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Boerderij Nederrijkswald met andere accommodaties in Berg en Dal.

8 beoordelingen over Boerderij Nederrijkswald

Fantastische camping met dito eigenaren
José en Jan Rommens
26-8-2011 Wij zijn voor het eerst na jaren in Neerland gebleven. Wij kunnen u melden dat dit zeer goed bevallen is zeker mede door deze camping. Wat wij op deze camping hebben gekregen zijn bijna 3 weken van volle vrijheid in een zeer mooi en rustige omgeving. De camping is zeer goed onderhouden en het sanitair is een 1 woord fantastisch (nieuw). De eigenaren van deze camping doen er alles aan om het gasten naar de zin te maken en te helpen waarnodig. Bij aankomst krijg je alle uitleg en informatie van de omgeving etc. De camping is een en al rust. Zeer grote plekken. Ons is de keuze gelaten waar wij op de beschikbare vrije plaatsen zouden willen staan. De prijs die gevraagd wordt is zeker aantrekkelijk om op deze camping te komen. Wat ons is opgevallen is dat de bezettingsgraad hoog was tijdens ons verblijf. Dat is niet voor niets. Dat heeft zeker met de inzet van deze familie te maken. Nogmaals fantastisch en familie Muskens bedankt voor het verblijf.

Mooie kleine camping!!
jantina
9-7-2011 Wij hebben hier nu al een aantal vakanties met onze kinderen doorgebracht.
Echt een aanrader.
Rustig schoon overzichtelijk. Kinderen mogen 's ochtends meehelpen met het voeren van de geiten en kippen.

Kleine speeltuin en een bos direct naast de camping maakt dat de kinderen zich prima vermaakt hebben.....

Prima camping
Dinie
18-5-2011 Mooie, zeer nette camping. Vriendelijke gastheer/vrouw. Veel informatie over de streek te verkrijgen en div. wandel- en fietsroutes.
Prachtige streek. Ligt aan de Zeven Heuvelenweg.
Sanitair zag er keurig uit!

met partner, Apr. 2011
Heerlijke camping
Carla van Leeuwen
18-4-2011 Wij zijn twee keer in het laagseizoen op deze camping geweest. We hebben genoten van de rust. We zijn vooral onder de indruk van het fantastische sanitairgebouw. Het beste wat we ooit hebben meegemaakt. Daar is echt over nagedacht. Warm water moet je apart betalen met een pasje. Dat is even wennen, maar je betaalt nooit voor de waterverspilling van een ander, en de waterbesparing is groot. Eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Veel plekken liggen aan de buitenrand van een groot veld, daar zijn geen afscheidingen tussen de plaatsen, daardoor heb je weinig privacy. Wij hebben racefietsen mee, En tussen de camping en Groesbeek is het heerlijk klimmen en dalen. In de omgeving zijn veel musea. Dit zal voor ons een vaste camping worden om in voor en najaar een paar dagen heen te gaan.

met partner, Aug. 2010
Prachtige plek om tot rust te komen!
Fam Knibbeler-Smit
7-8-2010 Deze prachtige boerderij camping is een echte aanrader! Vanuit de camping loop je direct het bos in om heerlijk te wandelen of te fietsen. De camping ligt aan een MTB route dus wat wil een mens nog meer. Het sanitair is werkelijk prachtig. Ook de gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Camping Nederrijksswald ligt aan misschien wel één van de mooiste wegen van nederland:de zevenheuvelenweg! ook wel bekend als een mooie "etappe" van de Nijmeegse vierdaagse! De leuke stadjes Berg en Dal en Groesbeek zijn makkelijk per fiets te bereiken en ook Nijmegen ligt op slecht 6 kilometer afstand. Wij hebben hier van ons verblijf genoten!

met partner, Aug. 2009
Prachtig!
Peters
30-3-2010 Een prachtige camping op een unieke locatie omgeven door bos. Gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping te starten.

met partner, Aug. 2007
leuke uitstapjes ondernomen

met partner, Juli 2007
Zeer goed
Peters
16-1-2009 Zijn hier geweest in zomer 2007. Leuke minicamping, leuke plekken. Ligt aan het Pieterpad. Je kan gelijk v.a. camping het bos in. Leuke dorpjes in de buurt. Vriendelijke eigenaren, sanitair uitstend. Voldoende wandel en fietsinfo te verkrijgen bij de receptie die je zo kan meenemen.

6,3