18-4-2011
Wij zijn twee keer in het laagseizoen op deze camping geweest. We hebben genoten van de rust. We zijn vooral onder de indruk van het fantastische sanitairgebouw. Het beste wat we ooit hebben meegemaakt. Daar is echt over nagedacht. Warm water moet je apart betalen met een pasje. Dat is even wennen, maar je betaalt nooit voor de waterverspilling van een ander, en de waterbesparing is groot. Eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Veel plekken liggen aan de buitenrand van een groot veld, daar zijn geen afscheidingen tussen de plaatsen, daardoor heb je weinig privacy. Wij hebben racefietsen mee, En tussen de camping en Groesbeek is het heerlijk klimmen en dalen. In de omgeving zijn veel musea. Dit zal voor ons een vaste camping worden om in voor en najaar een paar dagen heen te gaan.
7-8-2010
Deze prachtige boerderij camping is een echte aanrader! Vanuit de camping loop je direct het bos in om heerlijk te wandelen of te fietsen. De camping ligt aan een MTB route dus wat wil een mens nog meer. Het sanitair is werkelijk prachtig. Ook de gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Camping Nederrijksswald ligt aan misschien wel één van de mooiste wegen van nederland:de zevenheuvelenweg! ook wel bekend als een mooie "etappe" van de Nijmeegse vierdaagse! De leuke stadjes Berg en Dal en Groesbeek zijn makkelijk per fiets te bereiken en ook Nijmegen ligt op slecht 6 kilometer afstand. Wij hebben hier van ons verblijf genoten!
30-3-2010
Een prachtige camping op een unieke locatie omgeven door bos. Gastvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Fiets- en wandelroutes direct vanaf de camping te starten.
25-8-2007
mooie schone camping
vriendelijke eigenaar(s)
hebben ons uitstekend vermaakt
leuke uitstapjes ondernomen
16-1-2009
Zijn hier geweest in zomer 2007. Leuke minicamping, leuke plekken. Ligt aan het Pieterpad. Je kan gelijk v.a. camping het bos in. Leuke dorpjes in de buurt. Vriendelijke eigenaren, sanitair uitstend. Voldoende wandel en fietsinfo te verkrijgen bij de receptie die je zo kan meenemen.