Camping De Dikkenberg**** in Bennekom Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Camping De Dikkenberg**** Bennekom

Beoordelingen Camping De Dikkenberg****

Panoramaweg 27, 6721 MK, Bennekom
Camping De Dikkenberg scoort een 8,3 uit 10, op basis van 22 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Dikkenberg****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Dikkenberg**** in Bennekom, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Camping De Dikkenberg**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Dikkenberg**** met andere accommodaties in Bennekom.

22 beoordelingen over De Dikkenberg****

6,4
met jonge kinderen, Apr. 2011
"Bijzonder fijne camping"
Toon
13-8-2011 Jammer dat sommige mensen moeite hebben met rekening houden met andere mensen die wel kleine kinderen hebben.
gewoon tot 's avonds na 22.00 uur nog herrie en lawaai veroorzaken,met hun klussen, en geen rekening houden met het feit dat er dan al kleine kinderen in bed liggen.
Wie de schoen past trekke hem aan.
JAMMER!!!!
Bert

met oudere kinderen, 2011
"Relaxed"
Lisette van Kerkwij...
15-3-2011 Na op verschillende seizoensplaatsen te hebben gestaan en later een paar jaar op een jaarplaats kwamen we een paar jaar alleen maar voor korte bezoekjes op deze camping.

Maar nu staan we weer op ons oude plekje!!!

Mooie omgeving met veel groen, vriendelijke mensen, mooi zwembad, leuke midgetgolf in de buurt en een heerlijke omgeving om met mijn hondje te wandelen.

met partner, Jan. 2011
"Eindelijk lekker et3en en drinken!!!!!"
Rinske Anbeek
22-6-2011 Sinds April is er een nieuwe beheerder voor de horeca. Wim, een enthousiaste man met gevoel voor smaak. Inmiddels daar diverse keren gegeten. Helemaal top en dit voor een zeer lage prijs.
Snackbar nu ook ok!!!!
Het horecagebeuren is er met 1000% op vooruit gegaan.
Rinske (weekend bezoekster)

met jonge kinderen
"Nette camping met vriendelijk beheer"
Harrie
27-7-2010 Het is een nette camping met vriendelijke beheerders en een deels verwarmd zwembad.
Het cafe is wat duister en niet klantvriendelijk. Jammer dat dit toch zo'n bepalende rol moet spelen op deze camping.
De snackbar is prima.

met een groep, Juni 2010
"Mooie omgeving!"
N
4-10-2010 Best rustig, mooie omgeving, erg leuk! - Of het kind vriendelijk was, ja er was genoeg te doen qua activiteiten en speelruimte maar zelf waren we met enkel volwassenen. -

"Prima camping"
John
8-12-2008 Mooie camping waar het alleen onduidelijk is wat de toekomst brengt voor de toeristenplaatsen en stacaravanen. Omdat ze weg moeten voor recreatie huisjes.
Camping voor jonge kinderen. Horeca beetje onder de maat. Kennelijk staat harde muziek voor gezelligheid. Moet je van houwen

Familie, Juli 2008
"Mooi en rustig gelegen"
petra wijers-vermeu...
29-9-2008 Camping de dikkenberg is een mooie rustige camping,een groot deel met vaste staanplaatsen, gelegen in een schitterend natuurlijke omgeving, waar je veel kunt wandelen en fietsen.
Nu onze kinderen groot zijn hebben we hier genoten van onze rust. De camping en omgeving bieden alles, natuur, sport en spel, eetgelegenheden en een lekker glaasje 's avonds op terras! Complimenten.

Jack
17-5-2008 Super omgeving met leuke wandelroutes vanaf de camping en pannenkoekenhuis en midgetgolf op loopafstand. Leuke veldjes met speeltoestellen voor kleine kinderen. Sanitair niet altijd even schoon. Eetgelegenheid kan ook veel beter. De kaart ziet er lekker uit, maar de bediening was slecht en het eten was ook niet helemaal zoals het hoort.

Carla
7-9-2007 Wij staan al heel lang op deze camping en hebben t altijd prima naar ons zin gehad.Wat ons wel tegen valt is dat als je kinderen 12jaar en ouder zijn er bijna niets mer te beleven valt.Voor deze categorie wordt te weinig gedaan wat erg jammer is want er zijn campings met superveel akiviteiten, ook als je kinderen hebt in deze leeftijdsgroep.
Dit jaar hadden wij nog 1 week vakantie en t animatieteam was weg en er was dus helemaal niks meer te doen en dan heb je dus geen vakantiegevoel meer!
Ik hoop dat dit in de toekomst anders wordt anders zeg ik:heb je kinderen vanaf 12 jaar dan zou ik deze camping beslist niet kiezen.

Yvonne
11-8-2007 het is een leuke en mooie camping. Wat mevr. Ellen zegt is niet waar, het is misschien zo dat het ene tuintje wat mooier is dan de andere maar dat moet je dan maar voor lief nemen. Het sanitair vonden we het afgelopen jaar wat minder schoon, maar er zijn ook betere jaren geweest. Wij willen graag volgend jaar weer terug komen!