27-7-2010
Het is een nette camping met vriendelijke beheerders en een deels verwarmd zwembad.
Het cafe is wat duister en niet klantvriendelijk. Jammer dat dit toch zo'n bepalende rol moet spelen op deze camping.
De snackbar is prima.
4-10-2010
Best rustig, mooie omgeving, erg leuk! - Of het kind vriendelijk was, ja er was genoeg te doen qua activiteiten en speelruimte maar zelf waren we met enkel volwassenen. -
8-12-2008
Mooie camping waar het alleen onduidelijk is wat de toekomst brengt voor de toeristenplaatsen en stacaravanen. Omdat ze weg moeten voor recreatie huisjes.
Camping voor jonge kinderen. Horeca beetje onder de maat. Kennelijk staat harde muziek voor gezelligheid. Moet je van houwen
29-9-2008
Camping de dikkenberg is een mooie rustige camping,een groot deel met vaste staanplaatsen, gelegen in een schitterend natuurlijke omgeving, waar je veel kunt wandelen en fietsen.
Nu onze kinderen groot zijn hebben we hier genoten van onze rust. De camping en omgeving bieden alles, natuur, sport en spel, eetgelegenheden en een lekker glaasje 's avonds op terras! Complimenten.