15-4-2012
De Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwe Bos. In Beekbergen was een top hotel. Klantvriendelijkheid was ook heel erg top, Voor het eerst hadt ik zo een goede service. De kwaliteit was ook goed en de prijs was ook te doen niet duur. De omgeving rond deze hotel was echt rust gevent. Er was een kaart voor om je kamer schoon te maken en als je wou dat je kamer schoongemaakt moest worden dan zetten je dat gewoon op je deur maar heb dar geen gebruik van gemaakt. In 1 word het was gewoon een top hotel.
Beste heer,mevrouw,
Allereerst hartelijk dank voor uw bezoek en uw lovende woorden. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij vinden het dan ook fijn te vernemen dat dit tot zijn recht is gekomen tijdens uw verblijf.
Graag ontvangen wij u in de toekomst wederom in ons hotel te Beekbergen.
Fletcher Webcare Team
3-4-2012
Mijn vriend en ik zijn 2 weken terug hier een weekend verbleven. We hadden echt een prachtige kamer met heerlijke bedden en een mooie badkamer. Hotel het Veluwse bos ligt op een plek. Vlakbij het centrum van Beekbergen en je bent zo in Apeldoorn. Heerlijk gegeten bij de Pannekoek en een wokrestaurant tussen Beekbergen en Lieren in. Wij komen zeker nog eens in het hotel.
Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wij zijn verheugd dat ons hotel u dermate goed bevallen is dat u zeker terug wilt keren.
Graag willen wij u tijdens een volgend verblijf ons restaurant aanbevelen, dit is zeker de moeite waard en in balans met uw beleving van het hotel.
Graag tot ziens!
Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos
15-3-2012
Het Fletcher hotel Beekbergen is een fijn hotel met een fijne huiselijke moderne inrichting. Ook de slaapkamer is in deze stijl in gericht. Puntje van aandacht zou kunnen zijn dat er een slotje op de bad/toilet kamer zou zitten. Hotel is kraakhelder en schone kamers en badkamer. Het hotel zelf is niet bepaald rolstoel geschikt daar de slaapkamers boven zijn en er geen lift aanwezig is. Diner was uitstekend evenals het ontbijt. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar :)
Beste heer,mevrouw,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden.
Wij zijn verheugd te vernemen dat u onze inrichting als modern en huiselijk heeft ervaren.
Tevens is hygiëne voor ons erg belangrijk.
Qua rolstoel toegankelijkheid moeten wij u helaas gelijk geven, echter beschikken wij wel over vele kamers op de begane grond.
Graag ontvangen wij u in de toekomst wederom in ons hotel.
Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos
12-3-2012
Wij verbleven hier o.b.v. een hotelvoucher actie, wellicht was dit de reden dat wij een hele eenvoudige en piepkleine kamer hadden. Nu waren wij de hele dag en avond op pad, dus om puur te slapen was het prima. Helaas kwam ons bij binnenkomst in de kamer een flinke rioollucht tegemoet, raam open wilde hier niet echt helpen. Waarschijnlijk problemen met de afvoer in de badkamer, want langer dan een paar minuten douchen ging niet, omdat anders de hele badkamer blank stond. Het putje liep niet door en dit zal dan ook de stank veroorzaakt hebben?.. Jammer ook dat er bij het uitchecken niet gevraagd werd naar ons verblijf, vind ik zelf wel zo netjes. Een prima hotel met een mooie en ideale ligging, maar wij hebben het niet getroffen met de kamer.
Beste heer,mevrouw,
Wat ontzettend vervelend te horen dat u uw verblijf als dusdanig heft ervaren. Ook vinden wij het erg spijtig dat wij in deze niets voor u hebben kunnen betekenen. Indien wij direct op de hoogte worden gebracht van een dergelijke klacht gaan wij uiteraard altijd op zoek naar een passende oplossing zodat wij uw verblijf direct kunnen omzetten naar een prettige ervaring. Wat betreft de grote van de kamer begrijp ik uw reactie, echter hebben wij voor een kleine toeslag al een ruimere kamer beschikbaar, ongeacht de boekingswijze.
Wij verzoeken u contact met ons op te nemen via webcare@fletcher.nl, zodat wij verder persoonlijk in kunnen gaan op uw reactie.
Medewerkers Fletcher Hotel Het Veluwse Bos