Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos*** in Beekbergen Nederland beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos***

6,6
5,6

Pand

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos***

Arnhemseweg 520-524, 7361 CN, Beekbergen
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos scoort een 6,7 uit 10, op basis van 230 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos*** in Beekbergen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos*** met andere accommodaties in Beekbergen.

228 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos***

6,6
5,6
met partner, Mei 2012
"Tegenvallend"
J. Meijering
31-5-2012 Er is een veel te groot verschil in wat "Het Veluwse Bos" pretendeert en wat ze uiteindelijk waar maakt. Enkele voorbeelden: we betaalden extra voor een kamer met terras. Het terras was niet te bereiken, omdat een defecte luxaflex de tuindeuren blokkeerde. Ondanks melding van dit defect is er in twee dagen tijd niets aan gedaan. Een voedselallergie voor de stof E621 werd direct bij aankomst gemeld. Toch ging het bij de eerste warme maaltijd goed mis. De tweede keer werd er wel beter rekening mee gehouden. Het ontbijt, dat volgens het arrangement een waarde zou moeten hebben van 16 Euro, was dit bij lange na niet waard. Hetzelfde gold voor het diner, waarvan de waarde werd aangegeven met 39 Euro. Kortom: wij komen zeker niet terug in dit hotel!

met partner, 2012
"Prima plek voor een kort verblijf"
Fred
19-5-2012 Het Fletcher hotel 'Het Veluwse Bos, is een gezellig hotel met goede medewerkers, maar het management heeft totaal geen verstand over wat een goede biljart opstelling is. ( volkomen onbruikbaar).
De badkamer is volgens ons te krap en het terras verdient een fikse opknapbeurt incl. een lichtpunt, maar is ideaal voor rokers.

met partner, Mei 2012
"Hotel netjes, kamer vrij klein."
Fam. Steen
14-5-2012 Ontvangst door de receptie was heel prettig. We werden naar de kamer gebracht. Waar gebeurt dit nog? Wij hadden een "ruime" comfortkamer geboekt met terrasje. Ja, er werd ruim gezegd op de website van het hotel. Nu, dat viel behoorlijk tegen. Je kon amper lopen zo klein was de kamer met aan een kant ook nog een schuin dak en aan de andere kant van het bed een grote kast..Het was al met al zeer krap bemeten. (Het betreft kamer 304). Voor de prijs werd er echt te weinig geboden. De badkamer was zeer ruim. Daar was niets op aan te merken. Ook jammer dat er geen koffie en theefaciliteiten waren. En ook helemaal geen kleine zeepjes en doucheschuim in de badkamer. Is tegenwoordig toch wel gebruikelijk. Pluspunt, het was brandschoon.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 18-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste familie Steen, Hartelijk dank voor uw complimenten betreffende onze medewerkers. Wat betreft de grote van de kamer moet ik u gelijk geven, kamer 304 is inderdaad de krapste comfort kamer. Betreffende de faciliteiten in de badkamer is er zeer bewust gekozen voor zeep dispensers, wij dragen met trots het Green Key keurmerk. Green Key staat voor vele zaken met betrekking op een beter milieu en bewustwording hiervan. Kleine zeepjes en dergelijke leveren een aanslag op het milieu en bieden geen verhoogde hygiëne. Hopende op uw begrip voor deze keuze zien wij u graag in de toekomst terug in ons hotel. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met partner, Apr. 2012
"Fantastische Plek"
Sharmila
15-4-2012 De Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwe Bos. In Beekbergen was een top hotel. Klantvriendelijkheid was ook heel erg top, Voor het eerst hadt ik zo een goede service. De kwaliteit was ook goed en de prijs was ook te doen niet duur. De omgeving rond deze hotel was echt rust gevent. Er was een kaart voor om je kamer schoon te maken en als je wou dat je kamer schoongemaakt moest worden dan zetten je dat gewoon op je deur maar heb dar geen gebruik van gemaakt. In 1 word het was gewoon een top hotel.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 8-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Allereerst hartelijk dank voor uw bezoek en uw lovende woorden. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij vinden het dan ook fijn te vernemen dat dit tot zijn recht is gekomen tijdens uw verblijf. Graag ontvangen wij u in de toekomst wederom in ons hotel te Beekbergen. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

"Echt genoten!"
tessa_walda
3-4-2012 Mijn vriend en ik zijn 2 weken terug hier een weekend verbleven. We hadden echt een prachtige kamer met heerlijke bedden en een mooie badkamer. Hotel het Veluwse bos ligt op een plek. Vlakbij het centrum van Beekbergen en je bent zo in Apeldoorn. Heerlijk gegeten bij de Pannekoek en een wokrestaurant tussen Beekbergen en Lieren in. Wij komen zeker nog eens in het hotel.
Medewerker E-Commerce Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos, 14-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wij zijn verheugd dat ons hotel u dermate goed bevallen is dat u zeker terug wilt keren. Graag willen wij u tijdens een volgend verblijf ons restaurant aanbevelen, dit is zeker de moeite waard en in balans met uw beleving van het hotel. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos

met partner, Mrt. 2012
"Fijn Hotel met een uitstekende kok"
Harry
15-3-2012 Het Fletcher hotel Beekbergen is een fijn hotel met een fijne huiselijke moderne inrichting. Ook de slaapkamer is in deze stijl in gericht. Puntje van aandacht zou kunnen zijn dat er een slotje op de bad/toilet kamer zou zitten. Hotel is kraakhelder en schone kamers en badkamer. Het hotel zelf is niet bepaald rolstoel geschikt daar de slaapkamers boven zijn en er geen lift aanwezig is. Diner was uitstekend evenals het ontbijt. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Dit hotel is zeker voor herhaling vatbaar :)
Medewerker E-Commerce Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos, 29-3-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Wij zijn verheugd te vernemen dat u onze inrichting als modern en huiselijk heeft ervaren. Tevens is hygiëne voor ons erg belangrijk. Qua rolstoel toegankelijkheid moeten wij u helaas gelijk geven, echter beschikken wij wel over vele kamers op de begane grond. Graag ontvangen wij u in de toekomst wederom in ons hotel. Met vriendelijke groet, Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos

met partner, Mrt. 2012
"Wij hebben het niet getroffen.."
Bien
12-3-2012 Wij verbleven hier o.b.v. een hotelvoucher actie, wellicht was dit de reden dat wij een hele eenvoudige en piepkleine kamer hadden. Nu waren wij de hele dag en avond op pad, dus om puur te slapen was het prima. Helaas kwam ons bij binnenkomst in de kamer een flinke rioollucht tegemoet, raam open wilde hier niet echt helpen. Waarschijnlijk problemen met de afvoer in de badkamer, want langer dan een paar minuten douchen ging niet, omdat anders de hele badkamer blank stond. Het putje liep niet door en dit zal dan ook de stank veroorzaakt hebben?.. Jammer ook dat er bij het uitchecken niet gevraagd werd naar ons verblijf, vind ik zelf wel zo netjes. Een prima hotel met een mooie en ideale ligging, maar wij hebben het niet getroffen met de kamer.
Medewerker E-Commerce Medewerkers Fletcher Hotel Het Veluwse Bos, 21-3-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Wat ontzettend vervelend te horen dat u uw verblijf als dusdanig heft ervaren. Ook vinden wij het erg spijtig dat wij in deze niets voor u hebben kunnen betekenen. Indien wij direct op de hoogte worden gebracht van een dergelijke klacht gaan wij uiteraard altijd op zoek naar een passende oplossing zodat wij uw verblijf direct kunnen omzetten naar een prettige ervaring. Wat betreft de grote van de kamer begrijp ik uw reactie, echter hebben wij voor een kleine toeslag al een ruimere kamer beschikbaar, ongeacht de boekingswijze. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen via webcare@fletcher.nl, zodat wij verder persoonlijk in kunnen gaan op uw reactie. Met vriendelijke groet, Medewerkers Fletcher Hotel Het Veluwse Bos

"Prima overnachtingshotel"
J.E. van Zijl
4-3-2012 Een nacht geweest is een comfort kamer. Prima met goed sanitair. Voldoende ruim.Kamer lag aan de doorgaande weg en was wel gehorig. Het diner, 1x dagmenu en 1x a la carte was uitstekend. De kok zou niet misstaan in een 4-sterren hotel. Het ontbijt was normaal voor een 3-sterren hotel. En last but not least. Het personeel is heel vriendelijk.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 22-3-2012
Eigenaar zegt:  Beste familie van Zijl, Allereerst hartelijk dank voor uw lovende woorden betreffende onze keuken en overige medewerkers, wij vinden service erg belangrijk en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt door onze gasten. Wij hebben uw compliment overgebracht bij onze keuken brigade. Wat betreft de kamer bieden wij u voor een volgend verblijf graag een kamer aan de achterzijde van het hotel. Op deze manier kunt u heerlijk uitslapen en ondervindt u geen hinder van het verkeer. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met partner, Feb. 2012
"Kamers mooi maar erg gehorig"
zentveld
28-2-2012 Het hotel is mooi en de mensen vreindelijk. je kan er mooi fietsen en in het pannekoken restaurant wat er vlakbij ligt kan je heerlijk eten. het eten in het hotel zelf is erg prijzig.
de kamers zijn mooi maar ZOOOOOOO gehorig. Op de deuren zitten drangers waardoor de deuren hard dicht klappen. Je hoort mensen in de hal de deur op slot draaien. De mensen naast ons hoorde we praten.
We mochten uitchecken om 11 uur maar de schoonmakers vonden het nodig om om 9 uur de kamer naast ons te gaan schoonmaken met erg veel herrie.
Medewerker E-Commerce Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos, 29-3-2012
Eigenaar zegt:  Beste familie Zentveld, Hartelijk dank voor uw reactie. Allereerst willen wij u onze excuses maken voor de schoonmaakster, dit is vanzelfsprekend nooit de bedoeling geweest. Wij zullen hier in de toekomst beter op letten. Voor € 17,50 kunt u al van een heerlijk hoofdgerecht genieten in ons restaurant, maar een pannenkoek bij het nabij gelegen pannenkoekenhuis is natuurlijk ook heerlijk. Wat betreft de deurdrangers, hier wordt momenteel aan gewerkt, wij zullen dit probleem in de nabije toekomst oplossen. Graag tot een volgend verblijf. Met vriendelijke groet, Team Fletcher Hotel-Restaurant het Veluwse Bos

met partner, Feb. 2012
"Keurig verzorgd maar kleine kamers"
Marco
24-2-2012 Een nachtje veiling gedaan. Erg kleine kamer (3,5 x 3,5) en de douche/badkamer/toilet was 1 x 2 meter. Wel keurig schoon en nieuw. Op de site kun je lastminute nachtjes ook goedkoop boeken (35,= p.n incl ontbijt). Vanaf 10,= grotere kamer bij te boeken. Ontbijt erg basis.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 22-3-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw, Allereerst hartelijk dank voor uw verblijf in ons hotel. Het klopt inderdad dat u in de rustige perioden al voor een klein bedrag bij ons kan verblijven. Wellicht was het inderdaad een mooie optie geweest uw verblijf te veraangenamen door de upgrade van € 10,00 bij te boeken. Graag ontvangen wij u een volgende keer wederom in ons hotel. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team