Vakantiepark De Pietersberg in Beekbergen Nederland beoordelingen 3.6 | Zoover

3,5
3,8
1,4

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiepark De Pietersberg

Klein Paradijs 14, 7361 TD, Beekbergen
Vakantiepark De Pietersberg scoort een 3,6 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Pietersberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Pietersberg in Beekbergen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiepark De Pietersberg met andere accommodaties in Beekbergen.

4 beoordelingen over De Pietersberg

met partner, Okt. 2010
"Gewoon onvoldoende"
j.oskam46
Activiteiten
22-10-2010 We huurden een chalet van een particulier. Over dat chalet gaat het niet in deze beoordeling. Wel over wat staat aangeduid als Recreatiepark `De Pietersberg`. Nou, over dat park zijn we negatief. De ligging is fraai. De omgeving van Beekbergen is bosrijk en met paleismuseum Het Loo, het Aardhuis, de Julianatoren, Apenheul, het Kristalbad, park de Hoge Veluwe, Kroller/Mullermuseum in de buurt kun je je nauwelijks vervelen. De entree van het park ziet er verzorgd uit en de eigenaar-beheerder wees ons behulpzaam waar we moesten zijn. De twee tennisbanen liggen er netjes, maar ongebruikt bij. De speelgelegenheden voor de kinderen zijn minimaal. Het zwembad mag o.i. geen zwembad heten. Het is niet meer dan een ploeterbadje voor de kleinsten. Verder kun je zien, dat veel chalets in particuliere handen zijn terechtgekomen. Wat een slordig onderhouden tuinen, wat een plassen op de halfverharde paden bij regenval, wat een ratjetoe. We kunnen dit park alleen maar sterk afraden.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Nooit meer"
janneke
Onderkomens
1-9-2010 dit is een park waar alleen maar polen "wonen" die in de omgeving werken!!!
vakantiepark???? niet dus!!!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Zeker geen RECREATIEpark"
hertje
Onderkomens
28-7-2010 Niets te doen. Complete stilte. Veel lege plekken,oude caravans. Restaurant erg vies. Weinig open. Kregen sleutel van beheerder zonder enige toelichting of info. Veel Polen op park. Loslopende blaffende honden bij huisje bij ingang. Huisje erg smerig. Nagels op de vloer. Keuken erg vies. Pannenset zo vies, te bizar voor woorden. Twee smerige koffiezetapparaten bovenop kastje. Waterkoker vet en stuk. Servies incompleet en stuk. Pannen, servies en bestek 1 bijelkaar geraapt zooitje. Dekbedden, kussens heel muf. Tijdens verblijf een rare constante (zeep)lucht. Tuinstoelen niet meer schoon te krijgen. Bijna onmogelijk om met auto in en uit te rijden bij huisje. Veel overhangende takken, onkruid. Klein buitenzwembadje, niet echt schoon. Bij vertrek onduidelijk waar de sleutel in te leveren. Gehele week ook niemand bij de 'receptie' gezien. Ligging park mooi. Niet echt een park voor kinderen. Er is werkelijk niets te doen. Wel lekker als je wilt ontstressen of boven de 80 bent. Nooi meer.!!!

met jonge kinderen, Mei 2005
"De Pietersberg heeft prima voldaan."
anne
Onderkomens
2-6-2011 Vakantiepark De Pietersberg in Beekbergen heeft ons prima voldaan en het was rustig park die op ons, met jonge kinderen, was toegespitst en de kinderen konden er heerlijk spelen en zodoende kwamen wij ook tot rust, heerlijk.