17-9-2010
camping ligt aan bos, met veel wandel/fiets mogelijkheden.
gastvrije eigenaar, velden "boven" (pas aangelegd) zijn voorzien van eigen water - en afvoer, ook voor chemisch toilet is er op paar meter lopen een stortplaats.
electriciteit wordt per plaats opgemeten, eerlijke methode
sanitairunit heeft thermostaatkranen en verstelbare douchestang, gloeiend heet water SUPER! zeker als het iets minder warm weer is.(lees koud/nat/wind)
afwasplaats , wasmachine, droger zijn in overdekte (oude schuur) met wederom gloeieind heet water om af te wassen.
ook fiets/wandelroutes aanwezig, wifi, tv, boeken, tijdschriften, koelkast, prima voor elkaar, goed verlichte paden.
Het was goed vertoeven op de BOSRAND!
1e weekend van september stoomweekend met oude stoomlocomotieven, rijden dat weekend pal naast de camping.
1 klein minpuntje je hoort op afstand de snelweg maar daar kan niemand iets aan veranderen,voordeel je bent snel op de snelweg en ook supersnel bij de camping als je de afslag neemt!
30-7-2010
Deze camping is werkelijk (bijna) perfect! Prachtige ligging, directe uitloop in het bosgebied, wonderschoon fietsgebied. De eigenaren hebben het prima voor elkaar. Aan alles, werkelijk alles is gedacht. Wij stonden hier een midweek met twee kleinzoontjes en hadden het uitstekend naar ons zin; terrein kreeg aardig wat hemelwater te verstouwen, maar modderig werd het niet. De prijs voor dit alles is, gezien de geleverde kwaliteit, "fair".
Helaas kent deze camping een nadeel: de nabij gelegen A50 kan voor enig geluidsoverlast zorgen, m.n. als de windrichting zuidelijk is. Soms hadden we er licht last van.
Van harte aanbevolen, zonder restrictie!