4-5-2012
Wij waren op de Bosgraaf tijdens de meivakantie. Leuk animatieteam voor de kinderen. Lekker gegeten in het eetcafe en een prima supermarkt waar je vriendelijk word geholpen. We gaan hier zeer zeker terug. Ook bij de receptie aardige mensen die je vriendelijk helpen en adviseren bij slecht weer wat je kunt doen! Leuke speeltuin voor de kinderen en mooi zwembad!
9-5-2012
Afgelopen week heb ik met de kinderen een stacaravan gehuurd op deze Camping, wat geweldig. Midden op de veluwe, met veel mogelijkehden voor een dagje uit. De caravan was perfect (nieuw), groot, alles aanwezig, schoon, gezellig, knus en de tuin eromheen was perfect voor de kinderen om in spelen (veel gras).
Het restaurant is qua prijs en kwaliteit echt top en zeker een aanrader voor een snelle kwalitatief goede hap. Het zwembad is mooi, erg schoon, en het water was best wel warm. De glijbaan is natuurlijk de topper voor de kinderen. Bij het zwembad de sauna, deze ziet er goed uit, we hebben er alleen geen gebruik van gemaakt. Aan de receptie werden we uitstekend te woord gestaan en erg vriendelijk geholpen. Kortom een aanrader voor een weekje vakantie in nederland op de Veluwe.
5-5-2012
Het is een hele leuke camping, jonge kinderen worden vermaakt door het animatie team. Er is een grote speeltuin en de plaatsen zijn groot en mooi gelegen. Het sanitair zag er heel mooi uit.
Je kan vanaf de camping naar het bos maar je kan ook naar de hoge Veluwe. Je hebt er mooie heide en bossen, je ziet er veel zwijnen en herten en als je goed kijkt zie je nog wel een slang of een hazelworm.
Het was zeer geslaagd en volgend jaar gaan we met plezier weer terug naar deze camping!
5-9-2011
Leuke nette camping! We komen hier al een aantal jaar met heel veel plezier!
De kinderen vinden het er geweldig. Leuke animatie, mooie speeltuin en zwembad!
Alles ziet er verzorgd uit!
Tot volgend jaar!