Camping De Bosgraaf**** in Beekbergen Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Camping De Bosgraaf**** Beekbergen

Beoordelingen Camping De Bosgraaf****

Kanaal Zuid 444, 7364 CB, Beekbergen
Camping De Bosgraaf scoort een 8,0 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Bosgraaf****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Bosgraaf**** in Beekbergen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Camping De Bosgraaf**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping De Bosgraaf**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Bosgraaf**** met andere accommodaties in Beekbergen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over De Bosgraaf****

alleenreizend, 2012
"Super camping"
Babbelou
19-5-2012 Super fijne camping met hele vriendelijke mensen op de receptie. Ik heb me goed vermaakt met fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving. Voor t zwembad was het nog te koud, maar was wel verleidelijk om er in te duiken. Het sanitair is heel netjes, wat ik erg belangrijk vind. Lekker gegeten in het restaurant op de camping en ook de supermarkt is heel goed voorzien van de belangrijke dingen. Ik heb het heerlijk gehad!!

met jonge kinderen, Mei 2012
"Zeker de moeite waard"
Ter Beek
30-5-2012 Camping de Bosgraaf is voor kinderen bij uitstek de camping om te camperen. De grote speeltuin en het volleybal en voetbalveld zijn gewoon niet voor te stelen als je hier niet geweest bent. Service bij de receptie is top. Vriendelijke mensen die zich letterelijk de longen uit het lijf lopen voor je. Dan de velden, goed onderhouden en de speeltuintjes zijn super leuk voor de jongere kinderen. Toiletgebouwen worden goed onderhouden. Hemelvaart 2012 was voor ons geslaagd.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Mooie verzorgde camping!"
Desiré
17-5-2012 Mooie vezorgde camping! Qua terrein en faciliteiten o.a. goede winkel en restaurant en mooi zwembad en een discokelder waar onze zoon erg over te spreken was. De camping heeft een goed ligging midden in de natuur, maar ook leuke steden in de buurt. En het personeel heeft ons prima geholpen. Al met al een camping waar wij zeker nog eens (en dan langer) terug gaan komen!

met jonge kinderen, 2012
"Geweldige camping"
H. Van velsen
4-5-2012 Wij waren op de Bosgraaf tijdens de meivakantie. Leuk animatieteam voor de kinderen. Lekker gegeten in het eetcafe en een prima supermarkt waar je vriendelijk word geholpen. We gaan hier zeer zeker terug. Ook bij de receptie aardige mensen die je vriendelijk helpen en adviseren bij slecht weer wat je kunt doen! Leuke speeltuin voor de kinderen en mooi zwembad!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Wat een geweldige locatie voor deze meivakantie!!"
Eddy
9-5-2012 Afgelopen week heb ik met de kinderen een stacaravan gehuurd op deze Camping, wat geweldig. Midden op de veluwe, met veel mogelijkehden voor een dagje uit. De caravan was perfect (nieuw), groot, alles aanwezig, schoon, gezellig, knus en de tuin eromheen was perfect voor de kinderen om in spelen (veel gras).
Het restaurant is qua prijs en kwaliteit echt top en zeker een aanrader voor een snelle kwalitatief goede hap. Het zwembad is mooi, erg schoon, en het water was best wel warm. De glijbaan is natuurlijk de topper voor de kinderen. Bij het zwembad de sauna, deze ziet er goed uit, we hebben er alleen geen gebruik van gemaakt. Aan de receptie werden we uitstekend te woord gestaan en erg vriendelijk geholpen. Kortom een aanrader voor een weekje vakantie in nederland op de Veluwe.

met een groep, Apr. 2012
"Voor de 8e keer op deze camping!"
Bas
5-5-2012 Het is een hele leuke camping, jonge kinderen worden vermaakt door het animatie team. Er is een grote speeltuin en de plaatsen zijn groot en mooi gelegen. Het sanitair zag er heel mooi uit.

Je kan vanaf de camping naar het bos maar je kan ook naar de hoge Veluwe. Je hebt er mooie heide en bossen, je ziet er veel zwijnen en herten en als je goed kijkt zie je nog wel een slang of een hazelworm.

Het was zeer geslaagd en volgend jaar gaan we met plezier weer terug naar deze camping!

"Super mooie camping!"
EW
5-9-2011 Leuke nette camping! We komen hier al een aantal jaar met heel veel plezier!
De kinderen vinden het er geweldig. Leuke animatie, mooie speeltuin en zwembad!
Alles ziet er verzorgd uit!
Tot volgend jaar!

"Hele leuke camping veel te doen voor de kinderen"
fam netten
27-7-2011 camping de bosgraaf
te lieren

is een geweldige camping door omstandigheden hebben
we maarkort van kunnen genieten
maar gaan volgend jaar terug en er is veel te doen
in de omtrek en op de camping een echte aanrader

"Aanrader !!!"
Marijke
25-7-2011 Ondanks het slechte weer ,hebben wij toch een geweldige vakantie gehad.
Voor de kinderen was er genoeg te doen.
Een karaokemiddag, discoavond ,knutselen e.d.!
Ook was er een grote speeltuin en zelfs op ons eigen veldje stonden nog een aantal speeltoestellen.
Helaas hebben we niet veel gezwommen , maar het zwembad was mooi met een grote glijbaan en voor de kleintjes was er een super leuk peuterbad met meerdere waterspeeltoestellen.
Wij waren erg tevreden over onze plek/plaats met eigen sanitaire voorzieningen.
Omgeving is zeker ook de moeite waard.

Volgens ons dus een echte aanrader !

Vakantiegroeten van Bert, Marijke, Jort en Niek

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prima camping met genoeg te doen voor jong en oud"
Debbie
22-8-2011 Wat een negatieve reacties allemaal. Echt niet nodig. De Bosgraaf is een leuke camping met genoeg te doen. Het restaurant heeft goed eten. Het personeel is overal erg vriendelijk. Snap niet dat mensen zo negatief zijn. Zal wel aan hun zelf liggen. De winkel heeft voldoende keus. De plekken zijn niet al te groot. Wel lang maar niet breed. Eigen sanitair is een aanrader, beetje gedateerd maar functioneerd goed. Kortom, prima camping. Niks aantrekken van alle negatieve reacties.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende