Hotel t Spijker*** in Beek-Ubbergen Nederland beoordelingen 6.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel t Spijker***

Beoordelingen Hotel t Spijker***

Rijksstraatweg 191, 6573 CP, Beek-Ubbergen
Hotel t Spijker scoort een 6,3 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel t Spijker***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel t Spijker*** in Beek-Ubbergen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel t Spijker*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel t Spijker*** met andere accommodaties in Beek-Ubbergen.

2 beoordelingen over t Spijker***

met partner, Mei 2009
"Nooit meer"
Goosen
2-6-2009 Wij hebben 2 maal in het restaurant gedineerd: de eerst avond waren drie entrecotes vrij rauw en zaten er veel pezen in. Excuses van de keuken. Ok, kan gebeuren.
De 2e avond na 20 minuten zelf om de menukaart gevraagd.
In een voorgerecht zat weer hetzelfde pezige vlees als de dag ervoor. De gebakken geitenkaas was aan een kant aangebrand en netjes met de goede kant boven op het bedje van spinazie gelegd. Wederom excuses van de keuken.
Bij het uitchecken de dag erna bij de eigenaresse zelf om een reactie gevraagd. Het enige antwoord was "ik heb het vernomen". Voor de rest nul komma niks.
Dit deed voor ons de deur dicht. Klachten van gasten dien je als management altijd serieus te nemen en niet zo laconiek reageren als mevrouw.
De beoordeling voor de overige onderdelen wordt natuurlijk door dit alles ook negatiever.
Ons zien ze in elk geval nooit meer terug.

met partner, Aug. 2007
Frans
29-1-2008 Het was echt een feest om bij 't Spijker te verblijven. De rust die het hotel uitstraalt weergeeft ook de schoonheid van de omgeving. Het is practisch gelegen, met super fijne en aardige bediening. De eigenaar en eigenaresse zijn heel erg attent en hebben alles goed georganiseerd. Het hotel heeft een keuken wat je allereerst niet echt zou verwachten... Echt geweldig! Zeker geen negatieve toelichting van mij. Ik ga er zeker snel weer terug! Echt een aanrader om lekker even een weekendje weg te gaan.