Hotel Zonneheuvel in Beek (bij Didam) Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.711 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Beek (bij Didam) > Hotel Zonneheuvel

Beoordelingen Hotel Zonneheuvel

22 februari 2012

Hotel Zonneheuvel Beek (bij Didam)

Hotel Zonneheuvel scoort een 8,7 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Zonneheuvel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Zonneheuvel in Beek (bij Didam), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Zonneheuvel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Zonneheuvel met andere accommodaties in Beek (bij Didam).

15 beoordelingen over Zonneheuvel

met vrienden, Okt. 2010
Prachtig
geertonk
22-3-2011 In het najaar gelogeerd in dit hotel ter voorbereiding van een fietsvakantie . We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar , een kopje koffie en een hele hoop uitleg over de streek . Het avondeten was heel lekker , ook het ontbijt was meer dan in orde . Als toemaatje was er dat weekend toevallig nog een bierproefavond ook . Het hotel is prachtig gelegen , randje bebouwing in Beek en leent zich uitstekend als vertrekpunt voor fiets en wandeltochten . Misschien één nadeel : lang voordien boeken , want de prijskwalitiet verhouding is hier ideaal .

met een groep, Okt. 2010
Zalig hotelletje
herman_speleman
10-10-2010 Hotel De Zonneheuvel is rustig gelegen in het mooie Gelderland. Vanaf het hotel kan men mooie fietstochten (knooppunten) en wandeltochten maken. Duitsland is heel dichtbij, de Rijn op fietsafstand. De kamers zijn heel proper, niet zo heel groot maar alles wat je nodig hebt. Heel nette badkamer. Sommige kamers hebben een balkonnetje. Er zijn enkele zonneterassen rondom het hotel en ook een mooi tuin, waar kinderen kunnen ravotten. Het ontbijtbuffet is in orde en het diner was heel lekker. De eigenaar is een heel vriendelijke mens die veel tips geeft over de streek en steeds bereid is voor een babbeltje.

Fantastische dagen gehad
henk en gerry janss...
28-8-2010 wij hebben er 4 fantastische dagen gehad, hele goede service, goede kamer, eten was uitstekend, mooie fietsroutes, in een woord fantastisch. komen zeker terug.
henk en gerry janssen uit reuver.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Zonneheuvel bij:

met partner, Aug. 2010
Uitstekend hotel met een formidabele gastvrijheid
P.M.Bal
14-8-2010 Prima vakantie hotel met een grote gastvrijheid in een prachtige omgeving!
Verhuur van uitstekende fietsen, met goede fietskaarten in bruikleen.
Hotel kan zeer goed omgaan met speciale vragen, bijv. een glutenallergie, in ons geval perfect geregeld !

met partner, Aug. 2010
Een plek om vakantie te vieren
gerard van der wal
15-8-2010 een heel prettig verblijf, zeer goede ontvangst
het eten zeer goed verzorgt, alleen veel te veel
kamers netjes en schoon
een aanrader

met partner, Mei 2010
Zeer goed hotel met grote gastvrijheid.
Fam. Smit
5-5-2010 We hebben hier een paar dagen van een fantastisch fietsarrangement genoten!
De kamers en het sanitair zijn brandschoon. Het dagelijkse menu is van goede kwaliteit en afwisselend.
Voor je eigen fiets heeft men een prima afgesloten stalling beschikbaar.
De eigenaar is zeer gastvrij en neemt tijd voor zijn gasten.
Dit hotel is zeker voor fietsliefhebbers goed gelegen. Je stapt vanuit het hotel op je fiets en binnen mum van tijd zit je in een prachtige omgeving. In deze omgeving zijn de bekende fietsknooppunten uitgezet die garant staan voor mooie afwisselende routes.
Al met al hebben we hier een prima verblijf gehad wat we met plezier nog een keer over doen!

met partner, Mei 2010
Fantastische dagen!
Henry
10-5-2010 We hebben genoten van een vierdaags Montferland arrangement. Het hotel is mooier dan de site ons liet zien. Nette en schone kamers. Vriendelijk en gastvrij personeel. Het eten was erg goed, iedere avond weer een verrassing.
Een goed ingerichte huiskamer met lekkere fauteuils en banken, waar je s'avonds rustig kon zitten onder genot van een drankje. Zelfs het schaaltje nootjes ontbrak niet. Ook vonden we het heel attent dat we fiets- en wandelroutes in bruikleen kregen. Al met al fantastische dagen gehad.

met een groep, Aug. 2009
Zeer goed hotel
Pierre van Leeuwen
28-8-2009 Wij hebben afgelopen weekend met onze Fietstoerclub in Hotel Zonneheuvel in Beek (Montferland) verbleven en dit hotel bleek een schot in de roos te zijn. Prima kamers, geweldig eten en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Iedereen is meer dan tevreden huiswaarts gekeerd. Wij zijn hier met onze vereniging zeker niet voor de laatste keer geweest.
Toerclub De Bataaf, Zwanenburg
Pierre van Leeuwen
2e secretaris

met vrienden, Juli 2009
Leuk Hotel in mooie omgeving Fam van Dop.
A van Dop
24-7-2009 Drie heerlijke dagen gehad in Hotel Zonneheuvel is een goede plek om mooie fietstochten te maken ligt goed centraal is voor herhaling vatbaar.

met partner, Sept. 2008
Uitstekend voor fietsers/wandelaars
Pieter de Kruijf
16-10-2008 Leuk hotel met uitstekend verzorgde maaltijden, zeer gevarieerd en smakelijk. De kamers zijn klein maar kraakhelder.Deskundig en vriendelijk personeel en de eigenaars doen hun best om je met van alles te helpen o.a. bij het uitzoeken van tochten. mooie fietstochten van uitlopende afstanden. 37 t/m 115 km Routes zijn goed bewegwijzerd en krijg je ook mee vanuit het hotel.
Co en Pieter de Kruijf
Halsteren