Hotel Hampshire Bon'Aparte**** in Barchem (bij Lochem) Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hampshire Bon'Aparte****

Hotel Hampshire Bon

Beoordelingen Hotel Hampshire Bon'Aparte****

Lochemseweg 37, 7244 RR, Barchem (bij Lochem)
Hotel Hampshire Bon'Aparte scoort een 7,8 uit 10, op basis van 69 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hampshire Bon'Aparte****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hampshire Bon'Aparte**** in Barchem (bij Lochem), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Hotel Hampshire Bon'Aparte**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire Bon'Aparte**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Hampshire Bon'Aparte**** met andere accommodaties in Barchem (bij Lochem).

1 2 3 4 5 6 7 volgende

67 beoordelingen over Hampshire Bon'Aparte****

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima hotel, vriendelijk personeel."
Joke van Dijk
28-5-2012 Via touroperator 3 dagen, 2 nachten hier verbleven in de familiekamer. Prachtige kamer, groot en op de kamer twee extra bedden voor de kinderen, naast de twee bedden voor ons. Ondanks de warmte allemaal prima geslapen. De 1e nacht een feest van de politie in het gebouw, veel muziekgeluid, maar na 2400 uur alles rustig. Ontbijt beide dagen een feestje voor ouders en kind. Wel voor mn dochter een zware teleurstelling dat het zwembad gesloten was, wel keurig een compensatie aangeboden gekregen in de vorm van wanneer gebruik maken van openbaar zwembad in Lochem geld voor kaartjes retour, Geen gebruik van gemaakt want door hitte lekker naar openluchtzwembad. Het is een oud hotel, met alle charme van dien, tenminste dat vind ik. Sauna prima. Elders diner ivm de leeftijd van onze kinderen. Terras prima, wandelroute leuk voor ons en kinderen, prima uitleg. Super aardig voor de kinderen. Kortom op het zwembad na alles prima.

met partner, Mei 2012
"Indien kamers met airco en horren zeer zeker voor "
J Somers
26-5-2012 Kamer op de tweede etage. Geen airco, bloedwarm 's avonds konden de ramen niet open omdat dan ongedierte (meikevers) de kamer binnen vlogen. Waarom geen horren voor de ramen?
Verder was het hotel prima, vriendelijk pesoneel, de prijzen voor de consumpties zijn wel aan de hoge kant.

met partner, Mei 2012
"Prima hotel"
Groenveld
3-5-2012 Dit hotel hebben wij voor 2 nachten mogen bezoeken en hebben gebruik gemaakt van de prachtige tuinkamer. Heerlijk rustig, prima bedden en een fantastisch ontbijt met o.a. zelfgebakken brood en koffie uit een koffiebonenmachine.
Een schitterende omgeving om te fietsen en Lochem en Zutphen zijn mooie stadjes.
Sales Afd. sales Hotel Bon'Aparte, 7-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Fijn dat u het zelfgebakken brood lekker vond. Met dit mooie weer is het zeker genieten van een tuinkamer.

met een groep, Apr. 2012
"Geen 4 sterren!"
wabs
6-5-2012 onkundig personeel, standaard antwoord "daar weet ik niets van" slechte service, slechte bediening. rommelig. ontbijt prima, avondeten eindeloos wachten en slecht. eigenaar sluipt door de gangen om gasten te ontwijken. zwembad kapot. prima plek voor mijnheer reijmers
Sales afd. sales Hotel Bon'Aparte, 7-5-2012
Eigenaar zegt:  Dag, Hartelijk dank voor de uitgebreide informatie. Wilt u zo vriendelijk zijn contact met ons op te nemen, ik bespreek de reactie graag persoonlijk met u.

met partner, Jan. 2012
"Leuk en nostalgisch hotel"
michel en denise
23-1-2012 Mooi gelegen in het groen. Vriendelijke ontvangst. Fatsoenlijke kamers met enkel glas (brr). De verwarming kan dan wel ouderwets zijn, maar die doet het prima. Heerlijke bedden. 's Avonds heerlijk gegeten in het restaurant. Het is een oud gebouw, dus de kruip door, sluip door vind ik er wel bijhoren evenals het gekraak van de vloer. De douche is ruim genoeg en voorzien van een douchegordijn. Het is natuurlijk wel ruimtebesparend, een deur neemt weer veel extra ruimte in, maar toch lichtelijk ouderwets. De sauna stond aan en voelde goed heet aan. We zijn er niet in geweest, want de volgende dag zouden we naar Ryokan de Bronsbergen gaan (dat was overigens een teleurstelling).
Sales afd. sales Hotel Bon'Aparte, 7-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor de leuke reactie. Fijn dat u het naar uw zin heeft gehad. Graag kom ik met u in contact over de ervaringen in de sauna, ook voor volgende gasten wellicht een kans?

met partner, Jan. 2012
"Goed hotel maar foute prijs/kwaliteit verhouding"
Wilma
15-1-2012 Super ontvangst en personeel wat er alles aan doet om het je naar de zin te maken.
Beneden prima, zelfs luxe, de kamers zelf klein, zwaar gedateerd en piepende bedden. Zelf dit geboekt via een aanbieding op internet, waren nu inclusief 2 kaarten sauna Ryokan 90 euro kwijt. Anders 165! euro voor 2 personen inclusief ontbijt. Dit is het zeker niet waard.
Ontbijt was keurig maar werd zoals eerder hier vermeld slecht aangevuld.
Met name Erik die soms en receptie en de bar deed verdiend een dikke pluim, super inzet en zeer vriendelijk en correct
Sales Afd. sales Hotel Bon'Aparte, 7-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw, Dank u voor de leuke reactie. Inmiddels zijn er een aantal kamers ge re-styled enhet resultaat mag er zijn. De bedoeling is dat eind 2012 ook de kamers en gangen weer helemaal up-to-date zijn.

met partner, Nov. 2011
"Beneden mooi, boven oud en versleten"
ruud de vries
21-11-2011 je kon zien dat het beneden helemaal opgeknapt was, maar zodra je de trap opliep naar de eerste of tweede verdieping kwam er al een soort muffe lucht je tegemoet, en wij moesten naar de tweede verdieping, krap trappetje met hele smalle treden, kruip door sluip door, uitkijken voor je hoofd, tree op en tree af en een wiebelende gang naar onze kamer, voor een suite was deze sober ingericht(bruidssuite) wel een groot bed, maar 1 stoel op de kamer, en nog steeds die muffe lucht, oud hang en sluitwerk, een krakende vloer, en een piepende badkamerdeur, en zeer gehorig, dus de foto's op de site doen je anders vermoeden dan dat het in werkelijk is, de badkamer was zeer mooi dat in tegenstellling tot de kamer. prijs -kwaliteit ligt scheef wij vonden het het bedrag zeker niet waard
Sales Els, FO manager, 19-12-2011
Eigenaar zegt:  Geachte hr. De Vries, hartelijk dank voor uw opmerkingen. Wij gaan hiermee aan de slag. Begin januari wordt er gestart met nieuwe look voor een aantal kamers.

met vrienden, Nov. 2011
"Prima verzorging, de kamers erg gedateerd"
Tineke
13-12-2011 Hebben samen met vrienden een mooi weekend gehad; gewandeld en gefietst in de schitterende omgeving van het hotel. Meerdere routes liggen bij de receptie.
Vriendelijk personeel; soms wat te professioneel 'vriendelijk': goedemorgen zeggen, maar je niet aankijken. Het restaurantgedeelte was sfeervol.De bij het arrangement inbegrepen maaltijd was prima. ook de menukaart ziet er goed uit met acceptabele prijzen.
De smalle gang en trappen roken niet fris. De trap naar de tweede verdieping was erg smal en steil. De kamers waren gehorig, krakende vloeren en tochtende ramen. Renovatie is hard nodig!
Sales Medewerker Sales, Hotel Bon'Aparte, 19-12-2011
Eigenaar zegt:  Geachte hr. Braam, dank uw wel voor uw reactie. Wat leuk om le tezen dat u een mooi weekend heeft beleefd samen met uw vrienden. Het oudste deel van het hotel stamt al uit 1870, vandaar een krakende vloer. Dat hier al reeds vele jaren gasten lopen vinden wij toch ook bijzonder. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en kijken wat wij hiermee kunnen doen, dank!

met vrienden, Okt. 2011
"De moeite waard"
Henriette
31-10-2011 Inderdaad wat gedateerd, stoffig en oubollig gestyled. Maar daardoor wel een persoonlijke en prima sfeer. Dit zeker ook dankzij het gemotiveerde en zeer vriendelijke jonge personeel en het eten dat van gemiddeld meestal goed tot zeer lekker uiteen liep. Rustige akoustiek in het restaurant ook een pré. Van mij mag er wat meer biologisch eten op tafel en bijv. meer vers geschild fruit bij het ontbijt, maar nu was er zeker niets te klagen. Ligging erg leuk (wij hadden geen last van lawaaige buren of de weg) voor fietsen/wandelen (goede verhuurfietsen). Behapbare prijs van het 2-daags arrangement. Natuurlijk zijn er wat 'dingetjes' die de manager zelf vast al in de gaten heeft (?), maar voor Nederlandse begrippen is dit een absoluut aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding wat mij betreft. Terugkomen/aanraden is zeer waarschijnlijk.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Heerlijk even met z'n alle er tussen uit"
Martijn
20-10-2011 Klein hotelletje, om bij de kamer te komen was het kruip door sluip door. Maar eenmaal binnen was het groot, een twee persoons bed, een een persoons bed, en een ledikantje. Toen was er nog ruimte zat voor de bank en de stoelen en lekker ruimte voor de kleintjes (en grote) om te spelen.
voor de kinderen was het heerlijk, lekker spelen, zwembad en lekker eten

1 2 3 4 5 6 7 volgende