Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin in Baak Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin

Helmichstraat 21, 7223 LD, Baak
Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin scoort een 8,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin in Baak, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast Het huisje achter in de tuin met andere accommodaties in Baak.

3 beoordelingen over Het huisje achter in de tuin

met vrienden, Mei 2011
"Echt welkom, heerlijk bed, zalig ontbijt en diner!"
loes
9-5-2011 Wij zijn hier heel hartelijk en verzorgend ontvangen. Aan alles is gedacht. Het avondeten was erg lekker en zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op onze wensen. Met Xandra en Harry als aangenaam gezelschap.
Het huisje is van alle gemakken voorzien, en het bed slaapt heerlijk. De volgende verrassing was het heerlijke en uitgebreide ontbijt met veel zelfgemaakte producten. Ook dat laat weer zien hoe zorgvuldig hier met de gasten wordt omgegaan.
Een aanrader!

met partner, 2010
"Een onverwacht paradijs"
madeleine gardeur
23-7-2010 Het huisje achter in de tuin bezit alles om een mens gelukkig te maken. Zeer smaakvol en met aandacht voor details ingericht, een plek waar je geheel autonoom kunt zijn: zelf koken etc. Wij besloten samen met de gastheer en gastvrouw te eten en werden verrast door heerlijke maaltijden, veel uit eigen (onbespoten) tuin, zelfgemaakte jam, alles met veel liefde klaargemaakt. De grootste verrassing voor ons waren de sessies die we bij de gastvrouw namen: rebalancing en meditatie. We kwamen echt thuis: niet alleen op de plek, ook bij onszelf! We bezochten het huisje al een paar keer, soms alleen om te fietsen, soms om ook te mediteren, en soms om helemaal niets te doen. Niks hoeft, alles kan.... en de omgeving is prachtig!

alleenreizend, 2010
"Gastvrij en goed geregeld."
Els van der luit
19-4-2010 Als alleen reizende voor werk is dit een prima oplossing.
Ik voelde me veilig maar toch vrij om mijn gang te gaan.
Huiselijk en redelijke prijs.
Warm en prettig ontvangen, de kippen geven gevoel van buiten zijn.