Beoordelingen Nederlands Openluchtmuseum

19 mei 2013

Nederlands Openluchtmuseum
Beoordelingen Nederlands Openluchtmuseum
Schelmseweg 89, 6816 SJ, Arnhem
Wil je weten wat anderen vonden van Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Nederlands Openluchtmuseum.
Nederlands Openluchtmuseum scoort een 8,6 uit 10, op basis van 206 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem? Op deze pagina lees je beoordelingen van Nederlands Openluchtmuseum. Je kunt 1261 vakantiefoto's van Nederlands Openluchtmuseum bekijken. Daarnaast kun je 2 video's van Nederlands Openluchtmuseum zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

205 beoordelingen over Nederlands Openluchtmuseum

met partner, Mei 2013
"Leuk en een mooie omgeving"
Susan
12-5-2013 Erg mooi park om door te wandelen. Echt een aanrader voor ouders met kinderen rond 10-12 jaar... Dan snappen ze wellicht dat alle technologie van tegenwoordig niet zo vanzelfsprekend is!

"Bokrijk ..."
WILFRIED SAS EN CAR...
16-5-2013 Lijkt erg veel op het Belgische Bokrijk...

met partner, Mei 2013
"Aanrader voor jong en oud"
jackysmit
10-5-2013 Prachtig museum, in mooie omgeving. Veel te zien en te doen. Zeker ook voor kinderen erg leuk. Voor mensen die slecht ter been zijn, is het soms wel opletten op de paden. Er zijn rolstoelen te leen. Service in restaurants is prima en de toiletten zijn schoon.

met vrienden, Mei 2013
"Leuk museum"
T.C. van der Burgh
14-5-2013 Echt een aanrader. Geeft een leuk overzicht van onze geschiedenis in Nederland.

met jonge kinderen, Mei 2013
"Erg leuk met jonge kinderen"
kj.
10-5-2013 Met twee jonge kinderen (5 en 7 jaar) een goede tijd gehad. We vermaakten ons prima.

"Vincent van gogh"
fimke anthoni
16-5-2013 je kunt daar niet vaak genoeg naar toe

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Leuk museum, met interactieve elementen."
Mark
6-5-2013 Hebben er bijna een hele dag doorgebracht, en moesten op het laatst nog wat haasten om te zien wat we wilden zien. M.a.w. het is erg groot, en je moet er zeker een dag voor uit trekken.
Wat ik het leukste vindt aan het museum is dat er interactieve elementen zijn, en actieve demonstraties. Ons zoontje kon op de akker meehelpen bij het aardappelen planten, en koren malen op een maalsteen in de molen. Je kunt er heerlijk poffertjes & pannekoeken eten in een traditionele setting, en er is een ouderwetse bakker waar je kunt zien hoe brood wordt gebakken, maar ze ook kunt kopen om lekker te lunchen.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Mooi en ruim opgezet"
meer404
26-4-2013 Mooi park en je merkt dat de 'acteurs' het leuk vinden om de mensen mee terug in de tijd te nemen.

met partner, Apr. 2013
"Aanrader"
Anko Schreuder
13-4-2013 mooi en kindvriendelijk. Zeker een aanrader op een mooie dag.

met partner, 2013
"Gezellig, gemoedelijk."
Jos van Rooij
30-3-2013 Wij zijn blij, dat het museum weer open is.
Leuk om te wandelen en de activiteiten te bekijken. Dit museum staat meerdere keren per jaar op ons programma.
Het is ook leuk, steeds meer jeugd te zien.
Zeker een aanrader, er is voor ieder wat wils.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit