Bed and Breakfast Inn de Oase in Arnhem Nederland beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Inn de Oase

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bed and Breakfast Inn de Oase

Diepenbrocklaan 19, 6815 AH, Arnhem
Bed and Breakfast Inn de Oase scoort een 10,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Inn de Oase? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Inn de Oase in Arnhem, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast Inn de Oase met andere accommodaties in Arnhem.

3 beoordelingen over Inn de Oase

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Gastvrijheid is hier een understatement."
toscanehuizen
9-11-2011 Vanaf het moment van aankomst lijkt alleen jouw welzijn nog belangrijk voor Taco en Frank Niks is ze teveel. De wens het je naar de zin te maken zie je overal terug: in de inrichting, t ontbijt, de rulle handdoeken en badjassen, de "taxidiritjes" Bijzondere mannen voor wie zorgen een tweede natuur en vanzelfsprekendheid is. Was heerlijk Grazie mille

"Fantastische plek"
Ingrid
16-9-2011 Wij hebben hier onlangs een weekend gelogeerd , en hebben erg genoten.
De 2 gastheren Taco en Frank zijn erg vriendelijk en hebben oog voor detail.
Het Bed en Breakfast ligt in een mooie omgeving en het ligt erg centraal , er staan ook 2 fietsen voor u klaar , waarmee u in een paar minuten midden in het centrum van Arnhem bent.
Het ontbijt was fantastische , en als u het van te voren aangeeft kunt u s'avonds ook genieten van een heerlijke maaltijd.
Dit is echt een aanrader , en wij komen hier ook zeker terug.

"Zo hoort het..."
Renê
6-10-2011 van de eerste minuut tot de laatste minuut, in één woord fantastisch. We werden enorm gastvrij ontvangen met een heerlijk glas bubbels (van te voren besteld) De kamer was enorm luxe en knus tegelijk, met recht een thuis weg van huis. Ook hebben we mogen de kookkunsten van gastheer Frank mogen ervaren en het warme gastheerschap van Taco. Het gat te ver om alle kleine details hier op te noemen die ons verblijf zo hebben verrijkt, maar het was absoluut een feest. We komen zeker voor het eind van het jaar terug.