Bed and Breakfast Drijfpaleis in Arnhem Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.633 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Arnhem > Bed and Breakfast Drijfpaleis

Beoordelingen Bed and Breakfast Drijfpaleis

-6  °C

7 februari 2012

Bed and Breakfast Drijfpaleis Arnhem

Bed and Breakfast Drijfpaleis scoort een 9,2 uit 10, op basis van 320 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Drijfpaleis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Drijfpaleis in Arnhem, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 293 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Drijfpaleis vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast Drijfpaleis met andere accommodaties in Arnhem.

259 beoordelingen over Drijfpaleis

met vrienden, 2012
Aanrader!
Bianca
31-1-2012 Een aanrader! Geweldig concept! Gastvrij, prachtige kamers, Heerlijke bedden en lekker ontbijt. Mooie omgeving voor verschillende doeleinden: Rust op het water, winkelen, stappen en mooie wandelingen.
Wakker worden en uitkijken over de rijn is toch wel een bijzondere ervaring.

met vrienden, Jan. 2012
Je voelt je als een princes in een paleis
Marleen Hemmen
31-1-2012 Eenmaal op het drijfpaleis waanden we ons in een andere wereld. het oude Italie. Elke ruimte was anders ingericht met oog voor detail. Echt een lust voor het oog. Steeds ontdekten we weer nieuwe elementen. door de warme kleuren die gebruikt zijn vloelde het als een deken om je heen. Af en toe realiseerden we ons dat we op een boot zaten. de langs varende boten zorgden voor een zachte deining. We waren in 5 minuten lopend in de binnenstad van Arnhem en voor Ruud was niets te gek. We hoefden maar te vragen en hij stond voor ons klaar. 's Morgens werden we wakker met fluitende vogelgeluiden op de achtergrond. Voor ons was dit een heerlijk warm voelend winterpaleis en we zijn erg nieuwschierig geworden naar het zomerpaleis: zittend in de zon op het terras aan het water met de eendjes in de Rijn. We komen beslist terug.

met oudere kinderen, Jan. 2012
Drijfpaleis=droomparadijs!
carien
10-1-2012 Het weer was tijdens ons bezoek aan het Drijfpaleis zeer onstuimig, heftige rukwinden en héél veel regen....desondanks hebben wij met z'n vieren zo ontzettend genoten! We hadden beschikking over de hele bovenverdieping, luxe! Zeer hartelijk ontvangst en gastvrije verzorging! Wij komen zéker terug! (liefst bij mooi weer zo dat we ook optimaal kunnen enieten van het geweldige terras etc).

Mooie overdaad
hofland
20-12-2011 Dit was een afscheidskadootje voor een collega.
"We werden opgewacht door Ruud (hij doet een beetje denken aan een hippie, in positieve zin). Een heel vriendelijke en aardige man, die ons wegwijs maakte op de boot. Je voelt je meteen thuis. Het overtrof onze verwachtingen. De boot heeft 3 kamers en een vertrek waar hij zelf woont.
De inrichting is overdadig, en omdat deze tot in de kleinste details is doorgevoerd (zelfs de tv en laptop waren in de kleuren geschilderd) erg mooi. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd en is erg goed. De bedden slapen uitstekend en het uitzicht is heel mooi. We zouden iedereen deze locatie aanbevelen.
Hierna naar de stad gelopen (ongeveer 5 minuten)."

met partner, Dec. 2011
Heerlijk verrassende plek midden in Arnhem.
Ids
16-1-2012 Zelfs als je al meer dan 20 jaar in Arnhem woont. En wat een prachtig werk is er besteed aan alle details. Comfortabel ook!

zakelijk, Dec. 2011
Geweldige lokatie en super leuk ingericht
marco
18-12-2011 super leuk ingericht hotel op het water.
sfeer 100% en heerlijk in slaap gewiegd.
service erg goed, en erg vriendelijk ontvangen
zeker de moeite om terug te komen
alleen jammer dat het donker was dat ik weer aankwam kon ik al dat moois niet zien.

Een fantastische fantasie!
Pieter en Hedy
5-12-2011 Het Drijfpaleis betredend is een hele andere wereld binnenkomen. Na 2 dagen waren we nog lang niet uitgekeken op de kamer en de Rijn. Wij komen zeker terug!

met partner, Nov. 2011
Grandioos, warm welkom!
Hartger
1-12-2011 Echte aanrader!! Voor een ieder die iets speciaals zoekt of gewoon een lekkere plek om tot rust te komen! Ook voor een romantische surprise is het het ideale onderkomen!

met een groep, Nov. 2011
De naam is alles omvattend: 'Drijfpaleis'!
Maxime
20-11-2011 Een prachtige woonboot waar met veel liefde aan is gewerkt en nog steeds wordt. Het Drijfpaleis heeft een unieke locatie door het gezellige stadscentrum op loopafstand (300 m) en de rust aan het water. Niet alleen de kamers en inrichting zijn spectaculair maar ook het uitzicht!! Wij hebben met 7 dames de gehele boot een weekend tot onze beschikking gehad en een super tijd gehad. Het ontbijt is uitgebreid en wordt geheel verzorgd. Ik kan iedereen aanraden om een keer te verblijven in het Drijfpaleis en zal dat dan ook zeker doen!

zakelijk, Nov. 2011
Unieke ervaring
edjonggveijk
11-12-2011 Het Drijfpaleis is echt een sprookje. Ik kwam 's avonds aan over de feestelijk verlichte loopplank. De ontvangst is hartelijk en gastvrij.

zakelijk (7)
met een groep (3)