Hotel Congrescentrum Papendal**** in Arnhem Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Congrescentrum Papendal****

6,2

2 juni 2012

Hotel Congrescentrum Papendal**** Arnhem

Beoordelingen Hotel Congrescentrum Papendal****

Papendallaan 3, 6816 VD, Arnhem
Hotel Congrescentrum Papendal scoort een 8,0 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Congrescentrum Papendal****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Congrescentrum Papendal**** in Arnhem, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Hotel Congrescentrum Papendal**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Congrescentrum Papendal**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Congrescentrum Papendal**** met andere accommodaties in Arnhem.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Congrescentrum Papendal****

6,2
met partner, 2012
"Mooi Hotel!"
suzan_bosma
21-4-2012 Mooi hotel, mooie kamer. Lekkere bedden, heb goed geslapen! Wat ik wel heel appart vond, was de douche midden in de kamer. Maar vind t ook wel weer wat hebben, is ook wel mooi! Echt een mooi hotel voor sporters, zoals mijn vriend. Ook goed ontbijt voor sporters! Ook voor niet sporters zoals ik! Haha! Hebben daar genoten.

met partner, 2012
"Tja"
Leroy
2-4-2012 Dit hotel is erg wisselend om te beoordelen! De kamers zijn echt dramatisch, met bedden die aan alle kanten kraken. Een tv die nog kleiner is dan een laptop? kom op een beetje uitstraling mag toch wel? De badkamer was klein, maar oke, de vloer was erg plakkerig en goedkoop met een zeil. De buitenkant is dramatisch van de zijkant, ziet eruit als een of andere oostblok complex. De ligging is wel fantastisch in de bossen, en in 8 minuten ben je in het centrum van Arnhem. Echt een super leuke stad! Het ontbijt was wel goed in tegenstelling tot eerdere berichten hier. De medewerkers doen wel hard hun best om er wat van te maken en zijn aardig en gastvrij.

met partner, Jan. 2012
"Had er meer van verwacht"
Adrie
28-1-2012 Ik heb dit hotel voor 1 nachtje geboekt.
Kamer was goed, weinig privacy met de douche die midden in de kamer staat.
Ontbijt viel erg tegen. Broodjes waren niet vers, uitgedroogde kaas en een sporthotel waar de jus d'orange uit een automaat komt, dat kan echt niet! . We waren niet van plan om er iets van te zeggen, maar de manager zou zo even langs komen zei een serveerster. We hebben zeker nog 20 minuten zitten wachten, maar geen manager.
Na het ontbijt, op die een regenachtige koude zondag, wilden we nog gebruik maken van de sauna. Het was niet echt weer om er op uit te trekken, dus zo'n rondje sauna is dan een welkome afwisseling. Helaas, in badjas, op slippers met een handdoek over de arm stonden wij voor een gesloten deur. Sauna was open tot 'smorgens 11 uur en 's avonds vanaf 7 uur. Teruggekomen bij de kamer konden we daar niet meer in, ze dachten dat we al uitgecheckt hadden. Dus alles in badjas regelen bij de balie dat dat niet zo was. Erg vervelend allemaal.
Manager Receptie Gerben Coelingh, 2-2-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer, dank voor uw reactie! Erg vervelend om te horen dat uw verblijf bij ons niet naar wens is geweest! Wij zouden graag met u in contact komen en verzoeken u om uw gegevens aan ons te door te geven. Wij nemen dan graag contact met u op. Wij horen uw reactie graag, via 026-4837900 of via info@papendal-hotel.nl. Bij voorbaat dank!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Congrescentrum Papendal****...

zakelijk, Okt. 2011
"Perfect"
Astrid
7-11-2011 Ik was hier voor een congres. De ligging is fantastisch, midden in het bos. Uitgebreide sportfaciliteiten (heb ik geen gebruik van gemaakt), uitstekende omgeving om wandelingen te maken.
De medewerkers aan de balie, in de bar en in het restaurant zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het gehele hotel is rolstoeltoegankelijk en je kunt practisch voor de deur parkeren. De kamers hebben lekkere bedden en je kunt uit twee verschillende hardheden van kussen kiezen. En het raam van de kamer kon open, dus je had lekkere frisse lucht.

"Verrassend"
Trudy
25-10-2011 24-10-2011 een mooi hotel, prachtige ligging, mooie kraakheldere kamers.
goede service, lekker eten

"Verrassend goed"
trudy
24-10-2011 een mooi hotel, prachtige ligging, mooie kraakheldere kamers.
goede service, lekker eten.

met vrienden, Okt. 2011
"Helaas geen 4 sterren"
Jos
15-10-2011 Best aardig om te verblijven maar de (bronzen) kamers zijn geen 4 sterren waard.
Eenvoudig ingericht, geen koelkastje en gehorig.
Wel schoon maar erg basic.

"Wellnes/ontspanning viel tegen"
E. Janssen
9-10-2011 Wij hadden de pech dat er op zaterdagochtend sloopwerkzaamheden achter het hotel plaatvonden. We werden hierover, op vrijdag, geinformeerd door twee setjes oordopjes op ons bed, met een begeleidend kaartje..."om te voorkomen dat u misschien iets eerder wakker wordt".( wij vinden deze compensatie wel erg gemakkelijk!) 's Morgens begon inderdaad de sloop, welke met name gepaard ging met geluid en trillingen voelbaar in het gehele gebouw.
Op de gangen in het hotel was het overigens zeer warm en benauwd.
De wellnes/relaxruimte was schoon en netjes, maar erg klein...helemaal wanneer je dit moet delen met een Russisch sportteam.
Opvallend vonden wij de zeer klantgrichte, vriendelijke personeelsleden, dat maakte een hoop goed.
Het diner en het ontbijt waren prima!

"Dodelijk saai"
roelantis
5-10-2011 Heel erg zakelijke hotelopzet. Mooie 4*kamer maar erg saai grijs en alles draait in het hotel om topsport. Alle blaadjes gaan over sport en alle posters gaan over sport, je moet er maar van houden. voor de 4e ster mis ik nogal wat extra's zoals slippers en een kamerjas en stoor ik me aan karige porties doucheschuim en shampoo. ook mis ik ergens in het hotel een bad.. alleen de duurste suite had er een.
het eten was redelijk maar sommige producten stonden erg lang of waren niet afgebakken. pas de derde dag ontdekten we in een ver hoekje nog en yoghurt/muesli-bar met extra verse sapjes. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en je bent snel in centrum Arnhem, Park de Hoge Veluwe en de snelweg naar huis.

"Goed hotel, maar minder geschikt voor toerisme."
Chris
20-9-2011 Wij verbleven 2 nachten in een 4* kamer M-Line.Kamer was klein, inloopdouche midden in de kamer, geen bad.Wastafel gewoon in de kamer dus geen privecy.
Geen koelkastje op de kamer.
Voor een 4* sterrenkamer vond ik dit beneden alle peil.Ontbijt was goed, warm eten daarentegen matig gezien de prijs. Sla zonder garnering, gebakken aardappels dreven in het vet, eendenborst te rauw.Herman de Blijker zou hier even les kunnen geven
Het gehele hotel is super modern, restaurant heeft echter geen sfeer.
Het is een sport-congres hotel, maar minder geschikt voor toerisme is onze ervaring.

1 2 3 4 5 6 7 volgende